Välj en sida

Nordisk Produktchef
SalesOnly – Malmö

Etex Nordic, som är en del av världens ledande byggmaterialproducent Etex Group, letar nu efter en proaktiv och analytisk Produktchef Norden som kommer att bidra till att driva och utveckla vår produktportfölj i de nordiska länderna bestående av Danmark, Sverige och Norge.

Rollen:

Produktchefens roll ses som det centrala hubben för information om våra produkter, marknader, konkurrenter, kunder, framtidsutsikter, nyckelindustrianalyser och många andra områden för de tre varumärkena EQUITONE, CEDRAL & Euronit / ivarcem.
För att lyckas måste du kontinuerligt samla in och analysera data och affärsinformation från alla dessa källor, liksom dina interna källor som marknadsföring, försäljning och kundservice för att vara kundens röst i genomförandet av företagets strategi i de nordiska länderna.

Som nordisk produktchef kommer du att interagera med ett stort antal intressenter, både internt och externt. Internt kommer du att samarbeta dagligen med våra Försäljningschefer, Varumärkeschefer och Tekniska Chefen i Norden. Dessutom kommer du att ha ett nära samarbete med divisionens Produktchefer på globalnivå för att skapa feedback mellan den lokala och den globala organisationen.

Eftersom vi letar efter en nordisk produktchef kan du antingen bo i Malmö med omnejd (Sverige) eller i Fredericia med omnejd (Danmark). Resor förekommer i tjänsten, främst till de andra nordiska länderna. Du rapporterar direkt till vår Nordiska VD.

Huvudansvar i rollen:

 • Interagera med kunder i de nordiska länderna regelbundet via flera kanaler.

 • Specificera lokala marknads- och produktkrav, funktionsuppsättningar och nyckelpositionering

 • Samarbeta med divisionens produktledning för att lösa problem och möjligheter.

 • Genomföra relevanta lokala forskningsstudier

 • Sammanställa, kommunicera och hantera den överenskomna planen.

 • Analysera extern och intern data för att identifiera luckor och möjligheter.

 • Hjälpa till att definiera KPIer på lokal nivå och sätta mål som riktar Etex Nordic mot framgång

 • Hjälpa till att utveckla interna och externa produktutbildningsplaner.

 • Skapa och underhålla supportdokumentation

 • Säkra all relevanta data i förhållande till Masterdata på lokal nivå och att dokumentdatabaser från tredje part underhålls

 • Utföra konkurrensanalyser

 • Marknadsintroduktion – Driva, koordinera och implementera lansering av nya produkter i samarbete med Varumärkeschefer

 • Ständigt underhåll av produktsortimentet (fas-in / fas-ut) – portföljgranskning

 • Tredjepartsleverantörers anpassning sig till Central Category och Supply Chain

För att lyckas i jobbet är det viktigt att du:
Är självsäker, ärlig, okomplicerad och en stark samordnare. Du är strukturerad, datadriven och analytisk med en stark kommersiell förståelse. Du är utåtriktad, energisk och har ett proaktivt tänkesätt och kommunicerar enkelt på alla nivåer med både interna och externa intressenter. Du är nyfiken, kritisk tänkare och har goda problemlösningskunskaper. Du är en stark lagspelare, trivs med att ta ansvar och är empatisk i rollen.

Kvalifikationer:

 • Har min. 3-5 års erfarenhet från en liknande position med en projektledning gärna av en teknisk karaktär

 • Erfarenhet av byggnadskonstruktionen, byggbranschen i stort är meriterande.

 • Du har starka IT-färdigheter och har god kunskap om Microsoft Office-paketet

 • Du kommunicerar obehindrat på engelska både i tal och skrift. Danska eller svenska är ditt modersmål och du har en bra förståelse för övriga nordiska språk.

Dina egenskaper:

 • Du är strukturerad, datadriven och analytisk.

 • Att vara serviceinriktad och positiv är din natur

 • Du är utåtriktad och energisk och är en stark samordnare med projektledningskunskaper på hög nivå

 • Har en stark kommersiell helhetsförståelse

 • En positiv lagspelare

Vi erbjuder:

 • Lön som matchar dina kvalifikationer

 • Attraktivt pensionspaket och sjukförsäkring

 • Kompetenta kollegor, hög försäljningsnivå och gott humör

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer under vecka 33-35, men vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med fysiska möten med Etex innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om Etex Nordic

Etex Nordic ingår i Etex-koncernen, ett globalt, familjeägt belgiskt industriföretag som sysselsätter mer än 14 500 medarbetare världen över. Etex-koncernen uppfann och utvecklade de första fibercementlösningarna redan 1905 och har under mer än 100 år specialiserat sig på att vidareutveckla och producera designmässigt unika byggmaterial som är baserade på fibercement. Etex Nordic A / S ingår i Etex-koncernen med huvudkontor i Fredericia, DK, samt kontor i Malmö, Oslo och ett lager i Rødekro, DK. I Norden är vi idag ca 50 medarbetare fördelat på de nordiska kontoren.

 

Ansök här: https://www.salesonly.se/lediga-jobb/3357-nordisk-produktchef/

 

 

Chaufförer (B-körkort manuellt) till MatHem i Malmö
MatHem – Arlöv

 

Söker du arbete till hösten, trivs bakom ratten, gillar kundkontakt och tycker om att uppleva nya miljöer varje dag? Då tycker vi att du borde ta chansen och bli vårt ansikte utåt i Malmö!

För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar – matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Nu söker vi chaufförer för behovstjänster som vill stärka upp vårt trevliga och positiva team i Malmö! Om du gillar att köra bil, träffa kunder, ha ett flexibelt arbete och få vara ute i nya, spännande miljöer varje dag tror vi att detta är jobbet för dig!

Varför ska du jobba hos oss?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa med oss. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor. Visste du att vi var först i norra Europa med att köpa in en helt eldriven lätt lastbil?

Vad kommer du att få göra?

Som chaufför hos Mathem är du vårt ansikte utåt och ansvarar tillsammans med vår lagerpersonal för att kunden får hem hela, fräscha och korrekta varor. Tillsammans utgör Ni de viktigaste delarna för att leverera den bästa upplevelsen till kunden.

Våra chaufförers huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta leveranserna till våra kunder i Skåne med utgångspunkt i Malmö. Vi vill att du som söker har erfarenhet av större fordon då leveranserna sker med lätt lastbil. Under en arbetsdag möter man som chaufför flertalet olika kunder. Ingen dag är den andra lik och du byter ständigt miljö. Leveranserna sker både i stadsmiljö och i mindre tätbebyggda områden.

Till sin hjälp får våra chaufförer en ruttlista förprogrammerad i en GPS med kunderna i tur och ordning. Rutterna sätts med hänsyn till det leveransintervall kunderna har önskat att få sina varor levererade.

Tjänsten är på behov och passar dig som vill arbeta ca 3–4 vardagar i veckan. Vi har verksamhet i gång mellan 06–23 och ser därför gärna att du är flexibel och kan arbeta varierat mellan dessa tider. Detta är ett underbart jobb för dig som gillar att ge god service, röra på dig och inte är rädd för högt tempo och tunga lyft!

Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla nedan krav:

 • Inneha B-körkort för manuell växellåda i minst 2 år

 • Körvana från större fordon (lätt lastbil alt. skåpbil)

 • God fysik, då tjänsten både innebär tunga lyft och att gå i trappor

 • God nivå av svenska i både tal och skrift, kommunikation via telefon sker dagligen

 

Personliga egenskaper

Personlig lämplighet väger tungt för tjänsten.

För att vara aktuell bör du vara trygg bakom ratten, oavsett om du befinner dig i ett trångt villakvarter eller mitt i rusningstid inne i city. Du är ett trafikföredöme och har ett stort säkerhetstänk samt visar mycket hänsyn till dina medtrafikanter. Vidare är du ansvarstagande och självgående.

Du gillar att jobba fysiskt och trivs på en tempofylld arbetsplats där det händer mycket. Då arbetsdagarna kan se mycket olika ut bör du dessutom vara flexibel, punktlig, stresstålig samt problemlösande. Det är även viktigt att du bemöter varje kund med ett leende på läpparna och har ett servicetänk utöver det vanliga. Som medarbetare hos oss har du ständigt kontakt med andra, det är därför viktigt att vara en god kommunikatör.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Övrig information

Plats: Malmö, Skåne

Omfattning: Allmän visstidsanställning (Behov)

Tillträde: Start i Augusti

Kollektivavtal: Lager & E-handel

Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://karriar.mathem.se/jobs/168109-chaufforer-b-korkort-manuellt-till-mathem-i-malmo?ref=indeed

 

Frivårdsinspektör (vikariat) Kristianstad frivård
Kriminalvården – Kristianstad

 

Som frivårdsinspektör inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och viktigt samhällsuppdrag. Det innebär att du aktivt deltar i påverkansarbete riktat mot klienter genom att motivera klienter till behandling och programverksamhet. Du skriver personutredningar i brottmål och genomför utredning och planering för klienters verkställighet av påföljder. Du medverkar i frigivningsförberedelser för klienter som är intagna i anstalt och handläggning av elektronisk intensivövervakning och samhällstjänst. I uppgifterna ingår utbildning och handledning av övervakare samt intern och extern samverkan. Frivården bedriver även programverksamhet. Arbetet som frivårdsinspektör innebär att du arbetar med alla uppgifter som ingår i frivårdens uppdrag. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i arbetslag med viss specialisering.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utefter mottagarens förutsättningar. I ditt yrkesutövande har du ha ett gott omdöme och integritet. Som frivårdsinspektör behöver du ha god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

Krav

 • Akademisk examen (lägst kandidatnivå) företrädesvis beteendevetare, jurist, socionom eller inom samhällsvetenskap alternativt annan akademisk utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant

 • Goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift

 • B-körkort (manuell växellåda)

Meriterande

 • Väl vitsordad arbetslivserfarenhet inom kriminalvård, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete

 • Relevanta språkkunskaper

 • Erfarenhet av utredningsarbete

 • Erfarenhet av socialt behandlingsarbete

 • Erfarenhet av arbete med verkställighetsplanering

 • Erfarenhet av arbete med KBT-baserade insatser

 • Erfarenhet av KrimStics

 • Utbildning i något eller några av kriminalvårdens behandlingsprogram

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid. Måndag-fredag med möjlighet till flex.
Tillträde: Tillträde 1 september. Vikariat 6 månader, med möjlighet till förlängning.
Antal platser: 3


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-08-02

Arbetsgivarens referensnummer: C59777

Upplysningar lämnas av:

Carolin Hammar
Kriminalvårdsinspektör
Telefon: 044-7851568
E-post: carolin.hammar@ kriminalvarden.se

Nina Björkman
Kriminalvårdsinspektör
Telefon: 0722-207854

Ilkka Rauma
Frivårdschef
Telefon: 042-495 44 67

Facklig(a) företrädare
Henrik Kappel
SACO
Telefon: 077-8880800
E-post: henrik.kappel@ kriminalvarden.se

Zeljko Vuksanovic
Seko
Telefon: 0772-280800

Mats Petersson
OFR
Telefon: 0455-326413

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=37E39CF4-1CC3-4259-B515-85D7300820D0

 

Logoped till barn- och ungdomshabilitering
Region Skåne – Hässleholm

 

Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomshabiliteringen är placerad inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vår verksamhet vänder sig till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att familjen har full delaktighet i planering och utvärdering av insatserna.

Vi som arbetar inom Psykiatri, habilitering och hjälpmedel har ett viktigt och utmanande uppdrag att stärka individens kraft och frihet att forma sitt liv. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv utifrån egna val.

Nyfiken på att arbeta hos oss? Här kan du se mer: https://bit.ly/2FcHQsS

 

Arbetsuppgifter

Nu förstärker vi vårt team i Hässleholm genom att välkomna en logoped för en allmän visstidsanställning på cirka sex månader med eventuell möjlighet till förlängning.

– Jag har arbetat som logoped inom Psykiatri, habilitering och hjälpmedel sedan 2011 och inom verksamheten, barn- och ungdomshabiliteringen sedan 2016. Det är ett mycket omväxlande och stimulerande arbete där patientens fokus alltid sätts i första rummet. Som logoped får jag använda mig av en stor del av min kompetens både vad gäller bredd och djup. Särskilt stimulerande är det nära arbetet med barn och unga både individuellt och i grupp. Barn- och ungdomshabiliteringen uppmuntrar förbättringsarbeten och utveckling av verksamheten och jag som medarbetare ges stora möjligheter till utveckling och utbildning, berättar Regina, logoped på mottagningen i Kristianstad.

Som logoped hos oss kommer du svara för utredning och behandling av barn och ungdomar med kommunikations-, tal- och språksvårigheter och/eller med ät- och sväljsvårigheter. Du kommer arbeta en del med mångsidiga intensiva insatser för små barn med autism. I samarbete med andra teammedlemmar ger du även information, handledning och utbildning till personer i barnets närmiljö.

Arbetstider är vardagar klockan 08.00-16.30 med kvällstjänstgöring till klockan 18.30 på måndagar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss!

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av habiliterings- och rehabiliteringsarbete. Då resor i tjänsten förekommer är giltigt B-körkort ett krav. Vidare är grundläggande datorkunskaper en förutsättning för tjänsten. Har du vana att arbeta med olika IT-system och en öppenhet för digitala vårdkontakter, e-hälsa och 1177 är det en fördel.

Vi välkomnar dig som kan arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett flexibelt förhållningssätt och intresse av ett familjecentrerat arbetssätt. Vidare har du ett stort engagemang av att arbeta med barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

 

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=cc4f2173-8bda-4330-ad33-1a4dcce2799b

 

Livereporter till P4 Malmöhus morgonprogram
Sveriges Radio AB – Malmöhus

 

Hur din morgon än startar så är du mitt i händelsernas centrum. Först på plats där det senaste händer.

Nu söker vi dig som kan ta P4 Malmöhus morgon till Skåningarna. En påläst livereporter som kan bidra med pulsen till vårt morgonprogram.

Kan du fånga en mångfald av perspektiv och vara först med det lokala?

P4 Malmöhus sänder ett av Sveriges största direktsända morgonprogram. Ebba Granath, Ola Selmén och Farah Abadi söker nu en kollega som kan bidra med ögon och öron från hela vårt mångfacetterade område.

Som liverporter på P4 Malmöhus ingår du i en redaktion som bevakar ett av Sveriges mest pulserande områden, nära övriga Europa och i ett landskap som böljar mellan landsbygd och storstad. Människorna som bor och arbetar här är de som gör vårt område unikt och vi vill att det ska höras i P4 Malmöhus. Därför är det viktigt för oss att du som livreporter drivs av att träffa människor och klarar av bredden i att rapportera både från akuta nyhetshändelser, ge våra största nyheter liv och att prata med morgonpendlarna om dagens stora snackis.

Är du en snabb upplevelsefångare med god lokalkännedom?

Det allra viktigaste för dig som vill jobba som livereporter hos oss på P4, är att du har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät i området för att alltid kunna vara först med det senaste. Du kan snabbt forma en idé och fånga in upplevelserna som berör i radio. Du har lätt för att skapa kontakt och du inger förtroende.

För att vi skall fortsätta beröra och vara relevanta lokalt, söker vi dig som har:

 • Journalistutbildning eller likvärdig kompetens

 • Erfarenhet av radio samt nyhetsarbete

 • Digital kompetens

 • Körkort

Om du har erfarenhet av att sända radio eller om du jobbat med Sveriges Radios verktyg; Lucy Live, OB-väska, ENPS, DIGAS eller Isidor är det meriterande

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en programanställning under perioden 2021.10.01 -2022.01.10. Du kommer att utgå från vår redaktion i Malmö.

Är du den vi söker? Skickar in ett cv samt en ljudfil där du presenterar dig själv. Personligt brev behövs inte. Det räcker att du svarar på frågorna som ställs i samband med att du skickar in ditt CV. Senast den 20/8 önskar vi din ansökan.

Frågor om tjänsten: Sandra Martinsson, sandra.martinsson@sr.se
Frågor om rekryteringen: Astrid Bergön, astrid.bergon@sr.se
Facklig kontakt: Unionen, Mattias Miselli, mattias.miselli@sr.se
Facklig kontakt: SJF, Lotta Malmstedt, lotta.malmstedt@sr.se

 

För övriga fackförbund hänvisar vi till respektive klubbs kontor på Sveriges Radio i Stockholm. Dessa nås via växeln, tel 08-784 00 00.

 

Ansök här: https://karriar.sverigesradio.se/jobs/166319-livereporter-till-p4-malmohus-morgonprogram?ref=indeed

 

Frivårdsinspektör Kristianstad frivård
Kriminalvården – Kristianstad

 

Som frivårdsinspektör inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och viktigt samhällsuppdrag. Det innebär att du aktivt deltar i påverkansarbete riktat mot klienter genom att motivera klienter till behandling och programverksamhet. Du skriver personutredningar i brottmål och genomför utredning och planering för klienters verkställighet av påföljder. Du medverkar i frigivningsförberedelser för klienter som är intagna i anstalt och handläggning av elektronisk intensivövervakning och samhällstjänst. I uppgifterna ingår utbildning och handledning av övervakare samt intern och extern samverkan. Frivården bedriver även programverksamhet. Arbetet som frivårdsinspektör innebär att du arbetar med alla uppgifter som ingår i frivårdens uppdrag. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i arbetslag med viss specialisering.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utefter mottagarens förutsättningar. I ditt yrkesutövande har du ha ett gott omdöme och integritet. Som frivårdsinspektör behöver du ha god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

Krav

 • Akademisk examen (lägst kandidatnivå) företrädesvis beteendevetare, jurist, socionom eller inom samhällsvetenskap alternativt annan akademisk utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant

 • Goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

 • B-körkort

Meriterande

 • Väl vitsordad arbetslivserfarenhet inom kriminalvård, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete

 • Relevanta språkkunskaper

 • Erfarenhet av utredningsarbete

 • Erfarenhet av socialt behandlingsarbete

 • Erfarenhet av arbete med verkställighetsplanering

 • Erfarenhet av arbete med KBT-baserade insatser

 • Erfarenhet av KrimStics

 • Utbildning i något eller några av kriminalvårdens behandlingsprogram

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. Måndag-fredag med möjlighet till flex.
Tillträde: Tillträde 1 september. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 3


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-08-02

Arbetsgivarens referensnummer: C59759

Upplysningar lämnas av:

Nina Björkman
Kriminalvårdsinspektör
Telefon: 0722-207854

Carolin Hammar
Kriminalvårdsinspektör
Telefon: 044-7851568
E-post: carolin.hammar@ kriminalvarden.se

Ilkka Rauma
Frivårdschef
Telefon: 042-495 44 67

Facklig(a) företrädare
Zeljko Vuksanovic
Seko
Telefon: 0772-280800

Henrik Kappel
SACO
Telefon: 077-8880800
E-post: henrik.kappel@ kriminalvarden.se

Mats Petersson
OFR
Telefon: 0455-326413

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=B6BC0B51-CB29-4103-AF97-40525CA4519E

 

Svensktalande kundtjänstmedarbetare
Deichmann-Sko AB – MALMÖ

Deichmann söker en svensktalande kundtjänstmedarbetare med känsla för IT
Vi söker en ny medarbetare till vårt kundtjänstteam, med tillträde snarast möjligt. Kontoret är beläget i centrala Köpenhamn endast 50 meter från centralstationen.

Du blir en del av en konceptstark, internationell verksamhet inom skomode, och du får 6 duktiga och engagerade kollegor som tillsammans arbetar med att erbjuda våra kunder en förstklassig service.

Arbetstid
Tjänsten är ett vikariat på 30 timmar i veckan. Vikariatet löper till och med den 28 februari 2022. Det finns efter avslutat vikariat goda möjligheter till att erbjudas tillsvidareanställning. Arbetstider efter överenskommelse inom tidsspannet mellan kl. 9.00 och kl. 17.00 vardagar.

Arbetsuppgifter

 • Kundservice via telefon och e-mail

 • Hantering av kundrecensioner

 • Kontakt och koordinering med vårt lager

 • Kontakt och koordinering med våra fraktpartners

 • Redigering av produktinformation på hemsidan

 • Diverse administrativa uppgifter

Dina egenskaper
Kundservice är nyckelordet!

Vi söker en person som är serviceminded och flexibel. Du ska vara bra på att kommunicera och trivas med att arbeta självständigt. Dessutom bör du ha god fallenhet för IT.

Du talar och skriver flytande svenska, och det är en stor fördel om du även kan danska.

Vi erbjuder

 • En god arbetsmiljö med 35 positiva och motiverade danska och svenska kollegor.

 • Huvudkontor i centrala Köpenhamn alldeles intill centralstationen.

 • Du blir en del av en konceptstark, internationell verksamhet inom skomode.

 • Lön efter kvalifikationer

 • Pensionsavtal

 • Personalrabatt

Hur söker du tjänsten?
Ansökningsfristen är 8 augusti 2021. Du söker tjänsten via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andrea Edström på mail andrea_edstroem@deichmann.com eller telefon: +4533343813.

DEICHMANN-koncernen är marknadsledande i Europa och grundades i Essen 1913 av Heinrich Deichmann. Det är idag en familjedriven verksamhet med tredje generationen vid rodret. Verksamheten har genom åren haft en kontinuerlig tillväxt och är nu representerad i 30 länder med mer än 4.000 butiker över hela världen. Deichmann är en modern verksamhet som med visionen ”Verksamheten ska tjäna människan” lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel, fokus på bra arbetsvillkor för såväl våra medarbetare som samarbetspartners, och inte minst på att ge kunderna trendiga kvalitetsskor till bra priser. Detta uppnås genom direkta globala inköp, teamwork och en människoorienterad verksamhetskultur. Sedan 2003 är Deichmann Sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko fortsätter att expandera i Sverige och Danmark de närmaste åren. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Läs gärna mer om oss på deichmann.com.

Ansök här: https://jobse.deichmann.com/

 

Trädgårdsarbetare till vårt trädgårdsteam i Malmö
Bredablick Facility Services AB – Malmö

Om oss

Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom förvaltning, projektledning samt facility services. Vi är ca 600 anställda som representerar Bredablick runt om i landet.Vi är en organisation utan glastak, där befordringar inte bestäms av ålder eller år i företaget utan av vad just du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en häftig karriär och möjlighet att påverka på ett tidigt stadium om du ger oss ditt engagemang. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget har engagemang i att bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt. Ta nu chansen och följ med på vår spännande resa!

Om tjänsten

Vi behöver nu förstärka vårt trädgårdsteam i Malmö med en trädgårdsarbetare. Vi söker dig som tidigare arbetat med trädgårdsskötsel eller som på annat sätt har tillgodogjort dig kunskap inom området. Erfarenhet av att hantera trädgårdsmaskiner som i allt från motorsågar till åkgräsklippare är meriterande. Du har förmågan att se kundens behov och avhjälpa problem innan de uppstår.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

 • Gräsklippning

 • Klippning/beskärning av häckar, buskar och andra växter

 • Ogräsrensning

 • Mindre reparations- och anläggningsarbeten

 • Kontinuerlig kontakt med våra kunder

För att trivas i rollen är det en förutsättning att du är mål- och resultatorienterad och vill arbeta i ett bolag som ständigt utvecklas. Som person är du serviceminded, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Som medarbetare hos oss på Bredablick är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före.

Som trädgårdsarbetare arbetar du både individuellt och i team med att sköta våra kunders utemiljö.

Övrig information

 • Placering: Malmö

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

 • Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt

Låter det intressant? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Ansök här: https://jobb.bredablickfacilityservices.se/jobs/1251063-tradgardsarbetare-till-vart-tradgardsteam-i-malmo?promotion=257754-arbetsformedlingen

 

Elevassistent gymnasiesärskola
Lunds kommun – Lund

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och forma en fantastisk utbildning för våra elever. Du arbetar med att stödja elever, i grupp eller individuellt, i deras inlärning. Pedagoger ansvarar för undervisningen och du är elevens ”högra hand” som på ett lyhört sätt hjälper eleven vidare. Du arbetar för att eleverna ska uppnå allt högre självständighet. Du kommer ingå i ett arbetslag av pedagoger och elevassistenter där ni tillsammans arbetar för att eleverna ska nå kunskapsmålen. Detta är en visstidsanställning under läsåret 21-22 med ev. möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som

Är en utvecklingsbenägen person som aktivt och tillsammans med andra samarbetar för att ge eleverna bästa möjliga utveckling. Du behöver vara en lugn, utvecklingsorienterad, mogen person med mycket tålamod, bra på att samarbeta och sätta elevens behov i fokus.

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:414618/type:job/where:62/apply:1