Välj en sida

Butiksmedarbetare team kolonial Willys Ängelholm Brännborn Center

Willys – Ängelholm

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Tillsvidare
Placering: Ängelholm, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Ängelholm Brännborn Center och ta plats i team kolonial. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Petra Ödahl, +46431449161. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-03-29. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/%C3%84ngelholm-Butiksmedarbetare-team-kolonial-Willys-%C3%84ngelholm-Br%C3%A4nnborn-Center-Sk%C3%A5n/657715301/?sType=Indeed

 

 

Studie- och yrkesvägledare

Båstads kommun – Båstad

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Arbetsuppgifter

Båstad som skolkommunen är framgångsrik och blev Sveriges 5:e bästa skolkommun enligt Lärarförbundets rankning 2019. Vi har goda förutsättningar och resultat för såväl elever som pedagoger.

Är du utbildad studie- och yrkesvägledare? Ta chansen att bli en del av den härliga gemenskapen på Strandängsskolan! Vi behöver en studie- och yrkesvägledare som arbetar i ett F-9 perspektiv I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som: att ge information om studievägar och yrken för elever och vårdnadshavare, att bistå vid val till gymnasiet, hålla vägledningssamtal, att samverka med pedagoger, för- och efterarbete vid prao, att arbeta med Framtidssafari, att samverka med näringslivet med mera.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare med erfarenhet av yrket. Du har god förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar. Du är bra på att skapa relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare.

För att trivas och göra ett bra jobb på Strandängsskolan är det en förutsättning att du har ett flexibelt tänk, lätt för att bygga relationer och har ett professionellt bemötande. Du är van vid att dokumentera ditt arbete samt samverka med olika instanser utanför skolan. Det är också viktigt att du är en positiv lagspelare med viljan att lära och utvecklas. Du är en kreativ och innovativ person som gillar att prova nya idéer, att hitta nya lösningar och kan tänka utanför boxen.

Vi är också öppna för att tänka utanför boxen gällande tjänsten, så omfattningen av tjänsten beror på vad du som syv har för kompetens och på vilket sätt den kan bidra till vår verksamhet.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=a81625f5-f9b1-4938-8ad9-7aac2b511316&guid=70BA3D72-4A98-4D24-BFF4-D94862A3822F&locId=1

 

 

Elevassistent till Påarps grundsärskola

Helsingborgs stad – Helsingborg

Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Strax utanför Helsingborg hittar du Påarps skola, en F-9 skola med cirka 400 elever. Skolan är belägen i ett lummigt grönområde mitt i byn och förmedlar känslan av en liten skola i stort format. Hos oss möter du lyhörda kollegor i en naturlig delarkultur där du är ett viktigt bidrag till en skola i utveckling. Vi arbetar för att skapa plats och utrymme för alla barn och elever att växa. Genom vår pedagogik och vårt förhållningssätt strävar vi efter att utveckla elevens förmåga att ta ansvar för sin egen utveckling.

Arbetsuppgifter

Som elevassistent arbetar du med det pedagogiska såväl som det sociala sammanhanget kring eleven. Du skapar goda förutsättningar för lärande utifrån elevens individuella förmåga. I arbetet ingår det att du jobbar självständigt med eleven men även i olika gruppkonstellationer. Du kommer att samarbeta med andra yrkesprofessioner t.ex. specialpedagoger och externa parter.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av arbete i grundsärskolan och har genom detta skaffat dig en god kompetens som bidrar till elevernas välmående och utveckling. Genom utbildning har du en god kompetens kring de funktionsnedsättningar som förekommer hos särskolans elever och du har förmågan att omsätta denna kunskap i mötet med eleverna för att skapa trygg och utvecklande lärmiljö. Du behöver ha utbildning inom autismspektrat och erfarenhet av utåtagerande elever.

Vi söker dig som ser det stimulerande och spännande att få vara en del i elevens kunskapsutveckling samt sociala utveckling. Du har god förmåga att läsa av eleven och skapa bästa möjliga förutsättningar för lärande. Det innebär bl.a. att du har förmågan att se var stödinsatser behövs och att kunna planera dessa för att ligga steget före. Lika viktigt är det att vara flexibel och kunna omprioritera när så krävs. I arbetet är det viktigt att du har förmågan att vara empatisk och tålmodig samt ser möjligheter före hinder.

Det är viktigt för oss att du kan leda dig själv men också att du har god förmåga till samarbete. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att du har förståelse för att bemötande och förhållningssätt gör skillnad.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-03-25

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 50-75%

Tillträdesdatum: Snarast möjligt

Varaktighet: Tidsbegränsad t.o.m vårterminen 2021

Antal tjänster: 1

 

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Maria Wikström

Rektor

042-105758

maria.wikstrom@helsingborg.se

Facklig företrädare Kommunal

042-105091

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1352

 

 

Lokalvårdare

Ystads Kommun – Ystad

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för kost och lokalvård, fastigheter och exploatering, stadsplanering och bygglov, park och grönytor, gator, VA och avfall

Här jobbar drygt 300 medarbetare för att tillsammans göra Ystad till bra stad att bo, verka och leva i.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att utföra daglig städning på skolor och på olika förvaltningar inom Ystad kommun. Det är ett flexibelt arbete och innefattar kontorsstädning, städning av skolsalar, golvvård osv.

Din profil

Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil. Ett plus är om du har SRY- eller PRYL-certifiering. Det är viktigt att du är stresstålig och flexibel då du kommer att arbeta på olika arbetsplatser under dina arbetspass.

Övrigt

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Hos oss är heltid en rättighet. Det innebär att alla medarbetare som anställs hos oss tillsvidare har rätt till heltid och deltidsarbete är en möjlighet om det fungerar för verksamheten. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

 

ningsinformation

Sista ningsdatum: 2021-03-26

Referensnummer: 21-58

 

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ystad

Antal tjänster: 1

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

100 %

Tillträde: 2021-04-01

 

Arbetstid: Dagtid

Helger kan förekomma

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Det är en fördel om du har arbetat inom städbranschen med varierande arbetsuppgifter i olika miljöer. Gärna erfarenhet av golvvård.

Lön & förmåner

Lön: Månadslön

 

Kontaktpersoner

Danijela Crnomat

Koordinator

0411-57 70 79

 

danijela.crnomat@ystad.se

 

Ansök här: https://www.ystad.se/jobb/?guidAssignment=c594f807-5265-4046-9884-c960d9435e76

 

 

Logistikkoordinator till AkzoNobel

AkzoNobel – Malmö

Date: Mar 11, 2021

Location: Malmö, SE

Company: AkzoNobel

Har du erfarenhet inom logistik eller produktionshanteringssystem? Är du en person som tycker om att skapa struktur och få rutiner på plats? Är du dessutom kommunikativ och trivs med många olika kontaktytor?

 

 

Då kan du vara vår nästa kollega i denna nya och spännande roll som logistikkoordinator, där huvudfokus är på vår logistikhantering med SAP som huvudsystem och att förbättra våra administrativa processer.

 

 

Som logistikkoordinator kommer du jobba mot flera olika enheter och lager i våra nordiska länder. Du fungerar som central kontaktperson med ansvar för dagliga processflöden i SAP och innebär i huvudsakliga drag att:

  • Övervaka dagliga SAP-systemprocesser
  • Hantera lagerjusteringar
  • Hantering och felsökning av inköpsorder och faktureringsprocesser för logistikleverantörer
  • Stöd vid inventeringar och revisioner
  • Delaktig i förbättringsprojekt

 

 

Vem är du?
För denna roll söker vi dig som har ett stort intresse och erfarenhet från ett logistik eller produktionshanteringssystem som SAP eller liknande. Du kommer vara experten i vårt SAP system, vilket kommer ställa krav på att du kan arbeta självständigt med förmåga att inhämta information på egen hand baserat på dina kunskaper.

 

 

Som person är du en serviceinriktad problemlösare som uppskattar att undersöka och ta reda på saker som leder till förbättringar och effektivare flöden. Eftersom du kommer jobba mot flera av våra nordiska enheter behöver du känna dig bekväm med att hantera många kontaktytor. Kontakterna lokalt är främst på svenska, men du behöver vara bekväm att kommunicera på engelska.

 

 

Vi sätter stor vikt vid din prestigelösa inställning. I denna roll är mycket av det metodiska systemarbetet fortfarande ogjort och du ska vara redo att sätta dig in i en tillvaro fylld med förbättringspotential. Detta gör du genom att vara en genuin lagspelare som vill bidra till teamets gemensamma framgångar!

 

 

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Vi på AkzoNobel erbjuder en varm och inkluderande atmosfär där vi arbetar som ett för att nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

 

 

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din möjlighet att få jobba tillsammans med oss!

 

 

Tjänsten är på heltid med start efter dina förutsättningar och vårt kontor ligger precis i utkanten av Malmö. Du kommer att rapportera till Logistics Cluster Manager – Nordics.

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Skulle du stöta på problem med din ansökan så är det inga problem! Maila bara talentresourcing.se@akzonobel.com så får du hjälp. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Björn Lindahl, + 46 734 35 44 92.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Acquisition Manager, patrik.hassel@akzonobel.com.

 

 

Lite mer om vårt företag
AkzoNobel har passion för färg. Vi är experter inom den ädla konsten att skapa färg och ytbehandlingar, och sätter standarden för måleri och ytskydd sedan 1792. Vår varumärkesportfölj i världsklass – Nordsjö, International, Sikkens, Interpon m.fl. – väljs med förtroende av kunder världen över. Vårt huvudkontor ligger i Nederländerna och företaget är aktivt i 150 länder, med cirka 34 500 talangfulla medarbetare som är starkt engagerade i att leverera högpresterande produkter och tjänster på den nivå som våra kunder förväntar sig.

 

Ansök här: https://careers.akzonobel.com/job/Malm%C3%B6-Logistikkoordinator-till-AkzoNobel/657875801/