Välj en sida

Butikssäljare extra till Malmö flygplats

DufryMalmö

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 63 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 200 medarbetare i företaget som driver butiker på 14 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm – Arlanda, Göteborg – Landvetter samt Malmö – Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak och accessoarer.

Som butikssäljare hos oss arbetar du aktivt med försäljning av våra produkter. För att bli framgångsrik i rollen bidrar du till kundernas köpupplevelse genom att alltid ge god service och överträffa kundernas förväntningar. En stor del av arbetet innebär kassaarbete där professionalism, noggrannhet och högt tempo är viktigt. Du kommer även arbeta med påfyllnad av varor samt hålla ordning i butiken, allt för att skapa en inspirerande butiksmiljö.

Vi söker dig som:

 • Har tidigare erfarenhet av försäljning och service
 • Älskar att leverera förstklassig kundservice
 • Är engagerad, positiv och handlingskraftig
 • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska samt gärna ytterligare språk. Om du talar rumänska, serbiska, makedonska eller polska är detta meriterande
 • Kan arbeta helger, tidiga morgnar och sena kvällar (arbetstiderna varierar mellan 04.00-22.00) och vi har öppet 365 dagar om året
 • Har fyllt 20 år p.g.a. försäljning av alkohol

Du är en person med hög servicekänsla som trivs att arbeta i en miljö där tempot varierar mellan högt och lågt. Du är flexibel, tycker om att samarbeta och ser alltid till gruppens bästa, samtidigt som du är intresserad av kundens bästa och vill sälja genom god produktkunskap.

Mer om tjänsten

Vi söker nu dig som kan arbeta extra varannan helg, ca 14h/månad. En förutsättning är att du kan ta dig till och från flygplatsen alla tider på dygnet, därför behöver du ha körkort och tillgång till bil. Personalparkering finns tillgänglig på flygplatsen. Lön enligt Handels kollektivavtal.

Ansökan

Klicka på ”Ansök nu” för att söka tjänsten. Vi tar inte emot ansökan via mail. Vi selekterar löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan dess att anställningstiden löpt ut. Passa på och sök tjänsten redan idag!

 

Ansök här: https://dufry-sverige.weselect.com/position/ovrigt/ovrigt/17047-extrajobba-som-butikssaljare-i-var-duty-free-shop-pa-sturup-flygplats

 

 

Butik- och reservdelssäljare

Lantmännen Ek FörKristianstad

Vi söker sommarvikarie som butik- och reservdelssäljare under perioden mitten av maj till slutet av augusti. Som butiks- och reservdelssäljare hos Lantmännen Maskin i Kristianstad kommer du att sälja reservdelar och butikssortiment till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift kommer att bestå av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via vår verkstad. Du kommer även att packa upp gods till lager samt påfyllning av varor i butik.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet eller intresse av lantbruk/entreprenad.
 • Har erfarenhet av försäljning.
 • Är en lagspelare samtidigt som du är självgående.
 • B-körkort är ett krav.
 • Är över 18 år och har körkort B, truckkort är fördel.
 • Erfarenhet från handel eller lager är meriterande.
 • Har god datorvana.

Det är fördel att du har en god teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet från arbete med försäljning samt reservdelar. Tidigare erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande. Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder dig
Du ges i denna tjänst möjlighet att bli del av ett större sammanhang och få erfarenhet av en global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2021-04-04. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anläggningsansvarig Anders Persson på +4610-556 02 06.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Lagerarbetare för heltidsuppdrag

BoxflowEslöv

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Helsingborg samt Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom TPL med fokus på automation, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri.
Om tjänsten
För en av våra kunder i Eslöv söker vi nu duktiga lagerarbetare för ett spännande heltidsuppdrag. Arbetet är förlagt måndag-fredag, dagtid mellan 09.30-18.30 samt arbete mellan 15-23 kan också förekomma.

Arbetsuppgifter
Arbetet består bland annat av orderplock, pack, sortering, inleverans samt viss lossning och lastning. Kan även förekomma en del tunga lyft.

Profil & Bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga, är noggrann, positiv, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har:
Truckkort upp till B4.
Minst 1 års erfarenhet inom lager och logistik.

Meriterande:
Bil och körkort samt vana vid truckkörning av B3.

Butikssäljare

HireqLund

Som butikssäljare hos oss på Bepps kommer du att arbeta med både konsument och proffskunder, men med tyngdpunkt på proffskunder. Du kommer att vara en del av vår butiksförsäljning som innebär en rådgivande roll kombinerat med övrigt butiksarbete såsom att hålla ordning och reda i butiken, kundservice och ren försäljning. I tjänsten ingår också att montera maskiner inför leverans. Det är viktigt för oss att våra kunder känner att de får den service de söker och behöver och här kommer du att spela en avgörande roll.

Profil

Vi söker dig som tycker om kombinationen av försäljning och service. Du har intresse och förståelse för teknik och maskiner. Som person får du energi av att ge service, men såklart även av att sälja. Du är social, stresstålig, ordningsam och har öga för detaljer. Har du tidigare erfarenhet av butiksförsäljning är det en merit, men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och ser gärna att du är ganska ny i arbetslivet. God datavana är ett krav. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Bepps med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

 

Ansök här: https://hireq.se/ledigt-jobb/?id=788

 

 

Elgiganten Ystad söker helgvikarie kassan

Elgiganten – Ystad

Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet – då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare.

I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter.

Men det löser du lätt, eftersom du arbetar systematiskt och inte är rädd för att fatta egna beslut där och då. Du gillar action och tacklar det höga tempot med ett leende, samtidigt som du är utrustad med massa servicekänsla.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag – och att ha roligt under tiden!

 • Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning
 • Erbjuda och sälja produkter och tjänster
 • Träning och utbildning

Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Den viktigaste uppgiften som medarbetare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad.

Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål – och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.

Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.

Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.

Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.

De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!

Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.

Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.

Elgiganten erbjuder

 • Avtalsenlig lön och pension
 • Generöst bonusavtal
 • Förmåner inom friskvård och personalköp
 • Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
 • Goda karriärmöjligheter

På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.

Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Gustav Bjarell på gustav.bjarell@giganten.se.

Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.

Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1548&ProjectId=152617&DepartmentId=19549&MediaId=4629&SkipAdvertisement=False&uiculture=sv

 

 

Bilmekaniker sökes omgående till Kristianstad

Mekonomen – Kristianstad

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

Några av våra medarbetare

Linnéa Hultman

Servicekontoret

”Jag började i butik och nu arbetar jag på servicekontoret men min resa slutar inte här. Man är aldrig ensam när man arbetar på Mekonomen, det finns kollegor på många orter.”

 

Tim Jensen

Butik

”Variationen i arbetet gör att ingen dag är den andra lik. På Mekonomen finns alltid möjligheter att prova på nya arbetsuppgifter, det är det som är kul med att jobba på Mekonomen.”

 

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

 • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
 • Dokumenterad relevant utbildning
 • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
 • God administrativ förmåga och datorvana
 • Goda kommunikativa egenskaper
 • Ett gott kundbemötande

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

 

En arbetsplats där alla är välkomna

Rättvis, marknadsmässig lön

Arbeta med drivna och kompetenta kollegor

Möjligheter för utveckling och ökat ansvar

Jobba med branschens starkaste varumärke

Kultur som präglas av innovation och högt i tak

 

Om företaget

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

 

Kundorientering

Vi agerar så att kunden ser fram emot nästa kontakt med oss.

Flexibilitet

Vi anpassar vår verksamhet utifrån kundens behov.

Ansvar

Vi har det fulla ansvaret för kundens helhetsupplevelse.

Affärsmässighet

Vi är ambassadörer och ansiktet utåt för vårt varumärke.

Kompetens

Vi kan verkstadsdrift och bilar och ger kunniga råd.