Välj en sida

Butiksmedarbetare
Telenor – Malmö

Telenor söker medarbetare på deltid till butikerna i Malmö – Emporia och Mobilia!

Vilka är vi?
Tillsammans, med hjärta, får vi saker att hända och människor att växa! Denna kompass beskriver hur vi inom Telenor Retail agerar mot varandra, våra medarbetare och våra kunder. Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklass. Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen.

Vem är du?
Som Butiksmedarbetare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som brinner för försäljning, teamwork och mötet med kunden. För den här tjänsten måste du ha fyllt 18 år och behärska svenska i tal och skrift.

Vi söker sig som är:

 • Lyhörd och bra på att avläsa kundens behov

 • Målmedveten och resultatorienterad

 • En lagspelare som trivs med att samarbeta med andra

 • Nyfiken och villig att lära nytt för att utvecklas

 • Ödmjuk och respektfull mot kollegor och andra

Det är meriterande om du:

 • Tidigare har arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice och försäljning över telefon eller i butik

 • Behärskar grunderna i säljteknik

Vad vi erbjuder:

 • När du börjar hos oss får du en flygande start med onboarding i vår akademi Telenor Växa, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling

 • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunder. Telenor arbetar aktivt med att bygga team med mångfald samt inkludering

 • Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och rabatter

 • Goda karriärsmöjligheter.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få göra tre tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna är att vi på ett rättvist och objektivt sätt ska bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten.

Anställningsform: Avtalad visstidsanställning, deltid vid behov
Placeringsort: Malmö: Emporia och Mobilia
Ansök: Sök tjänsten via länken nedan senast den 27/7 2021

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Elin Holmgren på +46734241356.

Bra att känna till:
Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidater för samtliga rekryteringar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

Ansök här: https://telenorgroup.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/TelenorGroup_careers/job/Store-Malm-Emporia/Butiksmedarbetare_J099629

 

Farmaceut till Lasarettet i Helsingborg
Apotek Hjärtat – Helsingborg

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat på Lasarettet i Helsingborg

För mig som chef, är det viktigt att du har ett stort kundfokus, engagemang och flexibilitet.

Vi är ett glatt arbetslag bestående av mycket energi och stort driv. Vårt mål är att varje dag överträffa våra trevliga kunders förväntan. Apoteket ligger i huvudingången till Helsingborgs Lasarett och är ett apotek med mycket receptkunder och stor egenvård. Söker du fart och fläkt, roliga utmaningar och variation i vardagen då passar denna tjänst dig perfekt. Då det är ett apotek som ofta har studenter finns det även möjlighet att vara studenthandledare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar – Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Ansök här: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/2746447/70367?iso=se

 

Barnsekreterare
Landskrona Stad – Landskrona

Landskrona stad

 • är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. Landskrona stad som satsar på utveckling av staden, har även förbättrat socialtjänsten!

Individ- och familjeförvaltningen arbetar också efter visionen ”Av egen kraft” och enligt ledningsfilosofin ”Tillsammans når vi längre”. Vi tror på Landskronabornas egna förmågor och att vi tillsammans kan skapa en hållbar social utveckling av staden. Vi arbetar efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer.

Förvaltningen har en målgruppsinriktad organisation bestående av tre verksamhetsområden; Barn och Unga, Vuxna samt ett område som kallas för Gemensamma resurser och en avdelning med inriktning på utveckling, ekonomi och service.

Som organisation befinner vi oss i ett spännande digitaliseringsskede! Socialtjänsten behöver utveckla sina arbetssätt för att nå ut till invånare på fler arenor och genom nya format.

Är du socionom? Brinner du för arbete med barn och unga? I så fall är Landskrona ett bra val. Här möter du socialtjänstens alla utmaningar och möjligheter i en och samma stad. Hos oss får du göra skillnad för samhällets mest utsatta barn. De barn som vi har placerade i familjehem, har en socialsekreterare som arbetar särskilt med dem och deras nätverk i nära samarbete med familjehemssekreteraren. En av våra barnsekreterare ska gå vidare i arbetslivet och prova på andra arbetsuppgifter, varför vi nu kan erbjuda en tillsvidaretjänst inom familjehemsvården. Vi växer inte av att göra det vi kan. Vi växer av utmaningar.

För oss är din trivsel och arbetsglädje viktig! Med din anställning följer därför också ett förmånspaket som förutom flextid också ger dig 24 extra lediga timmar per år. Du får varje år ett friskvårdsbidrag och extern handledning.

Välkommen till Individ- och familjeförvaltningen!

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare för barnet som är placerat i familjehem följer du upp vården och skolgången. Du har en nära kontakt med barnet, de biologiska föräldrarna och barnets nätverk för att stötta dem i umgängesfrågor. Vid en utredning om det finns en möjlighet för en återförening med föräldrarna får du stöd av en utredare. Förutom att du arbetar nära barnet och barnets nätverk arbetar du nära familjehemmet och familjehemssekreterare.

I Landskrona stad får du möjlighet att arbeta med svåra och utmanande ärenden. Vi möter allt från missbruk, ungdomskriminalitet och våld till omfattande omsorgssvikt och hedersproblematik. Vi arbetar med myndighetsutövning och följer upp insatser både enligt SoL och LVU och sker i nära samarbete med barnet och dess biologiska familj och nätverk. Som stöd i arbetet finns nära arbetsledning som biträdande sektionschef. Målet är att hjälpa människor som befinner sig i svåra situationer i livet att åstadkomma en förändring för att familjerna ska få möjlighet att fortsätta leva livet av egen kraft. Det är det som gör vårt arbete så spännande och viktigt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som
Har körkort och kör bil.
Har en socionomexamen.
Har ett stort intresse för människor och förmåga att förena myndighetsutövning med värme och engagemang.
Har en god strukturell förmåga och uttrycker dig på ett tydligt och korrekt sätt i både tal och skrift.
Ser utvecklingsarbete som en spännande och kreativ utmaning och har förmåga att ställa om till ändrade förutsättningar.
Är prestigelös och förstår vikten av att samarbeta för att tillsammans med andra kollegor och samarbetspartners kunna nå resultat.
Är nyfiken, modig och har lust att lära.
Har förmåga att tillföra entusiasm och energi i din arbetsgrupp.

Din personliga hållning är viktig för oss. Det är önskvärt att du visar intresse och förståelse för andra och är med och skapar laganda. Att du lyssnar, rådfrågar, stödjer och bryr dig om andra och visar respekt för andras åsikter och bidrag.

Vårt jobb är inte alltid enkelt men alltid meningsfullt. Om du tycker detta låter spännande och utmanande kan du vara rätt person för oss! Välkommen att utmanas hos oss!

Övrigt

Rekryteringen sker fortlöpande. Då vi arbetar mot barn, lämnas ett aktuellt brottsregister vid en eventuell anställning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Månadslön, Heltid, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet är önskvärt, men personlig lämplighet är mer betydelsefullt. Barn har behov av en socialsekreterare som tycker om personliga möten.
Arbetstid: Dagtid. Viss annan tid kan finnas och du arbetar med ett flexavtal.
Tillträde: Efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad – Sektionen för Familjehem och Familjerätt

Arbetsgivarens referensnummer: C59516

Sista ansökningsdatum: 2021-08-01

Kontaktpersoner

Sara Svegin
Biträdande sektíonschef
Telefon: 0418-470147
E-post: sara.sveginohman@ landskrona.se

Fackliga kontaktpersoner

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=3275C8E4-1294-4D45-BE66-154F3B4DD2EB

 

Butikssäljare
Lidl Sverige – Ängelholm

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett vikariat på 20 timmar per vecka med tillträde i september och 1 år framåt. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Placering

butik — 8556.2 km
Midgårdsgatan 15
262 71 ÄNGELHOLM

Anställningsform

vikariat

Erfarenhet

Student

Ansök innan

02.08.2021

Referens nr.

SE-016692

 

Ansök här: https://jobb.lidl.se/jobs/butikssaeljare-angelholm-se-016692?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Fältarbetare
Landskrona stad – Landskrona

Individ- och familjeförvaltningen arbetar med socialt arbete riktat till barn, unga, vuxna och familjer inom socialtjänstens olika områden. Förvaltningen har en målgruppsinriktad organisation bestående av tre verksamhetsområden; barn- och unga, vuxna respektive gemensamma resurser. Utöver detta finns ett centralt förvaltningskontor bestående av två avdelningar där vi bland annat samlat våra olika specialistfunktioner, nämndadministration och ekonomi.

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer

VÄLKOMMEN TILL OSS!

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med trygghetsskapande åtgärder i Karlslundsområdet. Uppdragets inriktning är att samverka med de boende och andra verksamma i området för att tillsammans skapa aktiviteter för att öka trygghetskänslan i området. Målet med aktiviteterna är att dom ska vara långsiktiga med en hög portion av delaktighet, samt av de boendes egen kraft.
Som Fältarbetare kommer du att ingå som en del av fältgruppens arbete. Du kommer att arbeta med operativ fältverksamhet, information, kartläggning och samverkan. Målgruppen kommer att vara medborgare bosatta i Karlslundsområdet.

En socialarbetare på fältet arbetar för att ha goda relationer med barn, ungdomar, föräldrar och andra aktörer i samhället. Sektionen ska också vara väl förtrogen med den egna socialtjänstens verksamhetsområde. För att kunna stötta och bistå medborgare är det vitalt att ha kunskap om verksamheter både inom och utanför den kommunala sfären.

Fältgruppen har idag fokusområden som bedöms vara utmaningar och där vi behöver hitta nya metoder och arbetssätt. Det är då av största vikt att vi hittar nya kreativa och modiga medarbetare.

Arbetstiderna styrs efter verksamhetens behov. Arbetstider förläggs under dagtid, kväll och helgtid.

Kvalifikationer

Vi sätter höga krav på våra medarbetare och vi vill ha de bästa, till de svåra jobben! Av den anledningen söker vi dig som är socionom, socialpedagog, fritidsledare med erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller har annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig.

Erfarenhet av arbete ungdomar ses som meriterande, inom områden som fritid, fält, socialtjänst, skola eller institutionsverksamhet.

Du ska ha en mycket god samverkansförmåga, vara verbal, då du möter många aktörer i ditt uppdrag, där du är socialtjänstens representant. En god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är också egenskaper som är av stor vikt.

Du ska vara väl förtrogen med socialtjänstens verksamhetsområde, Du ska också vara ödmjuk inför andras förmågor och dina egna tillkortakommanden. Du ska vara flexibel och kunna arbeta självständigt och i grupp. För övrigt måste du ha ett stort intresse för människors livsvillkor kombinerat med en stor portion humor och värme. Stor vikt kommer att läggas på din personliga mognad och lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsvillkor

Månadslön. Individuell lönesättning, Heltid, 6 månader eller längreAnställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Schema. veckoarbetstidsmått 38,25
Tillträde: Efter överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2022-12-31
Antal platser: 2

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad

Arbetsgivarens referensnummer: C59806

Sista ansökningsdatum: 2021-08-15

Sök tjänsten här

Kontaktpersoner

Patrik Hohmann
Sektionschef
Telefon: 0418-473464
E-post: patrik.hohmann@ landskrona.se

Fackliga kontaktpersoner

Kommunal
Telefon: 0418-470000

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=AC3043A0-ED4F-47F9-B4A3-125DCF2C2AB2

 

Serveringspersonal
Tugg Burgers – Helsingborg

 

Hallå ni härliga Helsingborgare!
Känner du att du besitter outnyttjad potential? Får du energi av att vara bland folk i olika sociala sammanhang? Önskar du dig en arbetsplats med härliga kollegor och en positiv atmosfär? I så fall vill vi uppmana dig att söka den här tjänsten hos oss!
Vi på Tugg Burgers i Helsingborg behöver förstärkning i form av vänliga, naturligt serviceinriktade och uppmärksam individer som alltid vill göra det lilla extra för att våra gäster ska känna sig som hemma hos oss!
Vi söker nu flera goa och glada till vårt serveringsteam, både extra personal på helger/kvällar samt personal på fasta anställningar från 50% och uppåt. Alla tjänster är fördelade på dagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du har serveringserfarenhet sedan tidigare, men detta är inget måste då vi lägger mycket vikt vid en härlig personlighet.
Ange gärna i din ansökan om ditt önskemål av hur mycket du önskar jobba, enbart extra på kvällar eller helger, eller önskar en högre tjänst än så.
Vi ser gärna att du är 20 år eller äldre och att du är en ansvarstagande person som alltid ser detaljerna som gör helheten!
Att kunna behärska svenska språket i tal och skrift är ett krav, och du får gärna tala Engelska flytande.
Lön sätts utifrån kollektivavtal.
Startdatum enligt överenskommelse.

 

Ansök här: https://jobb.tuggburgers.se/jobs/1245977-serveringspersonal

 

Stödassistent, Daglig verksamhet LSS

Trelleborgs kommun – Trelleborg

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Inom LSS verksamheten finns förutom daglig verksamhet, ett antal gruppboenden, barn- och ungdomsboenden samt korttids- och fritidsverksamhet.

Daglig verksamhet är en insats för vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism eller förvärvad hjärnskada i yrkesverksam ålder som inte förvärvsarbetar eller studerar. Uppdraget består i att erbjuda meningsfull sysselsättning där insatsen utformas och anpassas utifrån den enskildes intresse, behov och förmågor med fokus på att stärka individens möjlighet att bli mer självständig.

Vi söker nu en stödassistent till vår autismverksamhet på Daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som stödassistent i vår autismsverksamhet ansvarar du för att den enskilde ska ges en meningsfull sysselsättning utifrån individens egna önskemål och behov. Som stödassistent innebär det att du handleder och aktiverar brukarna.

Du arbetar med att kartlägga resurser och färdigheter hos brukaren med stort fokus på att öka eller bibehålla dennes självständighet och delaktighet i samhället. Arbetet innebär att tillsammans med brukare upprätta genomförandeplaner, utföra aktiviteter samt följa upp att insatserna fortlöper enligt genomförandeplanen. Vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik som bygger på att göra världen så tydlig och förutsägbar som möjligt för den enskilda individen.

Som stödassistent förväntas du vara en engagerad och drivande person, som är mån om den enskildes självständighet, självbestämmande och att skapa en fungerande och positiv vardag för den enskilde. Som person har du en positiv inställning, flexibilitet och en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

För tjänsten som stödassistent till Daglig verksamhet krävs yrkeserfarenhet av insatser enligt LSS för vuxna personer och målgruppen; inkluderande tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Hot och våld kan uppstå, vilket gör att du i ditt uppdrag, förväntas kunna arbeta låg affektivt och anpassa ditt förhållningssätt utifrån brukarens behov och problematik. Du arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt och behöver kunna hantera oförutsedda händelser på ett lugnt och säkert sätt. Du ska kunna följa instruktioner och lagstadgade krav och föreskrifter som är kopplade till arbetet. Vidare är du väl förtrogen med dokumentationskrav enligt LSS samt har god datorvana.

Vi söker dig med gymnasieexamen från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Arbetet kan vara fysiskt krävande vilket ställer krav på att du ska kunna hantera detta, samt att du har B-körkort för manuellt växlad bil.

 

Det är meriterande om du har:

 • god vana och förmåga att hantera utåtagerande beteende

 • utbildning och/eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik enligt TEACCH-modellen

För att vara framgångsrik och trivas i arbetet som stödassistent, behöver du som person ha ett genuint intresse av att arbeta med människor och ser möjligheter i stället för hinder. Vidare behöver du snabbt kunna hantera ändrade förutsättningar, då verksamheten är föränderlig för att möta brukarnas behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, 100%

Arbetstiderna är måndag-fredag

Tillträde

Provanställning kan komma att tillämpas / tillsvidareanställning fr.o.m. 2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Vakansen kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontakt

Enhetschef Emelie Erlich 0410-73 43 98, 0734-42 26 81

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2021-08-08 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vänta inte med din ansökan då, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök här: https://trelleborg.varbi.com/se/what:job/jobID:415884/type:job/where:62/apply:1

 

Familjehemssekreterare
Hässleholms kommun – Hässleholm

Är du den empatiska och professionella medarbetaren vi söker? Vill du ha ett viktigt jobb på en arbetsplats som sätter barn och ungas villkor i centrum? Hos oss kommer du göra skillnad.

För oss är förutsättningarna i arbetet en viktigt del av en god och hållbar arbetsmiljö. Vi tror på ett tryggt ledarskap som arbetar nära och stöttar våra socialsekreterare i deras betydelsefulla arbete. Kom och bli en i gänget, vi behöver dig!

Det här erbjuder vi dig!

Vi söker nu en familjehemssekreterare till Familjehemsenheten, där vi arbetar med de placerade barnen och familjehem. Enheten består av 8 barnsekreterare och 6 familjehemssekreterare, en specialistsocialsekreterare och en enhetschef inom verksamhetsområde Barn och Unga. Tillsammans med enhetschef och drivna kollegor får du chansen att utveckla arbetet med placerade barn och unga, deras familjer och familjehemsföräldrar.

Vi vill att du ska utvecklas och trivas hos oss. Vi tror att det stora nätverk av kompetenta medarbetare som du får här, ger dig förutsättningar för det. Du kommer få trevliga kollegor med lång erfarenhet av yrket. Ditt arbete består av att arbeta med att rekrytera, utreda, samt utbilda och handleda familjehem, såväl enskilt som i grupp. Arbetet innebär även handledning av jourfamiljer. Du kommer även att ha ett tätt samarbete med barnsekreterare och tillsammans se till att barnet och familjehemmet får det stöd som behövs för att det placerade barnet ska få sina behov tillgodosedda. Arbetet innebär myndighetsutövning med olika former av uppföljande och utredande arbetsuppgifter. Samverkan med andra är viktig och är också en del av arbetet. Vi använder oss av Socialstyrelsens standardiserade bedömningsinstrument Bra-fam vid rekrytering samt Nya Kälvesten vid utredning.

Tjänsten är en visstidsanställning med start enligt överenskommelse och till och med 2021-12-31.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar. Du får flextid så du kan ta sovmorgon eller gå hem tidigare för att möjliggöra livspusslet samt arbeta hemifrån så länge det fungerar för verksamheten. Vårt kontor ligger en kort promenad från tågstationen. Du pendlar med lätthet hit från hela regionen. I vår genuina stadskärna finns ett flertal lunchrestauranger och affärer.

Vem är du?

Vi söker dig som har socionomexamen och har erfarenhet av myndighetsutövning. Vi vill att du har flerårig erfarenhet av socialt arbete gärna med barn och unga, främst av familjehemsvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med BBIC, utbildning och handledning av familjehem samt utredningsmetoden Nya Kälvesten. Du utrycker dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift, har god datorvana och B-körkort. Du har dokumentationsvana, goda kunskaper i relevant lagstiftning, förordningar samt riktlinjer och rutiner inom området myndighetsutövning, gärna familjehemsvård.

Vi tror att du stimuleras av samarbete och kontakter med andra människor. Du har en god analytisk förmåga vilket krävs för att rekrytera och handleda familjehem samt är bra på att skapa allians och bygga bärande relationer. Du tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter och att självständigt planera och ansvara för dem. Du gillar utveckling och bidrar gärna med tankar och idéer till gruppen.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

Vi på Socialförvaltningen jobbar för att främja människors ekonomiska och sociala trygghet, jämlika levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Här på socialförvaltningen tror vi på medarbetare som under frihet tar ansvar och levererar den kvalitet som våra medborgare förtjänar och förväntar sig. Vi är stolta över våra medarbetare, och vi blir glada om du vill utvecklas tillsammans med oss.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:419175/type:job/where:62/apply:1

 

Butikssäljare sökes till ICA Maxi Special Malmö
ICA Gruppen AB – Malmö

Det här är ditt blivande jobb

Som säljare på MAXI Special Malmö är du en viktig lagspelare och ingår i något av butikens två team. Hos oss har du som säljare kund- och försäljningsfokus som första prioritet.

Du ska även bidra till att uppnå butikens försäljningsmål samt dagligen arbeta med prissättning, exponeringar, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar) samt hålla ordning och reda.

ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.

Vem är du?

För att passa bra in i vårt butiksteam behöver du vara en person som trivs med ett högt arbetstempo med varierande arbetsuppgifter, och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på MAXI Special. Som person är du serviceinriktad, kundfokuserad, prestigelös, flexibel och har en bra samarbetsförmåga. Serviceyrket är en naturlig del av din vardag och du ger alltid det ”lilla extra” till både kund och medarbetare.

Du som söker skall ha gymnasium eller relevant utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet inom detaljhandeln. Du kommer arbeta i många olika datasystem vilket kräver god datakunskap samt bra inlärningsförmåga.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Anställningsform

Vi söker en 30 timmar tillsvidaretjänst, provanställning på 6 månader

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Teofik Alihodzic , Butikschef ICA Maxi Special

teofik.alihodzic@maxi.ica.se

Sista dag för ansökan

Sista dag för ansökan är 2 augusti 2021.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Ansök här: https://www.icagruppen.se/karriar/#!/lediga-jobb/lb//karriar/lediga-jobb/jobbannonsmall//ajax?id=R0014001