Välj en sida

Produktionspersonal till Hammerglass

 

Human Network Sverige AB – Båstad

 

Human Network är ett konsultföretag som genom förtroende och relationsskapande utvecklar människor och företag. Vi arbetar med företags- och personalrelaterade frågor som t.ex. rekrytering av personal m.m. Vi erbjuder även jobb- och karriärcoachning till arbetssökanden som är mellan två jobb. Vi har vårt kontor i Halmstad. Besök oss gärna på www.humannetwork.se.

Hammerglass AB i Förslöv erbjuder trygghet och säkerhet genom att tillverka och leverera kundspecifika okrossbara glaslösningar för alla miljöer med behov av ett skydd mot glaskross eller inbrott. Våra lösningar lämpar sig väl för fastigheter, entreprenadmaskiner, bullerskydd, väderskydd, arenor etc. Bland målgrupperna finns kommuner, skolor, butiker, köpcentra, företag och offentliga organisationer samt privatpersoner. Vårt mål är att bli den ledande tillverkaren och den naturliga leverantören av okrossbara glaslösningar på den globala marknaden. Idag omsätter vi runt 90 miljoner kronor och har drygt 40 anställda. Vi har dotterbolag i Norge, Danmark och Tyskland. För att stärka vår organisation söker vi nu efter en erfaren produktionsmedarbetare till vår nya isolerglaslinje. Låter det spännande? Läs mer om oss och våra produkter på www.hammerglass.se.

Dina arbetsuppgifter
Har du en längre erfarenhet från tillverkningsindustrin och tycker om att ha ordning och reda? Vill du ha ett utvecklande och utmanande jobb? Då är du den vi söker efter! Dina arbetsuppgifter kommer att växla mellan de olika produktionsavdelningarna, men grunden kommer att utgöras inom produktion av isolerglas i vår nya isolerglaslinje.

Din profil
Du ska ha relevant erfarenhet av produktionstillverkning och det är meriterande om du har erfarenhet av orderrapportering i affärssystem (vi arbetar i Visma Business). Du bör ha en god produktionsteknisk insikt och mycket goda maskinkunskaper. Du ska vara en serviceinriktad lagspelare. Du bör trivas med att ha många bollar i luften, vara driftig och ha god fysik. Personliga egenskaper som värdesätts högt av oss är noggrannhet, serviceinriktad, lyhördhet, samarbetsförmåga, flexibilitet, snabbhet, positiv attityd, utåtriktad, ödmjuk och förmågan att se möjligheterna och lösningarna. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Du bör ha god datorvana.

Anställningsform
Fast lön och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där anställningen sker på Hammerglass, men där rekryteringsföretaget Human Network sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Sinisa Bozic, sinisa@humannetwork.se. Ansök via www.humannetwork.se. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 23 april. Alla erbjudanden om annonseringshjälp undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://my.careerhub.se/?jobid=114213&source=AMS&showjob=1

 

Business Control Manager till Granngården AB Malmö

 

Granngården AB – Malmö

 

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.
Granngården (som sedan 2016 ägs av norska Felleskjøpet) har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år. Controlling är en del av den nordiska retailorganisationen.

”Vi är enkla och raka. Vi inspirerar varandra, och vi bryr oss.”
Vill du vara en del av Granngårdens fina kultur erbjuds du nu att själv tillsammans med ekonomichefen utforma din tjänst som Business Control Manager och samtidigt utveckla teamet du ansvarar för.
Granngården söker en erfaren Business Controller med stort affärsintresse. Ta chansen att jobba i en nyckelroll belägen på huvudkontoret i Malmö. Ett levande kontor där man ser till sina kollegors intressen. Kanske vill du träna på lunchen, eller gå med i Granngårdens toughest-lag?

Business Controll Manager har det övergripande ansvaret för bolagets interna rapportering och för budget, analys, prognoser samt uppföljning och är en nyckelperson för ekonomichef Retail Norden samt VD/Landschef för Granngården. Du rapporterar till ekonomichef Retail Norden som är placerad i Norge.

Du är redo att ta dig an och växa inom nedan ansvarsområden:

Personalansvar för tre medarbetare
Leda och utveckla analys, budget- och prognosarbete
Rapportering
Effektivisera processer och rutiner
Ansvar for bolagets femåriga affärsplan
Delaktighet i bokslutsarbetet
Driva och utveckla uppföljning per region tillsammans med Business Controllers och regionala säljchefer
Ansvara för bolagets BI-system
Driva kontinuerlig förbättring i hela verksamheten genom analytiska insikter samt proaktiv ekonomistyrning
Vi tror det är dig vi söker!
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av arbete inom controlling, kanske inom detaljhandeln?
Vi ser att du har viss erfarenhet inom ledarskap och du är en strategisk och omtyckt ledare som får människor att växa. Som person är du driven av affären, jobbar proaktivt och skapar dig snabbt en överblick. Du är en trygg och stabil person med en analytisk ådra som bidrar till fin stämning i gruppen och på bolaget med ditt kommunikativa sätt.

Har vi fångat ditt intresse?
Kontakta oss så pratar vi mer. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Granngården med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://www.metrojobb.se/jobb/1929138-business-control-manager-till-granng%C3%A5rden-ab-malm%C3%B6?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Engagerad stödassistent till gruppbostad

 

Båstads kommun

 

Om arbetsplatsen
Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Båstads kommun söker personal till LSS-boende. Vårt mål är att erbjuda våra brukare bästa möjliga stöd och omsorg. Därför söker vi nu omsorgspersonal som vill jobba på ett av kommunens gruppboenden som ligger i Förslöv. Vårt arbete bygger på Båstads kommuns kärnvärden: professionalism, arbetsglädje och respekt.

Arbetsuppgifter
Som stödassistent kommer du att utföra stöd och omsorgsuppgifter hos brukarna utifrån beslut och genomförandeplaner. Du kommer vara omsorgstagarens förlängda arm och stöttepelare i vardagen. Mycket vikt kommer att ligga vid att strukturera upp och vara behjälplig i vardagen, men också genomföra aktiviteter och bidra till en aktiv fritid.

Arbetstiden kommer att vara förlagd dag, kväll och varannan helg.

Kvalifikationer
Du som söker har minst en Barn och fritids- eller undersköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har en eftergymnasialutbildning med social- eller omvårdnadsinriktning. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet/kunskap kring utåtagerande beteende, tvång och lås-ningar.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig! Välkommen med din ansökan!

Ingen erfarenhet krävs

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=a81625f5-f9b1-4938-8ad9-7aac2b511316&guid=D027000D-137D-4C24-9BB6-DEF19F0B1145&locId=1