Välj en sida

Behovsvikarie /sommarvikarie i Furulund

Sydassistans AB – Kävlinge

 

Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. På Sydassistans erbjuder vi våra anställda utbildningar som är relevanta för arbetet med just ni uppdragsgivare.

Sydassistans AB söker nu personliga assistenter till en 48-årig kille som bor i Furulund. Mannen har personlig assistans dygnet runt med vaken natt. Uppdragsgivaren har ett stort hjälpbehov som gör att han behöver hjälp av en personlig assistent för att kunna kommunicera med andra samt för att klara att äta och sköta sin personliga hygien. Uppdragsgivaren behöver också hjälp med att ta hand om sitt hem med allt vad det innebär.

I detta uppdrag behöver du som assistent vara lugn, pålitlig och icke-rökare.

 

Ansök här: https://sydassistans.tidvis.se/lediga_tjanster/

 

 

Diabetessjuksköterska till Vårdcentralen Tåbelund

Region Skåne – Eslöv

 

Gör skillnad. Varje dag.

På grund av en växande vårdcentral och allt fler patienter med diabetes typ 2 söker vi nu en diabetessköterska som vill driva vår diabetesmottagning tillsammans med en kollega. Arbetet är stimulerande, du får en omväxlande tjänst både med egen mottagning men även en del av arbetet inne på vårdcentralen samt du har stora möjligheter till utveckling.

Vårdcentralen Tåbelund ligger i Eslöv och här har du nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud. Tåbelund är en härlig arbetsplats och är även en av vårdcentralerna som har vunnit det ärofyllda Glasäpplet. Det är en fin utmärkelse för välfungerande verksamheter. Vi har cirka 11 500 listade patienter. Vår vårdcentral är välfungerande och välbemannad, samt erbjuder våra patienter ett stort utbud av vårdtjänster.

Tillsammans med Eslövs kommun och mödrahälsovården Region Skåne driver vi Familjens Hus för barn och familjer i Eslöv. Det är en uppskattad och välfungerande verksamhet med många besökare från Eslöv med omnejd. Vi bedriver även barnavårdscentral.

Vårdcentralen Tåbelund är en akademisk vårdcentral som fungerar som en resurs för andra vårdcentraler när det gäller olika forskningsprojekt. Då det bedrivs en hel del forskning på vårdcentralen håller vi oss kontinuerligt uppdaterade och håller en hög vetenskaplig nivå såväl på vår medicinska verksamhet som inom psykisk ohälsa. Vi har högt i tak och trivs ihop. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av verksamheten. Utveckling eftersträvas såväl på verksamhets- som individnivå. För dig som är forskningsintresserad finns möjligheter att kombinera detta med klinisk tjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu en diabetessjuksköterska till oss! Här blir du en del av vår arbetsplats som kännetecknas av stor trivsel och högt i tak.

I din roll som diabetessköterska arbetar du till största del med egen diabetesmottagning men även till viss del med telefonrådgivning, triagering och andra mottagningsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare är du utbildad distriktssköterska med diabeteskompetens alternativt sjuksköterska med behörighet för diabetes. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet av mottagningsverksamhet på en vårdcentral och om du har tidigare arbetslivserfarenhet av journalsystemet PMO.

Vi ser vår nya kollega som en positiv person med en vilja att utveckla såväl sig själv som vår verksamhet. Du är van vid att ge god service, har ett gott bemötande mot våra patienter och det är en självklarhet för dig att samarbeta och arbeta för teamkänslan på vårdcentralen. Det är också viktigt att du har en helhetssyn på både arbete och patienten samt att du har lätt att anpassa dig till olika omständigheter som kan uppstå i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=a75ba9a3-6c2b-49d2-9338-0e05aac3ad95

 

 

Sommarpersonal Cubus Malmö/Lund

Cubus AB – Malmö

 

Cubus är en av Skandinaviens största modekedjor med över 300 butiker i fyra länder. Genom vår ledande position på trend och design lägger vi stor vikt på utveckling av kollektioner som skall vara ett självklart val av mode till ett bra pris för kvinnor, män och barn. Vi har närmare 3.200 anställda, som alla spelar en avgörande roll för vår framgång.

Cubus är en del av Varner som består av 9 fashionkoncept med närmare 8800 medarbetare och 1350 butiker fördelat på 6 länder. Varner Service Office ligger i Slependen utanför Oslo.

Brinner du för försäljning och service?

Vi söker personal inför sommaren i Malmö och Lund. Totalt finns 4 tjänster som är på ca 20h/v.

Som butikssäljare är du Cubus viktigaste ambassadör och ansiktet utåt. Du ansvarar för att butiken varje dag är inspirerande och inbjudande. Du har fokus på försäljning och ger kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Cubus skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga.

Har Du de kvalifikationer som krävs?

Tycker det är roligt att sälja! Tycker om att jobba i ett högt tempo Driftig, ordningssam och strukturerad Positiv, är serviceminded och har ett glatt humör med ett leende Sätter alltid kunden i centrum Om svaret är ja och du i tillägg har ett brinnande intresse för mode, är positiv och har ett glatt humör – då har vi ett spännande jobb som väntar på dig!

Vi kan erbjuda dig: En spännande vardag på jobbet Goda möjligheter att utveckla dina egenskaper som säljare Ordnade arbetsförhållanden och bra personalrabatter Goda karriärmöjligheter i en välfungerande kedja med positiv tillväxt

 

Hos oss kan du komma långt med engagemang, rätt inställning och de rätta kvalifikationerna!

OBS! Vi tar ej emot ansökan via post. Ansök genom att klicka på länken.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://varner.easycruit.com/vacancy/application/send/2683125/55232?iso=se&channel=amv

 

 

Kundtjänstproffs till Båstad

Effektiv AB – Båstad

 

Ett uppdrag för dig som drivs av att ge service och är en administrativ stjärna!

Om vår kund

Vår kund är ett väletablerat bolag där arbetsmiljö och kvalitet är i fokus. Effektiv samarbetar med många olika företag i regionen.

Dina arbetsuppgifter

– Svara i telefon/mail ang. transport/leveransfrågor internt och från kund. – Kontakta transportörer gällande leveransfrågor. – Boka returfrakter – Hantera reklamationer – Boka transporter från företaget

Din profil

För det här uppdraget söker vi dig som drivs av att att ge service, som snabbt och lätt sätter dig in i olika frågor och är lösningsorienterad. Du är en van administratör och tycker det är roligt att lära nya system. Du är stolt över att kunna ha många bollar i luften samtidigt. Krav för tjänsten är mycket god it-vana samt god svenska samt engelska i både tal och skrift. Du kommer att bli anställd av Effektiv och uthyrd som konsult. Placering är på transportkontoret hos vår kund. Här är det härlig händelserik miljö. Du kommer att få upplärning och sitta med en erfaren kollega, ditt uppdrag är att lära dig hitta svaren för att kunna hjälpa både kunder och kollegor internt. Tillsättning omgående och uppdraget kommer att sträcka sig över hela sommaren. Arbetstiden är kl. 8.30 – 17.00 måndag-fredag. Låter det som du? Då vill jag gärna läsa din ansökan. Skicka in den snarast eftersom tillsättning sker löpande.

 

Ansök här: https://cv-effektivbemanning-se.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=2693

 

 

Marknadskoordinator

Skånes Djurpark Resort AB – Höör

 

Är du en hejare på kommunikation och och längtar du efter nya äventyr? Skånes Djurpark är inte en vanlig djurpark. Vi brinner för att skapa unika minnen för våra gäster; att lära barn om djur och natur. Vår mission är att skapa emotionell kontakt mellan människor, djur och natur. Nu söker vi efter en kreativ marknadskoordinator, som ska se till att gästerna hittar till Skånes Djurpark och att deras upplevelse före och efter besöket är bästa möjliga. Rollen som marknadskoordinator Rollen utgörs av tre huvudområden i form av contentskapande, Guest Relationship Management och varumärkesbyggande. Du kommer dels att arbeta med att producera content för parkens sociala kanaler, men också med att utveckla och kontinuerligt förbättra gästresan och parkens varumärke. Skånes Djurpark växer fort, och i rollen kommer du också att få ansvar för ett av parkens strategiska mål där du ska koordinera med kollegor och övriga avdelningar för att nå målet. Typiska arbetsuppgifter

 • Planering av marknadsaktiviteter – både B2C och B2B

 • Koordinera Skånes Djurparks PR-aktiviteter och pressmeddelanden

 • Skapa och publicera content för sociala medier, webb och nyhetsbrev

 • Skapa annonser och material

 • Ta fram och leverera material i form av annonser, text eller bilder till samarbetspartners, turismnätverk och dylikt

 • Leda mindre projekt

 • Säkra parkens varumärke externt och internt

En perfekt kandidat för jobbet…

 • Är ambitiös, målinriktad, självständig och engagerad

 • Är duktig på att uttrycka sig i text på svenska och engelska

 • Har erfarenhet av arbete med Guest Relationship Management, och gärna av arbete i CRM-system

 • Har relevanta erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller eftergymnasial utbildning inom relevant område

 • Har erfarenhet av arbete i Adobe Creative Suites (InDesign, Illustrator och Photoshop)

 • Har erfarenhet av arbete i Facebook Business Manager

 • Är flexibel och kan anpassa sin arbetstid efter en verksamhet som har öppet sju dagar i veckan

Att jobba på Skånes Djurpark har många fördelar. Här är några av dem: Sociala event med hela teamet Värdefulla erfarenheter av att arbeta i djurpark, med gästupplevelser och stundtals intensiv drift Möjlighet att få vara med och utveckla Sveriges vildaste djur- och gästupplevelse Närhet till både storstadspulsen och till naturen Gratis inträde och åkband till upplevelseparker i hela Sverige och i Skandinavien, till exempel Liseberg och Tivoli Laddningsstation till din elbil Dela arbetsplats med björnar och vargar

 • Obegränsat med kaffe och te

Obegränsat med skogspromenader och frisk luft Bibliotek fullt av böcker för din utveckling Gratis inträde till Skånes Djurpark till din familj Praktisk info kring tjänsten

 • Heltidstjänst med tillträde omgående eller enligt överenskommelse

 • Tillsvidareanställning

 • Lön enligt överenskommelse

 • Arbete under helger, lov och kvällar kan förekomma

Låter detta som ett äventyr för dig? Vi går igenom ansökningarna löpande – så ansök nu, och allra senast 20 april!

 

Ansök här: https://talang.skanesdjurpark.se/jobs/1132813-marknadskoordinator/applications/new?_ga=2.178358692.1029993311.1618240518-178882120.1611153218

 

Lokalvårdare Malmö

Hembry AB – Malmö

Du som lokalvårdare kommer främst arbeta på olika platser i Malmö, med närliggande kommuner. Av dig som söker förväntas det att du städar mycket noggrant och att du är väldigt trevlig mot våra kunder. Du är helst en varm och omtänksam människa som våra kunder kan trivas med att ha i sina hem. Du kommer arbeta med lokalvård av privatbostäder, kontor samt trappuppgångar. Besläktade arbetsuppgifter som diskning, tvättning av kläder m.m kommer även förekomma.

Ansök här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24697389

 

Butiksmedarbetare

Telenor – Kristianstad

Telenor söker medarbetare på deltid till butiken i Kristianstad !

Vilka är vi? Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklas s! Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen. För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att förklara på ett inspirerande och medryckande sätt. Du är bra på att avläsa kundens behov och kan hantera olika typer av människor . Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation sresa och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis !

Vem är du? Som B utiksmedarbetare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi sätter därför stort värde i att hitta dig som är nyfiken, serviceinriktad och en lagspelare . Du brinner för försäljning och mötet med kunde n och är en otroligt bra lyssnare. D et är meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice och försäljning över telefon eller i butik. Det är också ett stort plus om du behärskar grunderna i säljteknik. För oss, liksom för dig, är det en självklarhet att teamkänsla och samarbete är en nyckel till framgång. Vi söker dig som har fyllt 18 år och behärskar svenska i tal och skrift.

V ad vi erbjuder:

 • När du börjar hos oss får du en flygande start med onboarding i vår akademi Telenor Växa , som följs upp med utbildning och kompetensutveckling

 • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunder. Telenor arbetar aktivt med att bygga team med mångfald samt inkludering

 • Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och rabatter

 • Goda karriärsmöjligheter .

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få göra tre tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna är att vi på ett rättvist och objektivt sätt ska bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten.

Anställningsform: Avtalad visstidsanställning, deltid vid behov

Placeringsort: Kristianstad

Ansök: Sök tjänste n via länken nedan senast den 30/4 20 21

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Adi Aganovic på +46766476209.

Bra att känna till : Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat er för samtliga rekryteringar .

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

Ansök här: https://telenorgroup.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/TelenorGroup_careers/job/Store-Kristianstad-City/Butiksmedarbetare_J097674