Välj en sida

Grundskollärare Sv/So 60% årskurs 4-6

Pysslingen skolor – Lund

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Idag finns det 25 grundskolor inom Pysslingen, flertalet med integrerade förskolor och fritidshem. Skolorna har olika pedagogiska inriktningar men ett gemensamt fokus på hög kvalitet, elevernas välmående och strategier för bättre lärande. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedias grundskolor.

Grundskollärare Sv/So 60 % årskurs 4-6

Vill du bli kollega med världens bästa gäng på Montessori Mondial i Lund F-9!

Vår kollega går nu i pension och vi söker from augusti 2021 dig som är behörig och legitimerad lärare i Sv och So. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår mentorskap och delat klasslärarskap på mellanstadiet.

Vi är en av Pysslingen Skolor AB, en friskola i det mindre formatet med 250 elever, en klass i varje årskurs, och ett fyrtiotal personal. Montessori Mondial tillhör en av Lunds etablerade och kvalitativa friskolor och vi finns i nybyggnad lokaler på Södra Råbylund. Som en av AcadeMedias grundskolor sedan över 20 år, och vi sätter vi kvalité och måluppfyllelse främst. Vi anser att lärare har ett av samhällets viktigaste uppdrag och söker därför lärare som är drivande och gillar att skapa förändring både för elever och för skolan som samhällsinstitution. Vi söker lärare som tror att elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem. Du behöver vara relationell och demokratisk i ditt arbetssätt, då alla våra elever är vana vid inflytande och att ta eget ansvar.

Vi förutsätter att du är intresserad av att arbeta med IKT i undervisningen. På MM-skolan har du de didaktiska verktyg du behöver i din undervisning.

På mellanstadiet arbetar i huvudsak ämneslärare, som undervisar i åk 5-6 eller i förekommande fall åk 5-9. I åk 4 undervisar en klasslärare, likt på lågstadiet. Din undervisning kommer vara på mellanstadiet, där du också är mentor och klasslärare. Samtliga lärare på MM-skolan, bildar ett arbetslag då vi ser alla våra möten som kollegiala lärandemöten. Skolan är liten och vi känner varandra allihopa. Sambedömning, att med kollegor diskutera betyg och bedömning, är en viktig del av skolans arbetssätt. På MM-skolan fokuserar vi på kunskap och studiemotivationen bland eleverna i samtliga årskurser är mycket hög.

Vi arbetar med Trivselledare på skolan varför fokus på trygghet och trivsel är en av våra hörnstenar. Det är därför av stor vikt att du är en person som aktivt vill skapa goda relationer till både elever och vårdnadshavare. Vi arbetar i en ömsesidig respekt varför god samtalston och vänligt bemötande är en självklarhet på skolan. Vi hälsar på våra elever i hand och sätter dem alltid främst. Vi vill att alla elever ska se och känna att de kan lyckas – i samtliga ämnen!

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 60%, ferietjänst som lärare i Sv/So

Tillträde
Augusti 2021

Lön
Individuell månadslön

Kollektivavtal
Almega Friskoleavtalet www.almega.se

Kontaktpersoner
Felicia Lindell skolkoordinator 046-16 30 40

Margaretha Eventhén rektor, 0705-21 72 54

Fackliga kontaktpersoner
Centrala ombud för medlemmar i Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Kommunal

Ansökan
Ref nr: Sv/So Aug 2021

Sista ansökningsdag 2021-06-15

Vänta inte med din ansökan. Vi påbörjar intervjuer vartefter ansökningarna inkommer och tjänstetillsättning kan komma ske före annonsens utgång. Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag. Se vår hemsida och facebook för mer information. Du hittar oss även på instagram.

https://montessorimondial.se/lund/
https://www.facebook.com/montessorimondial/
https://www.instagram.com/montessorimondial.lund/

Arbetsgivare
Pysslingen Skolor AB
Montessori Mondial F-9
Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Landgillevägen 39 A-E
224 80 LUND

Ansök här: https://karriar.academedia.se/jobs/161669-grundskollarare-svso-60-arskurs-4-6?ref=indeed

 

Säljare Semestervikariat 50-75% Malmö

JYSK – Malmö

 

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja

 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse

 • Arbetar hårt och är en lagspelare

 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat

 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar

 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

Sista ansökningsdag 13/5

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999746499666-saljare-semestervikariat-50-75-malmo?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Vågadministratör

Hässleholms kommun – Hässleholms

Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Är du en serviceinriktad person som vill vara med och rädda världen lite varje dag? Då borde du söka tjänsten som vågadministratör hos oss!

Det här erbjuder vi

Som vågadministratör är du en del av en social arbetsplats där du i din roll har stort fokus på kundnära relationer och uppgifter. Du har en avgörande roll för att det verksamhetsavfall som inkommer till vårt kretsloppscenter i Vankiva tas emot och klassificeras på rätt sätt. Du väger avfall via fordonsvåg, vägleder chaufförerna och administrerar de handlingar som vägningen medför. Arbetet sker i nära samarbete med vår produktionsavdelning och försäljningsavdelning.

För att säkerställa en god kvalité och för att kunna mäta de mängder vi behandlar tar du i din roll fram statistik och sammanställning för ingående och utgående avfall. Fakturering, registervård och rapportering till myndigheter ingår även i din tjänst.

Vem är du?

Du som söker har en avslutad gymnasial utbildning. Har du även tidigare erfarenhet inom administration och kundrelaterade yrken ser vi detta som meriterande. Då vi arbetar i affärssystemet Pyramid ser vi det som meriterande om du tidigare arbetat i detta system. I övrigt har du god datorvana, god skriv- och talförmåga på svenska och engelska. Du tar enkelt till dig nya system och hittar gärna exempel på effektivisering.

I din roll har du flera samarbetspartners vilken ställer höga krav på din förmåga att förstå andras arbete och se flera steg i ledet hur ditt agerande påverkar kedjan längre fram. Du har lätt för att ta beslut och besluten som tas är väl genomtänkta. Att se relationen mellan handling och konsekvens är en förmåga du besitter. Då du dagligen är Hässleholm Miljös ansikte utåt i kontakt med kunder och samarbetspartners har du service i fokus och är mån om att ge kunden en positiv upplevelse.


Du som person är även:

 • Noggrann och kvalitetsmedveten

 • Självgående och löser gärna problem, själv eller med andra

 • Flexibel i ditt tankesätt såväl som arbetssätt


Villkor

Tjänsten är ett vikariat på 100%, med möjlighet till förlängning, på ett år med start i sommar. Startdatum diskuteras med aktuell kandidat. Arbetstiden är förlagd på vardagar.

I din roll utgår du från vår anläggning i Vankiva dit kollektivtrafiken inte når. Du behöver därför ha B-körkort och tillgång till egen bil.


På Hässleholm Miljö gillar vi olika!

Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Vill du veta mer om vår verksamhet? Klicka på filmen nedan och hör Sven Carlsson, VD, berätta om året som gått 2020.

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:400993/type:job/where:62/apply:1

 

Nämndsekreterare vikariat

Socialförvaltningen – Hörby Kommun

 

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 700 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som sekreterare i socialnämnden är du ansvarig för nämndens hela ärendehantering och allt vad det innebär med registrering, diarium, arkiv, sammanträdesrutiner och handlingar, inför och efter sammanträdena. Samarbete med nämndens ordförande och socialchef är naturligt likasom med övriga nämndsekreterare och administratörer på kommunens centrala kontor.

I arbetsuppgifterna ingår också att ge service och administrativt stöd till förvaltningsledningen samt bidra till utveckling av rutiner och kvalitetssäkring. Du är också ett ansikte utåt och tillgänglig för medborgarna när det gäller allmänna frågor om organisationen. Du är sekreterare i handikapprådet.

Uppdraget innefattar även uppgifter som innebär att du ingår i och arbetar aktivt med förvaltningens målstyrningsarbete.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet från det offentliga området med fördjupning inom kommunal eller statlig förvaltning. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom ekonomi.

Du har god förmåga att informera och att uttrycka dig muntligt och skriftligt, lätt för att samarbeta samt är flexibel. Du har god datavana.

Du är serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann och har stor initiativförmåga och vana att arbeta självständigt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-09-03

Enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Ansökan

Referensnummer: 52/21

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/n%C3%A4mndsekreterare-vikariat_h%C3%B6rby-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_c174ce14-8887-48ea-a269-7ae1eebc7a6c

 

Säsongsanställning – trädgård och utemiljö

HSB – Malmö

 

Den blomstrande våren är här, och till Fastighetsservice hos HSB Malmö söker vi nu Fastighetsskötare med inriktning trädgård och utemiljö för säsongsanställning sommar/sensommar 2021.
Arbetsuppgifterna är varierande och består av inre och yttre fastighetsskötsel.
Det kan handla om trädgårdsarbete, mark och växtskötsel samt löpande fastighetsunderhåll. I denna roll har du ett viktigt uppdrag i att skapa trivsel, trygghet och renlighet i våra kunders bostadsrättsföreningar.
Du är en ambassadör för HSB och möter såväl grönska som boende i din vardag.
Ansvar och arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter som säsongsanställd Fastighetsskötare:

Inre och yttre fastighetsskötsel (ute hos kund)

Mark- och trädgårdsskötsel

Renhållning och sophantering

Bidra med idéer och initiativ till välmående och rena utemiljöer i fastigheterna

Underhåll och hantering av maskiner och handverktyg

Kund- och medlemskontakt

Erfarenhet
För att trivas i denna roll tror vi att du har ett stort intresse för Fastigheter och trädgårds-/utemiljö. Du är handlingskraftig och proaktiv och blir kreativ i utemiljöer och kan se möjligheter och komma med förbättringsförslag.
Vana av serviceyrke är meriterande då du kommer bemöta våra kunder ute i Bostadsrättsföreningarna.

 • Vi ser gärna att du har gått eller går en yrkesutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel eller trädgårdsskötsel.

 • Du har vana av arbetsverktyg så som häcksax, trimmer och gräsklippare. Dessutom har du en grundläggande digital och social kompetens.

 • Du som söker behöver ha B-körkort.

Personliga egenskaper
Det är viktigt för oss att du har servicekänsla, med förmåga att skapa goda relationer. Dessutom är du självgående, noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete.
Hos oss samarbetar vi i team där vi lär av varandra och har roligt samtidigt som vi gör ett gott jobb. Ibland krävs att du själv strukturerar upp och planerar ditt arbete med fullgörande av uppdraget och kunden i fokus.
Vad HSB erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med trevligt arbetsklimat där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad – varje dag. Och det menar vi verkligen. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.
Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder. Vi strävar efter att spegla den mångfald som finns i samhället varför vi välkomnar sökande som kan bidra till det.

HSB Malmö som bildades 1925 och HSB Landskrona som bildades 1933 är två av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar. Sedan november 2020 samarbetar vi som en gemensam organisation för att skapa det goda boendet och tillsammans har vi drygt 55 000 medlemmar i Malmö, Landskrona, Burlöv, Svalöv, Svedala, Kävlinge, Trelleborg och Vellinge. HSB Malmö äger omkring 2 300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter, HSB Landskrona äger drygt 570 hyresrätter och förvaltar fler än 3 000 bostadsrätter. Vi erbjuder också administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Sista ansökningsdag 19 maj 2021.
Urval sker löpande. Vill du veta mer, kontakta Fredrik Olsson.

 

Ansök här: https://jobb.hsb.se/jobs/1174308-sasongsanstallning-tradgard-och-utemiljo

 

Butiksmedarbetare Willys Hemma Lomma Centrum

Willys – Lomma

 

Roll: Butiksmedarbetare

Typ av tjänst: Extrajobb

Placering: Lomma, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill ta plats i vårt härliga team på Willys Hemma Lomma Centrum och arbeta extra hos oss vid behov. Det finns även möjlighet till semestervikariat i sommar. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du som söker har erfarenhet av post, spel/ATG eller bakeoff.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Kent-Ola Högman, kent-ola.hogman@willyshemma.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-05-25. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys

I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Lomma-Butiksmedarbetare-Willys-Hemma-Lomma-Centrum-Sk%C3%A5n/674181701/?sType=Indeed

 

Mark- och anläggningsarbetare

PEAB – Helsingborg

 

Helsingborg

Har du kunskap och erfarenhet av att arbeta som anläggningsarbetare? Är du arbetsam och trivs av att arbeta i utomhusmiljö? Vårt arbetslag på Peab Drift och Underhåll i Helsingborg präglas av god gemenskap och bred kunskap och söker nu dig som vill arbeta med oss! Vår verksamhet består huvudsakligen av drift och underhåll av vägar, gator och parker.

Om tjänsten
Rollen som anläggare i vår grupp är projektspecifik. Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Arbetsuppgifter i huvudsak:

 • Ytskiktsarbeten; plattläggning, kantsten, grönytor

 • VA-arbeten, rörläggning

 • Schakt- och fyllningsarbeten

 • Justeringsarbeten inför asfaltering

 • Gatuombyggnader

Kompetenser och personliga egenskaper
Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som anläggningsarbetare på anläggningsprojekt och det är meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Har du yrkesbevis inom väg- och anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde snarast men enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2021-05-30

 

Ansök här: https://peabmarin.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/lediga-tjanster-inom-peabkoncernen/ledig-tjanst/2701585/

 

Säljare

Hööks Hästsport AB – Lund

Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad säljare till vår butik i Lund som vill inspirera fler till ett aktivt och roligt liv med hästen i fokus.

Som säljare hos oss kommer du

 • ge varje kund det lilla extra

 • bjuda på dig själv, ta ansvar och vara en lagspelare

 • packa upp varor och se till att det är snyggt exponerat i butiken

Vem söker vi?
Vi tror att du brinner för försäljning, har lätt för att skapa kundkontakter, är initiativrik och ger gärna det lilla extra. Du gillar när det är full fart, är en bra problemlösare och vet att det gynnar alla när vi jobbar tillsammans har roligt på jobbet.

Du har erfarenhet av att arbeta i butik, är över 18 år och självklart kan du häst och hästutrustning.

Vad erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett kul jobb i ett företag som kan hästar och hundar. Du kommer ha kollegor och dagligen träffa kunder som delar ditt stora intresse inom häst och hund.
Vi är ett team med kompetenta och engagerade medarbetare som trivs tillsammans och jobbar åt samma mål.

Tjänsten är ett semestervikariat, ca 14 timmar i veckan

Ditt engagemang, vår styrka!
Vi som arbetar på Hööks vet vad vi pratar om. Tillsammans har vi 490 hästar och drygt 300 hundar. Vårt engagemang, kunskap och passion för hästsport gör oss unika och skapar stolthet och arbetsglädje. När vi trivs på jobbet trivs även våra kunder hos oss.

Vi vill inspirera till ett aktivt och roligt liv med hästen i fokus och vår affärsidé är tydlig: Vi erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalité.

Engagemang, omtanke, samarbete och en helhjärtad passion för häst och hund är vår gemensamma styrka som gör det möjligt för oss att utvecklas som arbetsgivare, skapa tillväxt och ge det lilla extra till våra kunder.

Familjeföretaget Hööks grundades 1931 och har gått från att vara det lilla sadelmakeriet till att vara Nordens ledande detaljhandeln inom Hästsport med 57 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland och en ständigt växande e-handel. Hööks Hästsport AB omsätter 590 miljoner och varje år tar våra 450 engagerade och kunniga medarbetare emot ca 2 miljoner kunder i våra butiker. Hööks Hästsport AB är sedan 2019 en del av Jula AB koncernen. www.jula.se

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/83450-hooks-saljare/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer

 

Lokalvårdare

Hässleholm Miljö AB – Hässleholm

Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Nu söker vi i HR-funktionen vår framtida kollega.

Om du brinner för att skapa en mer trivsam arbetsmiljö i lokalerna och att med din personlighet bidra till arbetsglädje och gemenskap, kan du vara den vi söker!

Det här erbjuder vi
I tjänsten arbetar du huvudsakligen med lokalvård, som alltså upptar den mesta tiden under en arbetsdag. I dagsläget utgår du ifrån avfallsanläggningen i Vankiva och är den enda lokalvårdaren på plats där. På värmeverket i Hässleholm har du en lokalvårdskollega med ett liknande uppdrag. I tjänsten är HR-chefen din närmsta chef och övriga kollegor i HR-funktionen arbetar med såväl HR-frågor som internkommunikation.

I rollen ingår även att du:

 • Ansvarar för tvätt, dvs. Kontakt med tvätteri, riktlinjer för hämtning, packning och uppackning av kläder, handdukar etc. Du tvättar städutrustning, dukar, gardiner etc. på plats med funktionens egna tvättmaskiner.

 • Ansvarar för rutiner och avtal vid inköp av livsmedel, mattor, blommor etc. samt administrerar inköp och kontakt med leverantörer. Du konterar fakturor i affärssystemet på de inköp du ansvarar för.

 • Tar emot beställningar i vissa fall och ordnar förtäring vid olika typer av möten på våra arbetsplatser.

 • Skriver och uppdaterar de rutiner som gäller för tjänsten

 • Deltar i interna eller externa event där du bidrar med internservicefrågor.

 • Har viss backup på någon av bolagets andra anläggningar gällande lokalvård/internservice

Vem är du?
Vi söker en plikttrogen, engagerad och omtänksam person! Du har genomförd gymnasieutbildning, grundläggande nivå administrativa färdigheter och är en van datoranvändare med lätt för att lära. Du är praktiskt lagd, effektiv och noggrann. Tjänsten kräver att du är uthållig och har förmåga att planera och lägga upp ditt arbete självständigt, men med god förmåga att styra om då förutsättningarna ändras. Du ser lösningar snarare än problem. Även om vi ständigt arbetar med att förbättra arbetsmiljön i tjänsten, är lokalvård ett fysiskt arbete, som kräver att du har god fysik.

Tjänsten passar dig som trivs med att ge service, bidra till god miljö, arbetsmiljö och arbetsglädje samt att ingå i en fin gemenskap där vi bryr oss om varandra!

Arbetet kräver att du har B-körkort och möjlighet att transportera dig med eget fordon till Vankiva, dit kollektivtrafiken inte når. För körning i tjänsten finns poolbilar på respektive anläggning som kan bokas.

All kommunikation både internt och externt är på svenska, varför du behöver god kommunikationsförmåga i att prata, skriva och läsa på svenska.

Villkor
Tjänsten är tillsvidare på 100% med start v. 29 (vi tillämpar provanställning). Vi kommer arbeta med löpande tillsättning.

På Hässleholm Miljö gillar vi olika!

Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Sista ansökningsdag är 2021-05-28

Vill du veta mer om vår verksamhet? Klicka på filmen nedan och hör Sven Carlsson, VD, berätta om året som gått 2020.

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/what:job/jobID:403824/type:job/where:1/apply:1

 

Grundskollärare i svenska och samhällsorienterade ämnen

Eslövs kommun – Eslöv

 

Vi söker dig som vill arbeta med elever med funktionsvariationer, och som vill, i samverkan med arbetsgruppen, vidareutveckla vår gymnasiesärskola. Som lärare hos oss arbetar du utöver undervisningen med pedagogisk kartläggning, anpassningar av lärandemiljön, uppföljning och utvärdering. Arbetet kräver nära samverkan med elevernas vårdnadshavare, kollegor samt andra utomstående aktörer som är viktiga för elevernas hälsa och utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska och samhällsorienterade ämnen på grundskolenivå, gärna med estetisk verksamhet som sidoämne. Det är meriterande om du har speciallärarbehörighet, helst med inriktning utvecklingsstörning mot grundskolan. Har du erfarenhet av att undervisa elever med funktionsvariationer, ser vi det som starkt meriterande.

För att trivas i rollen hos oss bör du ha ett starkt engagemang och entusiasm för din roll som lärare. I din roll som lärare är du trygg och står upp för dina egna åsikter. Arbetet kräver nära samverkan med elevernas vårdnadshavare, kolleger samt andra utomstående aktörer som är viktiga för elevernas hälsa och utveckling. Därför är det viktigt att du har ett förtroendeskapande förhållningssätt, lyssnar, förstår och visar respekt för alla du möter i din yrkesroll, du utgår från allas lika värde.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2021-08-11
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-01

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=52746329-0564-4CD9-910C-4303A4C1A8C1&templateid=0