Välj en sida

Är du vår nästa stjärnsäljare och framtida ledartalang i Lund?

Jysk – Lund

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en kundupplevelse utöver det vanliga? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med mycket utmaningar? Är du bra på att visa framfötterna och har du ett eget driv? Får du en kick av att skapa resultat? Och har du en positiv attityd och inställning att sprida vidare till dina kollegor? Då är du den vi söker!!

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja
 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
 • Arbetar hårt och är en lagspelare
 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö
 • Har ett stort målfokus och ambitioner att göra karriär i JYSK.

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat
 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar
 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2900 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999734791032-ar-du-var-nasta-stjarnsaljare-och-framtida-ledartalang-i-lund-?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Arbetsterapeuter

Region Skåne – Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till barn- och ungdomshabiliteringen i Helsingborg! Här får du möjlighet att arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av en god sammanhållning i arbetsgruppen och ett närvarande ledarskap.

– Sedan jag började här har jag alltid sett fram emot att gå till jobbet. Att veta att jag gör väldigt stor skillnad för de som jag träffar är obeskrivlig! Vi är alla överens om att vi i teamet lär oss något nytt varje dag för vi kompletterar varandra med erfarenhet och nytänk, berättar Madeleine Persson, arbetsterapeut i teamet för barn med rörelsehinder och intellektuell funktionsnedsättning, på barn- och ungdomshabiliteringen i Helsingborg.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar upp till 17 år med funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna har någon form av varaktig funktionsnedsättning vilket kan vara rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen har full delaktighet i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Vi finns placerade på sjukhusområdet i vackra Helsingborg med närhet till både hav och fin natur. Du tar dig enkelt från tågstationen med en kort promenad eller med lokalbussen.

Om du är mer nyfiken på hur det är att arbeta på habilitering och hjälpmedel, kan du läsa och se mer här: https://bit.ly/2FcHQsS

Arbetsuppgifter

Vi ser nu fram emot att lära känna två arbetsterapeuter som vill vara en del av ett genuint arbetsklimat med kompetenta kollegor som värnar om varandra!

– Det var en fantastisk känsla när en ungdom som jag arbetade med kunde äga sin situation helt själv och jag agerade som stöd! För mig är det roliga med mitt jobb just det här, att få vara kreativ med en utmanande målgrupp. Det kanske låter klyschigt, men det handlar om att tänka utanför boxen och våga utmana sig själv, beskriver Anna-Sofia Bengtsson, arbetsterapeut i autismteamet på barn- och ungdomshabiliteringen i Helsingborg.

Tjänsterna är förlagda i vårt autismteam och du kommer att arbeta med att, utifrån den enskilde individens behov, öka förmåga till aktivitet och delaktighet genom att analysera behov av och ge råd, stöd och behandling kring dagliga aktiviteter. En stor del av din arbetsdag kommet att bestå av att handleda målgruppen och deras nätverk för att skapa förändring i vardagsaktiviteter. Bedöma behov av, ordinera och prova ut tekniska hjälpmedel är också en stor del av arbetet. Arbetet är utåtriktat och innebär samverkan med andra verksamheter.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som kan möta våra patienter på ett respektfullt och empatiskt sätt genom att du är lyhörd som person och har god pedagogisk förmåga. Du finner glädjen i att ha ett nära samarbete och uppskattar att arbeta i team med kollegor inom olika yrkeskategorier. Vidare är du kreativ, kommunikativ och har förmåga att se möjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga.

Gällande den formella kompetensen är du legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten krävs det också att du har giltigt körkort B och språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Därtill är du en van datoranvändare och har tidigare erfarenhet av dokumentation i datajournalsystem. Arbetslivserfarenhet och kunskaper om personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är meriterande, likaså är tidigare erfarenhet av habiliteringsarbete.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=472dd64a-e209-420a-9207-944e4620b40d

 

 

Erfarna maskinoperatörer sökes!

JKS Sverige ABHelsingborg

Vi söker erfarna maskinoperatörer för heltidsarbete på lång sikt inom livsmedelsindustrin

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör ingår bland annat följande arbetsuppgifter; Köra maskinerna, övervakning, materialpåfyllning och paketering
Kvalitetskontroller och dokumentation
Förebyggande och avhjälpande underhåll
Truckkörning

Arbetstid: 5-skift.
Start efter överenskommelse.

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse och tidigare erfarenhet som maskinoperatör, gärna inom livsmedelsproduktion. Utbildning på gymnasienivå inom teknik eller industri är meriterande. Du har ett brinnande intresse och känsla för teknik och maskinell utrustning.

Personliga egenskaper
Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta i ett starkt team och i högt tempo. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elisabeth Widéen eller Niklas Björk på JKS Sverige, 042 12 12 16.

Ansök här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24543369

Säsongsarbetare Gata/Park

Landskrona kommun – Landskrona

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Vi söker nu säsongsarbetare till Gatu- och parkenheten i Landskrona stad. Är du den vi söker som vill utöka vårt arbetslag? Har du tidigare erfarenheter och kunskaper inom anläggning och grönyteskötsel och vill vara med och underhålla och utveckla Staden.
Då ska du söka denna tjänst!

ARBETSUPPGIFTER
Det dagliga arbetet består i att sköta grönytor, markytor och stränder.
Det är en stor variation på arbetsuppgifter som bland annat inkluderar gräsklippning, renhållning, ogräsrensning, offentliga utsmyckningar, beskärning, maskinkörning, trimning och häckklippning.
Mindre underhåll och reparationsarbeten av lekutrustning, vandringsleder, bryggor och utegym kan förekomma.
Vi är uppdelade i flera enheter på en stor arbetsplats, där vi hjälps åt i det dagliga arbetet och ställer upp för varandra. Därav kan det se lite olika ut inom de olika enheterna, vad vi utför i det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behöver kunna arbeta i grupp men även självständigt, när det behövs. Du är en arbetsvillig person som trivs att arbeta utomhus i alla väder.
Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.
Du har en positiv inställning till dina medarbetare samt till stadens befolkning och du har en yrkesstolthet.
Du gör dig förstådd i svenska, i både tal och skrift samt har datorvana.

Det är en fördel om du har trädgårdsutbildning med inriktning grönyteskötsel och erfarenhet av grönyteskötsel.
Meriterande är yrkesbevis och/eller utbildning i motorsåg och röjsåg, växtkunskap och beskärning, Arbete på väg, Heta arbeten, arbetsmiljöutbildning. Maskinvana är önskvärt då såväl mindre som större maskiner används i det dagliga arbetet.

B-körkort är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3Db471edae-cf8e-4193-9da7-cca9b78771de%26frameablegui%3D

Säljare – Volvo och begagnat

Bilmånsson i Skåne ABHörby

Vill du vara med och fortsätta stärka Bilmånsson och Volvos varumärke i Mellanskåne?

Bilbranschen är inne i ett av sina mest spännande skeden någonsin just nu med många tekniska och spännande lösningar i den närmsta framtiden. Som Volvosäljare hos Bilmånsson får du arbeta med ett av Sveriges mest kända varumärken hos en omtyckt återförsäljare.

Bilmånsson i Hörby är en av 5 filialer i Skåne och finns i dag på samma adress som när vi en gång startade för snart 100 år sen. Vi är en av Skånes största begagnathandlare och Hörby har med sitt strategiska läge alltid varit en bilhandlarkommun.

Som säljare på vår filial i Hörby behöver du vara driven och inte rädd för att ”go the extra mile”. Ditt uppdrag blir att se till att varje kund erbjuds ett attraktivt bilägande som skapar långsiktiga affärsrelationer och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. I din roll kommer du ta hand om kunden under hela säljprocessen – från första kontakt till offertskrivning, rådgivning, leverans och uppföljning.

Framgångsfaktorer

 • Driven och social med stort lokalt nätverk
 • God datorkompetens och digital förståelse
 • Brinner för försäljning och kundrelationer
 • Ekonomisk kunskap
 • Resultatfokuserad och sinne för affärer
 • Lagspelare som bidrar till Hörbys framgång.
 • Tidigare erfarenhet inom försäljning och/eller ekonomisk utbildning är meriterande.

Arbetstider och lön

Rullande schema där helgarbete ingår. Fast månadslön med rörlig prestationsbaserad provisionsdel. Tjänstebil ingår.

Frågor och ansökan

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta försäljningschef Andreas Nilsson, andreas.nilsson@bilmansson.se

Välkommen med ansökan och CV, vi tar endast emot ansökningar via vår portal.

Sista ansökningsdag är 10/3

Bilmånsson – Med hjärta & kompetens

Ansök här: https://jobb.bilmansson.se/jobs/1077480-saljare-volvo-och-begagnat