Välj en sida

Träarbetare

NBI Bygg AB – Malmö

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett drivande byggföretag som inte bara sätter kunden och kvalitén i stort fokus utan även medarbetarna och trivsel. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas på arbetet.

Som träarbetare kommer du att ingå i team som tillsammans ska genomföra våra byggprojekt. Arbetet består främst av traditionellt byggnadsarbete.

Du är driftig, har egen initiativförmåga och är flexibel. Du är ett av företags ansikte utåt och har en kundorienterad inställning till utförande av uppdragen och bemötande.

Vi ställer krav på yrkesbevis.

Christian Sandberg

HR-chef

0416-77 53 30

 

Ansök här: https://nbibygg.se/traarbetare-malmo-lund/

 

 

Behandlare

Landskrona Stad – Landskrona

Landskrona stad fortsätter att utveckla öppenvården och satsa på behandling och hemmaplanslösningar! Vi söker nu efter en behandlare till vårt Behandlingsteam för Barn och Unga.

Är det du? Varmt välkommen till Individ- och familjeförvaltningen!

I Landskrona stad finns utmaningar, potential och möjligheter som få andra städer av samma storlek kan erbjuda. Vi är en stor och dynamisk socialtjänst och det finns många karriärmöjligheter för den som vill utveckla och utvecklas. Det senaste året har vi utvecklat hela vårt öppenvårdsarbete. Vi har kommit en bra bit på vägen men är långt ifrån färdiga. Vi hoppas du vill vara med!

Vi växer inte av att göra det vi kan. Vi växer av utmaningar. I Landskrona stad får du möta socialtjänstens alla utmaningar i arbetet bland samhällets mest utsatta. Vi arbetar för att ge ett gott stöd och så långt som möjligt hålla samman familjer och undvika placeringar. I detta arbete är vår öppenvård ett viktigt verktyg. Nu söker vi dig som tillsammans med duktiga kollegor vill arbeta med behandlingsarbete riktat mot barn, unga och familjer.

I Landskrona stad satsar vi på hög kvalitet i verksamheten och strävar efter att kunna erbjuda varierade insatser utifrån den enskildes behov. Målet är alltid detsamma; att människor ska kunna leva sina liv av egen kraft.

För oss är också din trivsel och arbetsglädje viktig! Med din anställning följer därför också ett förmånspaket som förutom flextid också ger dig 24 extra lediga timmar per år. Vidare erbjuds du via anställningen rabattförmåner på allt från resor till kläder och teknik och får varje år ett ekonomiskt friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Behandlingsteamet för Barn och Unga ingår i Verksamhetsområdet för Gemensamma Resurser den nya organisationen för öppenvård i Landskrona stad. Vi arbetar med familjebehandling i olika former; individuellt, med familjer eller i gruppverksamhet. Nu söker vi särskilt efter dig som har kompetens och erfarenhet av behandlingsarbete med våra riktigt små barn och deras föräldrar. Tillsammans med vår utredningsverksamhet kommer vi att utveckla ett team som kan arbeta tillsammans med familjer med spädbarn. Vi ser också ett ökat behov av stöd inom området heder och vill tillsammans med dig gärna utveckla vårt arbete kring detta.

Inom Behandlingsteamet Barn och Unga erbjuder vi stöd och behandling både till familjer som själva är motiverade till förändring och till familjer där insatsen kan vara ett led i att undvika en placering eller som en förberedelse för barn att kunna återvända hem. Tillsammans med familjen och med våra kollegor på utredningssidan utformar vi insatsen med utgångspunkt i familjens behov. Vi arbetar i huvudsak med tidsbestämda eller antalsangivna insatser. För att kunna följa upp resultatet av vårt behandlingsarbete utvecklar vi vårt arbete med skattningar i Journal Digital.

I vårt behandlingsarbete kan vi behöva kunna erbjuda stöd även på kvällstid när familjerna har behov av det. I uppdraget kan därför visst kvällsarbete ingå.

För oss börjar allt med invånaren; utifrån dennes behov och förutsättningar arbetar vi att stärka möjligheterna till ett liv av egen kraft. Vår verksamhet är flexibel och strävar efter en hög tillgänglighet, både vad gäller arbetstid och insatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

 • Är behandlare med adekvat högskoleutbildning såsom socionom eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning.

 • Har tidigare erfarenhet av socialt arbete och behandlingsarbete och gärna med familjebehandling. Om du har kompetens inom anknytningsteori, systemteori och metodkunskap i COS, Marte Meo är detta meriterande.

 • Har ett stort intresse för människor och förmåga att driva processer framåt.

 • Ser utvecklingsarbete som en spännande och kreativ utmaning och har förmåga att ställa om till ändrade förutsättningar.

 • Förstår vikten av att samarbeta för att tillsammans med andra kunna nå resultat

 • Är nyfiken, modig och har lust att lära och utvecklas

 • Har förmåga att tillföra entusiasm och energi i din arbetsgrupp

Som organisation befinner vi oss i ett spännande digitaliseringsskede! Socialtjänsten behöver utveckla sina arbetssätt för att nå ut till invånare på fler arenor och genom nya format. Om du har tankar och idéer kring hur vi som öppenvård kan använda oss och dra nytta av digitalisering i våra uppdrag ser vi detta som en intressant merit.

Vårt jobb är inte alltid enkelt, men alltid meningsfullt. Om du tycker detta låter spännande och utmanande kan du vara rätt person för oss! Välkommen att utmanas hos oss!

Övrigt

För att kunna komma i fråga för en anställning för arbete med barn vid Individ- och familjeförvaltningen i Landskrona Stad ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Registerutdragen uppvisas först vid erbjudande om anställning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Heltid, Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: . Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och intervjuar lämpliga kandidater under rekryteringsperiodens gång
Antal platser: 1

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad – Behandlingsteamet för Barn och Unga

Arbetsgivarens referensnummer: C54728

Sista ansökningsdatum: 2021-06-07

Kontaktpersoner

Monica Jönsson
Sektionschef
Telefon: 0418-47 02 14
Mobil: 0709-470214
E-post: monica.z.jonsson@ landskrona.se

 

Fackliga kontaktpersoner

Facklig företrädare nås via växeln
Telefon: 0418-47 00 00

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=B71DC193-5263-4620-8588-CCA4844F9612

 

Boendestödjare sommarvikariat

Örkelljunga Kommun – Örkelljunga

I tjänsten som boendestödjare kommer du att ge stöd, service och omvårdnad till vuxna med psykiska, neuropsykiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Du kommer även att ge stöd åt personer med samsjuklighet (har två eller flera sjukdomstillstånd samtidigt). Du stöttar klienterna i alla livsområden med målet att de ska klara sitt vardagsliv så bra som möjligt. Ditt arbete blir bland annat att motivera och stärka varje persons egna resurser. Stödet vi utför utgår från individuella planer som är upprättade i samråd med brukaren.

Arbetet är omväxlande och innebär att du tillsammans med våra brukare kommer att bistå i alla sysslor som utförs i hemmet eller i brukarens liv och vardag. Samarbete inom enheten och med viktiga kontakter utanför hemmet ingår i det dagliga arbetet. Du kommer även utföra social dokumentation, delegerade sjukvårdsinsatser och vissa administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har utbildning med inriktning på omvårdnad, socialt eller pedagogik, eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med personer med psykiska funktionsnedsättningar.

Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett respektfullt förhållningssätt för den enskildes integritet. Du har stort tålamod och klarar av situationsanpassat arbete.

För arbetet krävs att du har god datorvana och förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Vidare har du god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att samarbeta med ett team. För oss är det också viktigt att du är positiv till utvecklingsarbete!
Körkort krävs

Vi kräver utdrag ur Belastningsregistret, beställs på länk nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad. Deltid/Heltid
Arbetstid: Schema, dag- kvällstid samt helg.
Tillträde: Rekrytering sker löpande
Antal platser: 2

Andra uppgifter

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=6C1D1C40-3145-4AB8-A37F-2506887828BA&guidGroup=33a0873b-974e-49b7-8e10-89251171a3d3

 

Servicetjänsteman

Skatteverket – Malmö

Tycker du om att ge service i kontorsmiljö? Att ta ansvar och ge det där lilla extra? Vi söker nu en medarbetare till Skatteverkets kontorsservice i Malmö.

Om jobbet
Du erbjuder service i kontorsmiljö främst i form av arbetsuppgifter inom vaktmästeri såsom Arbetsplatsservice, reception, mötesservice/ konferansvärd/värdinna, hantera felanmälningar, beställningar, tjänstekortshantering, hantering av behörigheter, tjänstebilshantering och godshantering där tunga lyft kan förekomma. Med ditt serviceinriktade sätt och din önskan att leverera med kvalitet möter du våra interna och externa kunders olika behov. Du har sinne för detaljer, tar initiativ och känner ansvar för dina arbetsuppgifter och för verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår även viss dokumenthantering i form av posthantering och skanning.

Arbetstiden är vardagar mellan kl.07.00-16.30. Kvällsarbete kan förekomma. Sektionen har verksamhet på flera orter. I Malmö arbetar ca 800 personer på Skatteverket. Din placeringsort är Malmö.

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår medarbetarpolicy.

I det här jobbet ska du:

 • vara teamorienterad men också kunna arbeta självständigt

 • vara serviceinriktad med ett gott bemötande

 • kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kunna lyfta blicken och se helheten, ta initiativ och ha ett driv

 • ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska

 • ha stor vana och öga för vad som behöver göras och kan ha flera pararella uppgifter på gång samtidigt.

Du ska även ha:

 • en avslutad 2- eller 3-årig gymnasial utbildning alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad genom relevant arbetslivserfarenhet

 • god kunskap om och aktuell erfarenhet av vaktmästeri och service i kontorsmiljö

 • B-körkort.

 • aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av liknande arbete som arbetsgivaren bedömer som relevant.

Det är önskvärt att du har aktuell erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på Skatteverket eller annan myndighet. Det är också önskvärt att du har ett tekniskt kunnande och datavana samt önskvärt att du har arbetat som konferansvärd/värdinna. Det är också önskvärt att du har aktuell erfarenhet av livsmedelshantering.

 

Bra att veta
Anställningen är tidsbegränsad till och med 30 september 2022.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap

När du ansöker bifogar du ditt cv. Vi använder inte personligt brev i våra rekryteringar och du ska därför inte bifoga det i din ansökan.

Med anledning av covid-19 genomför vi tills vidare våra intervjuer via videolänk. Det är viktigt att vi tillsammans minskar risken för smittspridning.

På skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vår samhällsbärande roll, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverket har en samhällsbärande roll. Vårt arbete berör alla privatpersoner och företag och genom vårt uppdrag bidrar vi till ett väl fungerande samhälle. Vår utveckling är kunddriven och vi samverkar med andra för att skapa effektiva lösningar. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Ansök här: https://skatteverket.varbi.com/se/what:job/jobID:403130/type:job/where:62/apply:1

 

Miljöinspektör

Båstads kommun – Båstad

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

På miljöavdelningen arbetar vi tillsammans för ett hållbart Båstad. Genom att bedriva tillsyn och kontroll utifrån bl.a. miljöbalken, livsmedelslagen och alkohollagen bidrar vi till att skapa en säker miljö för nuvarande och framtida generationer.

Arbetsuppgifter

Miljöavdelningen är en grupp på 8 handläggare som arbetar tillsammans och stöttar varandra i olika roller.
Hos oss kommer du främst att arbeta med tillsyn av miljöfarliga verksamheter så som lantbruk, fordonstvättar, verkstäder, mindre industrier och enskilda avlopp. Du kommer också att handlägga anmälningar och ansökningar för olika miljöfarliga verksamheter, svara på remisser, delta i samråd och samverka med andra aktörer både internt och externt.

Vi arbetar brett över olika kompetensområden vilket innebär att arbetsuppgifterna kan komma att anpassas utifrån dina erfarenheter, intressen och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha en högskoleutbildning med erlagd examen inom naturvetenskap/miljö eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har kunskap om miljölagstiftning och erfarenhet av tillsyn eller prövning inom offentlig förvaltning alternativt yrkeserfarenhet från miljöarbete inom det privata näringslivet. B-körkort är ett krav.

Som person är du initiativrik med god förmåga att åstadkomma resultat enligt uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer såväl i det interna arbetet på kommunen som med externa aktörer. Arbetet kräver att du självständigt planerar och driver arbetet framåt, samt att du är van vid att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha mycket kontakter med verksamhetsutövare och allmänhet vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=a81625f5-f9b1-4938-8ad9-7aac2b511316&guid=A0404599-0F97-4AE9-933B-21C2D7016D60&locId=1

 

Yrkeslärare på Fordons- och transportprogrammet

Kristianstads kommun – Kristianstad

 

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Wendesgymnasiet är en skola med tre yrkesprogram Bygg- och anläggnings-, Fordons- och transport- samt VVS- och fastighetsprogrammet och finns omgiven av vacker natur i Åsums fure som till 1994 var Wendes Artilleriregemente. De tidigare militära lokalerna som skolan använder är stora och rymliga och väl anpassade för den verksamhet som vi bedriver. Utrustningen håller hög nivå och uppdateras regelbundet. Miljön som skolan finns i erbjuder en rofylld arbetsplats med god tillgång till rum och utrymmen för många olika aktiviteter.
Arbetslagen på Wendesgymnasiet är organiserade med programmen som sin bas. Det innebär att du arbetar nära kolleger som undervisar i karaktärsämnen men också nära kollegor som undervisar i gymnasiegemensamma ämnen på programmet. Detta skapar en arbetsmiljö i arbetslagen som är närmre eleverna och öppnar för ett relationsskapande både med kollegor och med elever som är gynnsamt för elevernas utveckling.
Wendesgymnasiet är en skola där både personalen och eleverna uttrycker att de trivs och att de kan rekommendera sin arbetsplats respektive sin skola till andra. Eleverna uttrycker ofta att de har ett bra samarbete med sina lärare och lärarna är goda förebilder för eleverna på sin väg mot ett yrkesliv och en yrkesidentitet.

Vi har fått ett utökat elevunderlag och söker nu lärare inom mekanikersidan. Du kommer att, tillsammans med åtta kollegor i verkstaden, kunna arbeta med såväl åk 1 under deras första orienterande år, som åk 2 och 3 med elever som valt någon av inriktningarna Karosseri och lackering, Lastbil och mobila maskiner eller Personbil.

Kristianstads kommun ställer förväntningar på, och ger goda förutsättningar för, att yrkeslärare som inte har lärarexamen vid anställning läser och skaffar sig sådan samtidigt som man arbetar.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Fordons- och transportprogrammet är ditt uppdrag att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar att skaffa sig kunskaper inom arbetet som fordonsmekaniker i allmänhet samt inom inriktningarna Karosseri och lackering, Lastbil och mobila maskiner eller Personbil, såväl teoretiskt som praktiskt.

I arbetet ingår undervisning utifrån gymnasiets läroplan som stimulerar elever till lärande och eget ansvar. Din yrkeskunskap omsätter du till praktiska, pedagogiska, arbetsliknande utbildningsmoment där teori och praktik samverkar. Vid planering och individanpassning av undervisningen använder du dig av ungdomars vardag och kultur, alternativa läroverktyg, aktuell forskning samt en vetenskaplig grund. Du reflekterar enskilt och tillsammans med kollegor över ert arbete, i syfte att ständigt utvecklas såväl pedagogiskt som yrkesmässigt. Vidare bedömer, analyserar och dokumenterar du den enskilde elevens behov och resultat, där bedömning från praktik vägs in.
I rollen som ledare skapar du en trygg och utvecklande lärmiljö samt verkar för att eleverna lär sig vikten av en säker arbetsmiljö för ett hållbart yrkesliv. Du ansvarar även för utrustningen som används i utbildningen och lär eleverna att vårda den.
Du skapar förtroendefulla relationer till elever och övriga samarbetspartners som genomsyras av positiva förväntningar. I syfte att säkerställa tillgången till arbetsplatsförlagda praktikplatser ingår det att skapa och vårda nätverk med arbetsgivare. Du marknadsför även skolan och utbildningen på mässor för att attrahera framtidens elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i första hand har lärarlegitimation med inriktning mot gymnasiets yrkesämnen inom Fordons- och transportprogrammet åk 1 samt inriktningarna Karosseri och lackering, Lastbil och mobila maskiner eller Personbil. I andra hand har lärarexamen med inriktning mot gymnasiets yrkesämnen inom Fordons- och transportprogrammet åk 1 samt inriktningarna Karosseri och lackering, Lastbil och mobila maskiner eller Personbil. I tredje hand innehar högskolebehörighet så att du kan söka yrkeslärarutbildning med start 2021. Yrkesutbildning inom Fordons- och transportbranschen, bil- och/eller lastbils- och maskinmekaniker, bilskada eller billackering krävs.
Vidare ska du ha dokumenterad branscherfarenhet som bil- och/eller lastbils- och maskinmekaniker, bilskada eller billackering och specialiserade yrkeskunskaper inom ovan. Arbetet kräver även att du har B-körkort samt gärna C-körkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk verksamhet från att ha arbetat som lärare eller yrkeslärare.

För att lyckas i din roll bör du kunna skapa, behålla och vårda kontakter. Arbetet kräver att du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt att du har engagemang och intresse för yrke, utbildning, ungdomar och skolan.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-08-12

Vi erbjuder 5 tillsvidareanställningar.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: BUF-2021-109

 

Lön

Löneform: Månadslön.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/yrkesl%C3%A4rare-p%C3%A5-fordons-och-transportprogrammet_kristianstad-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_b3d208ea-0435-4b2a-9f8b-f11c8a54f1b6

 

Stödassistent på Nyöppnad gruppbostad på Margaretavägen 2B

Lunds Kommun – Lund

 

Stödassistent på Nyöppnad gruppbostad på Margaretavägen 2B

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

 

Om oss

Gruppbostaden är i 2 plan med stora gemensamma utrymmen på båda plan. Området runt om gruppbostaden är uppväxt och lummigt. Det ligger på Margaretavägen i Lund med gångavstånd till busshållplats.

Det bor 7 brukare i ålder 16-40 år varav majoriteten är under 30.

 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att ge brukarna individuellt stöd i den dagliga livsföringen och personliga utvecklingen genom att arbeta tydliggörande, ge brukarna en förutsägbarhet och skapa struktur i brukarnas vardag. Stimulera till fritids- och kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuella förmågor och satta mål. Detta så att de kan vara så självständiga som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att planera vardagsaktiviteter med brukaren, stötta vid städning, matlagning, personlig hygien, läkemedelshantering, kultur-och fritidsaktiviteter. I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Samverka med anhöriga , gode män/förvaltare och andra aktörer i samhället.

Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag. Det krävs det att du har bra samarbetsförmåga, är nyfiken och har förmågan att lyssna in våra brukare. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik.

Du kommer att jobba med, lågaffektivt bemötande , tydliggörande pedagogik och alternativa kommunikationssätt.

 

Vi söker dig som
Godkända betyg från Vård- och omsorgsprogrammet,

Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Kunskap och erfarenhet av TAKK/alternativ kommunikation och tydliggörande pedagogik är önskvärt

Du ska ha erfarenhet och kunskap kring autism och psykiatri.

Schemalagd arbetstid Dag/ Kväll/ Varannan helg

 • Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

 • Datorvana

 • Strukturerad

 • Skapa goda relationer

 • Vara flexibel

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-25

Referensnummer

2021/461

Kontaktperson(er)

Ann-Christin Persson Rekryteringskoordinator, 046-3598423

Katarina Malmborg Enhetschef, 046-3596253

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 010-4427936

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=404194

 

Kundservicemedarbetare Timanställning till Nordea Kundservice Malmö

Nordea – Malmö

 

Job ID: 166
Job Country: Sweden
Job City: Malmö

Kom och bli vår kollega! Nordea Kundservice i Malmö söker nu fler kollegor för timanställning. Vi erbjuder dig en kundnära roll i ett team där vi hjälper varandra nå framgång.

Om tjänsten

I tjänsten som Service Agent möter du våra kunder via telefon. Du är ofta kundens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att underlätta vardagen och skapa en bra upplevelse för kunden. Du ger förstklassig service, tips och råd kring bankens tjänster, produkter och kanaler, där du hittar de lösningar som varje enskild kund har mest nytta av. Du får kontinuerligt ta till dig nya arbetssätt, uppgifter samt lösningar och produkter, vilket innebär att du hela tiden utvecklas och håller dig uppdaterad på nyheter i banken.

Vad ska du göra?

 • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet.

 • Arbeta aktivt med att skapa goda kundrelationer med fokus på att lösa kundens ärende direkt.

 • På ett proaktivt sätt fokusera på att hitta servicemöjligheter i mötet med kunden.

Tjänsten är placerad i centrala Malmö. I rollen arbetar du på ett varierat schema med möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Då vi finns till för våra kunder kl 8-20 året runt är passen fördelade på dagtid, kvällstid samt helger. Vi erbjuder alla våra nya kollegor utbildning – allt för att du ska få de bästa förutsättningarna att ge service i världsklass till våra kunder.

Vem du är

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och för kunden. Vi ser att du:

 • Har förmågan att sätta dig in i kundens situation, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster.

 • Har förmågan att etablera kontakt med både kunder och kollegor.

 • Arbetar aktivt med att hela tiden utvecklas där du motiveras av att dela kunskap med dina kollegor.

 • Tar till dig nya digitala lösningar som du använder i mötet med kunden.

 • Du har en gymnasieexamen och goda kunskaper i såväl engelska som svenska – både i tal och i skrift.

Låter det här som dig? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Nästa steg

Välkommen med din ansökan, personligt brev samt CV, senast den 21 maj 2021. I samband med anställning genomför vi en komplett bakgrundskontroll. Tester sker löpande under rekryteringstiden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering.3328@nordea.se

För facklig information, kontakta Finansförbundet på finansforbundet@nordea.com eller SACO på saconordea@nordea.com

Vi tror att mångfald bidrar till att våra team uppnår bättre resultat. Därför strävar vi efter att skapa team med en mix av profiler med olika kön, i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter.

Ansök här: https://careers.nordea.com/job/Malm%C3%B6-Kundservicemedarbetare-Timanst%C3%A4llning-till-Nordea-Kundservice-Malm%C3%B6/673402001/

 

Boendesamordnare

Lunds kommun – Lund

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Myndighetsfunktionen inom Vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun är en samlad enhet som handlägger, utreder och beslutar om insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Lagen om bostadsanpassningsbidrag (BAB). Till Myndighetsfunktionen hör handläggare för insatser enligt SoL, LSS och BAB, systemförvaltare, avgiftsadministratörer, handläggare för förebyggande hembesök, projektledare och utvecklingsledare digitalisering och boendesamordnare.

Myndighetsfunktionen består av ett sextiotal medarbetare som sitter i trivsamma lokaler vid Lunds centralstation. Vi har egna hälsoinspiratörer och har fått utmärkelse som hälsofrämjandearbetsplats steg 2. Som anställd hos oss har du tillgång till olika förmåner såsom friskvårdsbidrag. Du kan läsa mer om våra förmåner på www.lund.se/formaner.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en boendesamordnare till Myndighetsfunktionen. Vi erbjuder dig ett roligt och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling.

Som boendesamordnare hos Myndighetsfunktionen handlägger du ärenden som är kopplade till boendesamordningstjänsten och övriga administrativa ärenden i nära samarbete med enhetschef, biståndshandläggare, brukare, anhöriga, privata aktörer, men även andra aktuella yrkeskategorier. Utifrån biståndsbeslut ansvarar du för att förmedla och fördela platser till särskilda boendeformer och för att sedan hantera ärendet i våra ärendesystem.

Du kommer hantera placering för särskilt boende, LSS boende, korttidsboende, växelboende samt tilldelning av dagar på dagverksamhet. I tjänsten ingår att ha ansvar för att upprätta individavtal och du har ansvar för externa placeringar enligt SoL och LSS. Du kommer även att delvis ha ett ansvar för förebyggande arbete. I rollen som boendesamordnare samverkar du med olika yrkesprofessioner inom flera verksamhetsområdet på förvaltningen.

I Lunds kommun arbetar vi med ständiga förbättringar där omvärldsbevakning, välfärdsteknik och digitalisering är en stor del av verksamheten varför vi gärna ser att du har ett stort intresse av detta och även verksamhetsutveckling i stort. Du kommer ha ett ansvar för att upprätta rapporter och tjänsteskrivelser som användas som underlag för arbete i förvaltningen.

Tycker du om att arbeta med människor och har ansvarskänsla är det här ett uppdrag för dig!


Vi söker dig som

För att lyckas i rollen är det ett krav att du har socionom- eller social omsorgsexamen enligt tidigare gällande studieordning med goda kunskaper i tillämpning av gällande lagstiftning samt erfarenhet av myndighetsutövning i liknande organisation enligt Socialtjänstlagen (SoL). Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning i liknande organisation enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Din svenska är mycket god i tal och skrift och du har goda datakunskaper. För tjänsten krävs B-körkort.

Du har förmågan att strukturera ditt arbetssätt effektivt. Du är en person som är trygg i din roll, stabil och har god organisationsförmåga. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och skapa goda arbetsrelationer.

 

Du kan ta dig an uppgifter på ett initiativrikt och självgående sätt samt att du har förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du har social kompetens, empatisk förmåga och lyhördhet i kontakten med sökande. Du är både av naturen och med träning en mycket god kommunikatör samt är tydlig och säkerställer att budskap når fram så att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Det är även av vikt att du har en tydlig värdegrund där du tror på människans egna resurser. Det är viktigt att du arbetar med individens behov i centrum.

Vi använder oss av dokumentationssystemen Procapita, Lifecare och Mina Planer och ser gärna att du har erfarenhet av dessa system.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:404365/type:job/where:62/apply:1

 

Stödassistent till Trumslagaren

Helsingborgs stad – Helsingborg

Stödassistent till Trumslagaren

Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en musikinriktad stödassistent till vår dagliga verksamhet Trumslagaren!

Trumslagaren arbetar med sång, dans och musik. Vi gör allt från att göra egna låtar och skriva egna texter, till att sätta upp musikaler och uppträda med covers. Vi utgår från våra deltagares behov och ger individuellt stöd för att utveckla hela sin potential genom musik, sång och rörelse.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som stödassistent hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Att arbeta med människor med olika intellektuella funktionsnedsättningar är ett brett, blandat och utmanande arbete som ställer stora krav på engagemang, bemötande, samarbete och uthållighet. Du kommer att vara våra deltagares förlängda arm i vardagen, vilket kan vara att du stödjer deltagarna i olika aktiviteter, med hygienen, hjälper till vid måltider och ser till att medicin tas utifrån behov.

Vi arbetar med stor respekt för deltagarens integritet och med delaktighet som fokus utformar du stödet efter deltagaren. Du upprättar och följer genomförandeplanerna hos varje deltagare så att de får ett så gott liv som möjligt.

Arbetet planeras, dokumenteras och följs noggrant upp, därför är det viktigt att du känner dig säker i dokumentation.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kreativt lagd, har lätt för att förmedla kunskap till deltagarna och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Det ställs höga krav på samarbetsförmåga och ansvarstagande. Du behöver vidare vara mycket inkännande och ha en människosyn som präglas av ett gott bemötande och att alla människor vill och kan med de rätta förutsättningar som åligger oss att skapa.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du ha

 • läst vård- och omsorgsprogrammet enligt GY 11 med fördjupning inom funktionshinderområdet där du läst kurserna Specialpedagogik 1 och 2 alternativt Psykiatri 1 och 2 eller

 • läst barn- och fritidsprogrammet enligt GY 11 med fördjupning inom funktionshinderområdet där du läst kurserna Specialpedagogik 1 och 2 alternativt Psykiatri 1 och 2 eller

 • läst motsvarande utbildning med fördjupning inom funktionshinderområdet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig

 • kunskap och god erfarenhet av TEACCH samt goda kunskaper inom MI och att bemöta människor med psykisk ohälsa och NPF

 • kunskap om och erfarenhet av att spela instrument samt ha musiktekniska kunskaper

 • grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana.

Det är meriterande om du har B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-05-30

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Jill Fransson

Enhetschef

042-10 69 17

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1593

 

Företagssköterska till Previa i Kristianstad

Previa – Kristianstads

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på [www.previa.se] (http://www.previa.se/) .

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som företagssköterska i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare på våra kundföretag inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. På ett konsultativt sätt ansvarar du för professionell leverans av tjänster till kund. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

 

Du kommer bl.a. att arbeta med:

 • Kundkontakter, utbildningar, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning

 • Förebyggande och hälsofrämjande arbete

 • Genomföra och återkoppla resultat från hälso- och arbetsmiljöundersökningar

 • Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund

 • Hälsorådgivning och individuella handlingsplaner

 • Vaccinationer

 • Missbrukshantering, Drogtestning

 • Arbetsmiljö/Arbetsmedicin

 • Lagstadgade hälsoundersökningar

 • Rehabilitering i arbetslivet

 • Konsultation per telefon, t. ex medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som är minst legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som företagssköterska, distriktssköterska, mottagningsarbete eller arbete från privat verksamhet. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa.

Som person är du erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Som person är du engagerad, målinriktad och flexibel.

 

Vi erbjuder dig:

 • Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher

 • Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper

 • Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa

 • Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Carl Nyhlén på carl.nyhlen@previa.se alternativt tel nr 044-203512

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-31. Urval och kallelse till intervju kommer att ske löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök här: https://www.previa.se/jobba-pa-previa/?jobid=161974&ref=indeed