Välj en sida

Sommarvikariat Butiksmedarbetare

Dollarstore – Simrishamn

 

Om rollen

I rollen som butiksmedarbetare ingår butiksarbete, försäljning och kundservice i världsklass. I arbetsuppgifterna ingår uppackning, exponering, påfyllning av produkter samt att se till att våra kunder har den bästa möjliga upplevelsen i våra butiker. I kassan tar du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. Det är till fördel om du har kassavana och tidigare erfarenhet av försäljning och service. DollarStore är en butik som är öppen 7 dagar i veckan. Arbete på kvällar och helger förekommer som en naturlig del i butiksarbetet.


Därför ska du välja DollarStore

DollarStore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På DollarStore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. DollarStore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.


DollarStores DNA

1. Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.

2. Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.

3. Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.

4. Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.


Övrig information

Tillträde: Juni

Anställningsgrad: Deltid

Plats: Ribbingsbergsgatan 11, 272 36 Simrishamn

Lön: Timlön enligt avtal.

Intervjuer sker löpande.

Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut.

Välkommen med din ansökan.

Ansök här: https://karriar.dollarstore.se/position/ovrigt/ovrigt/18943-sommarvikariat-butiksmedarbetare

 

 

 

Snickare Hässleholm

Stoby Måleri – Kristianstad

Vi söker nu professionella snickare med genuin stolthet för snickaryrket, som kommer representera vårt företag ute hos kunder vid såväl ROT-uppdrag som större entreprenaduppdrag. Vi söker både snickare för området Hässleholm/Kristianstad samt Lund, med tillhörighet i vår Hässleholmsorganisation.

Idag finns vi med våra hantverkstjänster på flertalet orter runtom i Skåne, Småland och Halland.

I Hässleholm har vi vårt ursprung och där ligger vårt huvudkontor och vår butik, vars målgrupp är en medveten kund som söker kvalitetsprodukter för hus och hem.

Vår styrka är att vi kan vara med kunden från idé till färdigställande, både när det gäller planering av ett projekt och utförande. Våra kunder uppskattar att de kan komma till oss med en dröm eller en idé, som vi sedan förverkligar tillsammans. Vi erbjuder inspiration i vår butik, vägledning och rådgivning av vår duktiga personal och projektledare och sist men inte minst, kvalificerade hantverkstjänster.

Men det är inte bara privatpersoner som vänder sig till Stoby. Vi jobbar med flertalet stora projekt inom allt från stambyten, köksinstallationer och målerientreprenader till läggning av fogfria golv och totalentreprenader.

Vi erbjuder dig att arbeta i en välstrukturerad organisation med god arbetsmiljö, där vi tror på en symbios mellan fritid och arbetsliv och värnar om att våra medarbetare alltid ska må bra.

Önskade kvalifikationer:

Stoby är ett entreprenörsdrivet företag där karriärutvecklingsmöjligheterna är många. Vi ser att en god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagsanda. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom snickaryrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Vidare söker vi dig med hög social kompetens som kan ha en god kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter kundvårdstänkande och en visad respekt för övriga yrkeskategorier. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är något vi söker i en medarbetare.

Att du är kreativ och van vid att arbeta både självständigt och i lag, ser vi som en självklarhet. Du är stresstålig och har god planeringsförmåga.

Krav:

Yrkesbevis
B-körkort

Du som anser att du har rätt bakgrund och erfarenhet är välkommen att höra av dig till oss. Tjänsten är heltid och gäller tillsvidare.

Endast ansökningar som motsvarar våra krav och önskade kvalifikationer önskas och besvaras. Vi tar emot ansökningar löpande, så låter detta intressant ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt.

Ansökan skickas till: lasse.carlsson@stoby.se

För frågor kontakta Lasse Carlsson 0725-28 64 80.

 

Ansök här: https://stoby.se/foretaget/lediga-tjanster/

 

 

 

Säljare heltid, Helsingborg

Sector Alarm – Helsingborg

 

Är du redo för en ny utmaning och tänker att en karriär inom försäljning är något för dig? Ansök enkelt redan idag via mobilen eller datorn!

Det går bra för oss på Sector Alarm och många vill ta del av våra tjänster. Helsingborg är ett av våra expansiva områden där vi växer som mest! Därför vill vi nu utöka vårt framgångsrika team i Helsingborg med ytterligare en säljare på en heltidstjänst, fem arbetsdagar i veckan.

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta med försäljning i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en stor del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som säljare innebär att du är ansvarig för vår nykundsförsäljning. Du kommer att jobba med försäljning, service, rådgivning och kontraktsskrivning. Du ansvarar för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen.

Tjänsten inleds med att du går steg 1 av 5 i vår meriterande säljutbildning Sector Way Academy. Till en början är din säljchef dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling – allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Krav

  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.

  • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.

  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!

Jobbtyp: Heltid, Fast

Schema:

  • Dag

  • Kväll

Språk:

  • Svenska (Meriterande)

Arbeta på distans:

  • Nej

Försiktighetsåtgärder med anledning av covid-19:

  • Riktlinjer för social distansering finns

 

Ansök här: https://www.sectoralarm.se/jobb/forsaljning/form/?gh_src=62febedb2