Välj en sida

Trä- och betongarbetare

Serneke – Helsingborg

Vill du vara med och bygga upp Nordens mest progressiva bygg- och anläggningskoncern?
Då är du välkommen till Serneke. Nu skall vi utöka styrkan med ännu fler engagerade kollegor och söker yrkesarbetare med erfarenhet från trä- och betongarbete för olika projekt i Skåne.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av formning- armering-gjutning för grundläggning, broar, kajer mm som kan beröra betongarbeten.

Har du erfarenhet och kan vara behjälplig inom mark- och grundläggningsarbete, rörläggning, stenarbete, plattsättning, ytplanering och vägkonstruktion så är det ett plus.

Utbildning och erfarenhet

Du har goda erfarenheter inom branschen, du har yrkesbevis i kombination med flera års yrkeserfarenhet samt B-körkort. Har du dessutom C-körkort och förarbevis för lastmaskin är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående och ordningsam, du tycker det är roligt att arbeta i team och har en positiv attityd. För dig är det självklart att tider och deadlines hålls. Med dina tidigare erfarenheter kommer du snabbt in i nya arbetsuppgifter och kan bidra med lösningar som gör arbetet effektivt och att projektet håller tidplanen. Du kommer att bli en del av ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är en viktig del i det dagliga arbetet.

Om Serneke

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg- och anläggningsbranschen med drygt 1100 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.

På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter de andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade framgångar och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor.

På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra utöver det vanliga.
Håller du med om det och vill vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern?
Då är det dig vi söker!

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka din intresseanmälan.
Information och ansökan

Befattning: Yrkesarbetare inom Anläggning

Tillträde: Snarast

Placering: Helsingborg

Ansök senast: Urval sker löpande

Kontaktpersoner: Mats Nilsson, arbetschef Helsingborg, mats.s.nilsson@serneke.se, tfn 0700-83 82 38

Ansök här: https://karriar.serneke.se/jobs/1177851-tra-och-betongarbetare

 

HSB Skåne söker fastighetsskötare till Lund

HSB – Lund

HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. HSB (i samarbete med Danske Bank) erbjuder också Sveriges största bosparande vilket kan ge möjlighet till förtur till HSBs befintliga och nya hyresrätter samt nybyggda bostadsrätter i hela landet.
HSB Skåne satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose kundernas behov. Verksamhetsidén är att utveckla attraktiva boendemiljöer genom nyproduktion av bostäder, genomföra ombyggnationer och reparationer samt tillhandahålla ett brett utbud av förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar. Vi arbetar ständigt med vårt varumärke och i detta ingår att vi har en kompetent och motiverad personal som trivs på sin arbetsplats. Därför satsar vi mycket på internutbildning, trivselaktiviteter och att miljön är så innovativ som möjligt. HSB Skåne har 180 medarbetare som verkar i 17 kommuner i Skåne. Marknadsområdeskontor finns i Lund, Eslöv, Ystad, Hässleholm och Kristianstad. HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med deras medlemmar. HSBs jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår.
Ansvar och arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare är du en av dem som arbetar närmast kunden och där arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Arbetet sträcker sig från högt till lågt med mycket varierande arbetsuppgifter. I ditt uppdrag ingår daglig drift och arbete med underhåll och skötsel av våra kunders fastigheter. Arbetsuppgifter som ingår är mindre reparationer, skötsel av grönytor och trädgård samt snöröjning.
Erfarenhet
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då du är ansiktet utåt mot våra kunder. Vi söker dig, ”småfixare”, som är praktiskt lagd och som har en positiv inställning och förmåga att vilja ge service av högsta klass! Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av fastighets- och trädgårdsskötsel. Du har även datavana då viss administration ingår. Det är meriterande om du har kunskaper inom ventilation, VVS och reparationer. Ytterligare meriter är att du kan köra traktor och är certifierad i heta arbeten samt har genomgått liftutbildning. Det är ett krav att du innehar giltigt B-körkort då det krävs för tjänsten.
Vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift. Då företaget är mångkulturellt är det även meriterande om du behärskar ytterligare språk.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är utåtriktad, lugn, strukturerad och serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du ska vara en lagspelare med en god förmåga att hjälpa andra.
Vad HSB erbjuder

HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast, tjänsten kan därför tillträdas innan sista ansökningsdatum, 2021-06-02.

Vill du veta mer, kontakta Förvaltare , Markus Rignell på telefon 046-210 84 54 .
Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://jobb.hsb.se/jobs/1178037-hsb-skane-soker-fastighetsskotare-till-lund

 

JENSEN SFI söker Yrkeslärare inom Service/administration

JENSEN SFI – Helsingborg

Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysiskt och mentalt välbefinnande.

Vi bedriver verksamhet inom SFI, grundläggande, gymnasialt samt flera yrkesprogram. Utöver ett omfattande utbud med teoretiska kurser har vi dessutom flera yrkesutbildningar.

Nu söker vi en legitimerad yrkeslärare mot service/administration som kan hjälpa oss att utveckla och expandera verksamheten.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden är att tillsammans med SFI lärare

 • bygga kurser i vår lärplattform

 • organisera APL och studiebesök

 • undervisa i yrkesdelen, arbetsliv och service och bemötande.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkeslärarlegitimation mot service/administration och har erfarenhet av att undervisa i aktuellt ämne. Du har vana att arbeta med studerande med olika förkunskapsnivå och förmåga att hjälpa var och en att nå uppsatta mål. Du kan anpassa din kommunikation efter varje individ och har erfarenhet av att genomföra kurser med olika studietakt.

Du har höga ambitioner och är van vid krav och kravställande. Som person är du lyhörd, kreativ och entreprenöriell. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du gillar att jobba i team.

 

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på antingen heltid- eller deltid beroende på profil (vi är flexibla) med 6 månaders provanställning med start i augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

 

Din ansökan

Du ansöker tjänsten via länken nedan. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Utbildningsansvarig Pernilla Hanke på
0737 73 31 45 eller pernilla.hanke@jenseneducation.se .

Läs mer på jensen komvux och om att jobba med oss!

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 10 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 800 medarbetare och omsätter 900 MSEK.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I003/393/job?site=5&lang=SE&validator=9e626e86cdd965bdf74dd0e8e585b5cc&ihelper=https%3A%2F%2Fwww.jenseneducation.se%2Fkarriar%2Flediga-jobb&job_id=3105

 

Undersköterskor till hemvården Järnåkra och Södertull

Lunds Kommun – Lund

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Lunds kommuns hemvård är indelad i ett flertal, geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso-och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Till varje område hör en enhetsadministratör och en, eller flera, samordnare. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt till kommunens brukare 65+.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Heltidsmåttet för en undersköterska i Lunds kommun är 36,33 h/vecka.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i ordinärt boende och utgår från vår lokal på Stora Södergatan tillsammans med dina kollegor. Både hemvården Järnåkra och Södertull utgår från dessa lokaler. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnads- och serviceinsatser, dokumentation samt medicinska insatser på delegation från sjuksköterska. Dokumentationen sker i Procapita. I din roll ingår även att medverka till att verksamheten utvecklas och håller god kvalité.

Vi söker dig som är undersköterska, med intresse för att arbeta med medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Du ska tycka att det är roligt med varierande arbetsuppgifter och att träffa olika människor.

Det är ett krav att du kan cykla.

Övrigt

De tjänster som finns lediga har tjänstgöring dag, kväll eller dag/kväll. Du schemaläggs med tjänstgöring varannan helg. Vi söker dig som är intresserad av en tillsvidareanställning och/eller ett längre vikariat. Vänligen ange i din ansökan vad du är intresserad av.

Välkommen med din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

 

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:404703/type:job/where:62/apply:1

 

Undersköterskor till Södra hemtjänsten i Simrishamn!

Simrishamns Kommun – Simrishamns

 

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

”Varje människa är unik”, det är viktiga ord för oss inom Hälsa, Vård och Omsorg, som varje dag möter brukare och anhöriga utifrån individuella behov, önskemål och förutsättningar.

Vi söker nu drivna och ansvarstagande undersköterskor till Södra hemtjänsten i Simrishamns kommun som tillsammans med oss vill arbeta för att fortsätta hålla en hög kvalitet och utveckla vår verksamhet. Södra hemtjänstområdet innefattar i dagsläget byarna Borrby, Hammenhög, Brantevik och Skillinge med omnejd. I hemtjänstgruppen, som för närvarande är stationerad i Borrby, arbetar idag 32 tillsvidareanställda medarbetare.

Vi arbetar för att våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö och trivas på arbetet. De flesta av våra verksamheter arbetar med påverkningsbara scheman och vårt dagliga arbete präglas av en god samverkan mellan medarbetare och chefer.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som med glädje och engagemang vill arbeta med personcentrerad omsorg och tillsammans med oss skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Genom ditt professionella förhållningssätt och goda bemötande når du varje enskild brukare och arbetar med insatser efter just deras unika behov.

Du kommer att vara kontaktpersonal för brukare och utför rehabiliterande samt hälso- och sjukvårdande insatser på delegation från legitimerad personal. Du arbetar med löpande dokumentering i vårt verksamhetssystem Life Care enligt gällande lagstiftning.

Kvalifikationer

Du är ansvarstagande, flexibel och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du bör vara utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom hemtjänst. Då arbetet kräver att du dokumenterar i verksamhetssystem är det viktigt att du har en god grundläggande datakunskap och kan utrycka dig väl i både tal och skrift. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av Life Care mobil omsorg eller ett liknande planeringssystem.

Du har ett gott bemötande i såväl ditt arbete mot brukare som mot kollegor och arbetsledare. Du är stabil och trygg i din roll och har inga problem med att samarbeta. Arbetet kräver att du är flexibel och öppen till nya arbetssätt och lösningar.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Körkort för manuell växellåda är ett krav.

I denna process arbetar vi med ett löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-26

Referensnummer: A1030235 – 2021

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Linda Larsson
Enhetschef
0709 – 81 94 37
linda.larsson@simrishamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kontakten
0414-81 90 00

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=32d77766-64cc-4cc1-b20b-6142acb9910e&guid=ED35A5F5-F48E-47A5-863B-CCAF36A116EB&locId=1

 

 

Stödpedagog/stödassistent (vikariat)

Landskrona Stad – Landskrona

Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med fysiska och psykiska funktionshinder service och omvårdnad. Vår målbild är att skapa ett gott liv med vård och omsorg. För att åstadkomma detta ser vi möjligheterna att ta vara på det friska och tror på varje människas vilja att ta ansvar för sitt liv. Vi anser att en positiv framtidsbild och att vara aktiv berikar livet. Vi utgår från att alla vill bo i egen bostad, vara delaktiga i samhällslivet och bibehålla banden med vänner.

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är – precis som vår värdegrund – BRA

Arbetsuppgifter

Som stödpedagog/stödassistent hos oss tillhör du område stöd och service (LSS personkrets 1 på tidig utvecklingsnivå) och arbetar på en bostad med särskild service med vuxna personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Arbetsplatsen ligger i Häljarp, strax utanför Landskrona.

Du arbetar du med ett pedagogiskt förhållningssätt, utför vardagsnära och planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren som stödjer den enskildes delaktighet och självständighet. Genom kompetens, engagemang och kreativitet finner du lösningar och metoder som utvecklar arbetet. Du förväntas arbeta med alla sinnen för att bidra till ett rikt, spännande, aktivt och självständigt liv för personer med funktionsnedsättning. Den enskilde ska få stöd i sina livsaktiviteter, att göra val och motiveras till ett aktivt liv i samhället. Att ge stöd och service till personer med funktionsnedsättning är ett brett, blandat och utmanande arbete. För att detta ska fungera i praktiken krävs att personalen samverkar med varandra, den enskildes nätverk samt med andra professioner. Du ska vara en del i arbetet dag, kväll och helg, med stöd, service och aktiviteter tillsammans med de boende. Som stödpedagog/stödassistent förväntas du vara drivande i metod och kvalitetsutveckling.

Vi välkomnar dig till vårt glada gäng som arbetar med detta viktiga syfte. Vi har världens bästa jobb!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med utmanande beteende inom LSS och grundutbildning som tex barnskötare, fritidsledare eller undersköterska. Därutöver gärna en eftergymnasial utbildning, kvalificerad yrkesutbildning, yrkeshögskola eller högskoleutbildning med inriktning inom funktionsnedsättningsområdet motsvarande 200 YH-poäng eller 60 högskolepoäng. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande, TAKK, tecken som kompletterande kommunikation och AKK, alternativ kompletterande kommunikation.

Körkort är ett krav.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Månadslön, Deltid. 95% tjänst, 6 månader eller längreAnställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde runt vecka 30-35.
Tidsbegränsat till: Vikariat på 12-18 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.
Antal platser: 1

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad – Område Stöd och Service

Arbetsgivarens referensnummer: C53623

Sista ansökningsdatum: 2021-05-31

Kontaktpersoner

Christian Gustafsson
Enhetschef
Telefon: 0418-470426

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via växeln
Telefon: 0418-470000

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=89616FCA-C5D3-451B-A2E9-0DAC459CE572

 

Skoladministratör 75%

Lunds kommun – Lund

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Arbetsplatsbeskrivning

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 10 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 125 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Vi söker dig som med din kompetens och engagemang vill och kan bidra till skolans framtida utveckling. Du får en viktig roll i nära samverkan med skolledning, engagerad personal härliga elever och områdets övriga administratörer.

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning

Som skoladministratör har du många varierande arbetsuppgifter. Förutom att bistå rektor och biträdande rektorer med både kvalificerade och enklare administrativa arbetsuppgifter, är du i många fall skolans ansikte utåt och ses som ”spindeln i nätet”.

I ditt uppdrag ingår det att, i samarbete med andra medarbetare, stödja verksamheten så att vi skapar de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget. Fokus i uppdraget är att uppnå effekter och värden för eleven/barnet och att bidra till en god arbetsmiljö för både medarbetare och elever/barn.

Du en central och viktig roll på skolans expedition. Du är ansiktet utåt och tar emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, vårdnadshavare, myndighetspersoner etc som kommer eller ringer till skolans expedition i olika ärenden. På utbildningsområdet finns ett antal andra skoladministratörer som du samverkar med.

Du har ansvar för den interna servicen på skolan och är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål.

Vi söker nu en administratör till Munspelets skola, Flygelskolan och Östratornskolan på Östra Torn i Lund. Du kommer i huvudsak att ha din placering på Östratornskolan tillsammans med två andra administratörskollegor.

Din roll på Östra Torn kommer framförallt att innefatta personaladministration. En viktig uppgift är att se till så våra skolor har vikarier på plats varje dag och att rekrytera nya vikarier. Du kommer även att syssla med övrig personaladministration, såsom t ex registrera underlag för anställningar, kontrollera och tillstyrka medarbetares registreringar, lägga in scheman mm i HR-systemet Visma Personec P. En annan viktig roll är att handleda anställda i egenrapporteringen i HR-systemet och kunna svara på de frågor de har.

Du kommer även att tillsammans med dina kollegor att ansvara för eller vara back up för övriga arbetsuppgifter som;

 • Posthantering, diarieföring i w3d3, arkivering mm

 • Framtagning av olika typer av underlag för statistik och uppföljning

 • Hantera utskick av olika slag, skriva protokoll och minnesanteckningar

 • Enklare ekonomiadministrativa uppgifter samt inköp och beställningar via ekonomisystemet Raindance.

 • Hantera utskick av olika slag, skriva protokoll och minnesanteckningar

 • Framtagning av olika typer av underlag för statistik och uppföljning

 • Ta emot besök och leveranser

 • Hantera elevfrånvaro och scheman i Novashem och Skola 24

 • Administrativt stöd till lärarna

 • Vara chefsstöd till rektor och biträdande rektorer

Arbetstiden är förlagd måndag-fredag 06.30-13.00


Vi söker dig som

Kvalifikationer

Minst tre års gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du ytterligare administrativ, ekonomisk eller personaladministrativ utbildning är det meriterande.

Det är ett krav att du innehar mycket god förmåga att hantera datorn och andra digitala verktyg, liksom att du är väl insatt i Officepaketet. Det är även ett krav att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av de arbetsuppgifter som nämns i arbetsbeskrivningen samt de IT-system som används. Särskilt meriterande är det om du har erfarenhet av personaladministrativa arbetsuppgifter och erfarenhet av att arbeta i Visma Personec P.

Du har god förmåga att formulera dig i tal och skrift. Du är drivande, serviceinriktad, flexibel och arbetar strukturerat och systematiskt. Du är observant och lyhörd för vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Du har hög social kompetens, god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt och bemötande.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-09-01

 

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Referensnummer

2021/466

Kontaktperson(er)

Anna Sjöö, 046-3597569

Anna Sjöö

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=404680

 

 

Yogainstruktör sökes till Actic Helsingborg

Actic – Helsingborg

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt.

Gruppträningsinstruktör

Drivs du av att motivera och se andra lyckas? Har du samtidigt en passion för hälsa och träning? Som Gruppträningsinstruktör hos oss på Actic spelar du en viktig roll av vår kundupplevelse. Vi söker därför dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning. Arbetet innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar i de olika koncept som Actic erbjuder. Gruppens storlek varierar. Vill du leda i flera av våra koncept är du välkommen att göra det!

 

Ansvarsområden

 • Instruera minst 1 fast klass per vecka

 • Ge fantastisk service till våra medlemmar, oavsett när du möter dem på anläggningen

 • Du förmedlar Actics produkter/klasser enligt våra riktlinjer på ett inspirerande och motiverande sätt

 • Tillsammans med dina kollegor ser du till att anläggningens medlemmar möts av en ren och välkomnande anläggning varje dag

 •  

Erfarenheter och kompetenser

 • Du har tränat gruppträning regelbundet under minst 1 år

 • Du är van att arbeta med människor och är en lagspelare

 • Du har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner

 • Utbildning inom området är meriterande men inget krav

Saknar du utbildningar så står vi för din instruktörsutbildning mot att du kan instruera minst en fast klass per vecka.

 

Personliga egenskaper

Du brinner för träning och gillar att stå i centrum och motiveras av att andra lyckas. Du är social och har lätt för att prata med andra. Du vill vara med och bidra till att Actic når sin vision att skapa ett friskare samhälle genom träning! Du kan följa regler och riktlinjer. Du är strukturerad, ordningsam, bra på att ta ansvar och kommer alltid i tid.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

 

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar – då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning!

 

Ansök här: https://actic.varbi.com/se/what:job/jobID:404747/type:job/where:62/apply:1

 

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Getingen

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Getingen är en av Lunds yngsta vårdcentraler och startade sin verksamhet i maj år 2014. Vi började då utan listade patienter och sedan dess har vår listning stigit till cirka 7 500 patienter i dagsläget. Hos oss har vi bland annat diabetesmottagning, 24h-blodtrycksmottagning och en mycket populär äldrevårdsmottagning. Vidare är vi ackrediterade i hälsovalet för psykoterapi och har även en specialistsjuksköterska i psykiatri för ett intensifierat arbete kring patienter med psykisk ohälsa. Vår rehabiliteringskoordinator stöttar i arbetet med våra sjukskrivna patienter, vilket är uppskattat hos våra läkare.

Hos oss arbetar 35 medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vår verksamhet präglas av en stark utveckling samt framåtanda och vi strävar efter att erbjuda en tillgänglig och god vård av hög kvalitet. Som medarbetare hos oss får du chansen att arbeta i ett team med gott samarbete och högt i tak, där det finns förståelse för medarbetarnas individuella behov. Vi tror att vi bedriver en bättre och säkrare vård om vi trivs bra på vårt jobb!

Arbetsuppgifter

I rollen som medicinsk sekreterare på Vårdcentralen Getingen kommer du att vara ett verksamhetsnära stöd. Detta innebär till stor del att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, såsom medicinsk dokumentation, journalskrivning och remisshantering, men även att bemanna receptionen till viss del samt självständigt arbete med 1177. Du kommer att arbeta i team med två andra medicinska sekreterare samt till viss del arbeta vårdgivarbundet.

Då vår verksamhet ständigt utvecklas i takt med ny teknik erbjuder vi goda möjligheter till utveckling. Som medicinsk sekreterare har du en viktig roll för att det dagliga arbetet på vårdcentralen ska fungera och att patientsäkerheten hålls hög. Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och teamarbete. Vi har infört taligenkänning.

Kvalifikationer

Du som söker har en slutförd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (80 p KY/400 p YH) eller motsvarande utbildning som läkarsekreterare. Vidare har du erfarenhet av arbete inom primärvård samt arbete inom Hälsoval Skåne är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift även på engelska. En förutsättning för tjänsten är att du har goda kunskaper i medicinsk terminologi.

För tjänsten krävs att du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta effektivt både självständigt och i grupp. Du tar engagerat och initiativrikt dig an dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Då arbetet innebär nära kontakt med såväl patienter som vårdpersonal bör du vara serviceinriktad och trivas med att ha många kontaktytor. Vidare trivs du i en omväxlande miljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi har ett stort antal listade patienter på vår vårdcentral resulterar det emellanåt att vi ha ett högt patientflöde vilket leder till ett ökat behov av stöd och tillgänglighet från våra medicinska sekreterare. Tack vare en god stresshantering, arbetsglädje, förmåga att själv kunna lägga upp sin arbetsdag och ta ansvar levererar vi på en hög nivå till våra medarbetare/vårdgivare.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=318e3812-09ae-4df9-92d0-35c2365026c7

 

Reservdelssäljare/Kundmottagare

Dahlqvists Bil – Kristianstad

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Vi behöver förstärka med ytterligare en Reservdelssäljare/Kundmottagare i Kristianstad.

Som Reservdelssäljare/Kundmottagare kommer du få arbeta med både person- & transportbilar. För att passa för tjänsten krävs det att du är fordonsintresserad, har en förståelse för bilens uppbyggnad samt gillar att arbeta med bilar. Du måste gilla att arbeta i ett högt tempo och ha en god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs krav på självständighet i arbetet. Vidare krävs att du är initiativrik, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, du gillar att ha ordning och reda och är kvalitetsmedveten.

I dina arbetsuppgifter ingår att serva våra kunder, vår verkstad/skadecenter & våra bilförsäljare med reservdelar & tillbehör. Beställa reservdelar & tillbehör samt ta emot & packa upp gods. Tjänsten innebär även avlastning för verkstadens kundmottagning vad det gäller kunder, telefon mm.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som kundmottagare, reservdelssäljare eller mekaniker/tekniker eller liknade inom Motorbranschen. Du är lättlärd, ordningsam och besitter god prioriteringsförmåga. Du är bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor och förstår din egen roll i teamet. För att lyckas i rollen har du förmåga att skapa och underhålla goda kundrelationer genom att ha en genomgående hög servicekänsla och har inställningen att alltid se lösningar. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta med data. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till:

Kristianstad e-post: e-post: kundservice.kristianstad@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras via mail

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök här: https://www.dahlqvists.se/Sida/35/karriar