Välj en sida

Elevassistent till Dalslundskolan F-3
Burlövs kommun – Burlöv

Om arbetsplatsen

Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg.
Dalslundskolan F-3 söker lösningsfokuserad, driven och engagerad elevassistent.
Dalslund F-3 är en två- parallelig skola i Åkarp med omkring 220 elever fördelade på nio klasser och två fritidshemsavdelningar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är positiv och engagerad och som vill vara ett stöd för elever med behov. Du kommer arbeta med elever med diabetes och finnas vid deras sida under skoldagen och ansvara för deras egenvård. Att finnas som ett stöd på lektioner, raster och fritids ser du som en självklarhet. Kreativitet, engagemang och driv präglar ditt arbetssätt. Det är av stor vikt att du ser möjligheter och finner det utvecklande att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så inspirerande och utmanande verksamhet som möjligt.

Kvalifikationer

Du ska ha tidigare erfarenhet av diabetes och ha utbildning från sjukhuset avseende diabetes. Utbildning inom området är meriterande. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ser möjligheter även när något är svårt, vara pedagogisk, ha stort tålamod och kunna bemöta elever utifrån behov. God språklig förmåga är av vikt för kommunikation och språkförståelse.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skola och fritidshem sedan tidigare och har ett ödmjukt och professionellt förhållningssätt till eleverna.

Du är en kommunikativ person som kommunicerar skolans värdegrund i både ord och handling. Vidare är du lyhörd mot elevers behov och har lätt för att samverka med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du förstår även vikten av att vara en förebild för eleverna.

Du värnar om den goda arbetsmiljön och ser vikten av ditt eget bidrag. Du står för öppenhet, nyfikenhet och samarbete. Du tar dig an uppdraget med ett stort engagemang och arbetar med glädje mot höga kvalitetsmål där elevernas resultat och välmående är i fokus.
Du ser även vikten av att hela tiden utvecklas och vi ser gärna att du tar del av aktuell forskning samt har intresse och kunskap att driva pedagogik utifrån moderna verktyg.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

2021-08-18 eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2021-12-21

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-30

Referensnummer: A1038169

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=90BE4663-3FAF-4024-93F2-3188F3B078A1&locId=1

 

Verkstadschef
Lantmännen Maskin – Staffanstorp

 

Om Tjänsten.
Som verkstadschef på Lantmännen Maskin i Staffanstorp ska du, tillsammans med butik- och reservdelschefen och säljaren på orten, leda och utveckla verksamheten på bästa sätt.
Brinner du för ledarskap och att jobba nära verksamheten?
Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en Verkstadschef till vår anläggning i Staffanstorp.

Dina arbetsuppgifter.
Din huvudsakliga uppgift som Verkstadschef är att se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal är kompetent och motiverad. Du har fullt personal- och budgetansvar för verkstadsaffären och den lokala verksamhetens lönsamhet. I tjänsten ingår bland annat kundmottagning, planering och fördelning av servicearbeten och ansvar för faktureringen. Du leder ett team som idag består av 7 mekaniker och en administratör. Du rapporterar till regionchefen.

Det här behöver du för att lyckas och trivas.

 • Erfarenhet av arbetsledning och kundkontakter

 • Erfarenhet från lantbruksbranschen, gärna i en ledande befattning

 • Meriterande om du har en teknisk utbildning för tunga fordon, gärna med fokus på lantbruksmaskiner

 • Förmåga att inspirera och engagera människor omkring dig

 • Analytisk förmåga och god datorvana

 • Erfarenhet av LEAN production


Vi ser gärna att du också har erfarenhet av liknande befattningar och är van att hantera kundkontakter. Meriterande är övergripande kunskaper inom jordbruks-, entreprenad- och/eller fordonsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt för oss att du är affärsmässig, har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt har en god administrativ förmåga. Du är prestigelös, initiativrik och trivs med att ta ansvar och att själv fatta beslut. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor, medarbetare som kunder.

Vad Lantmännen erbjuder dig.
Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Jönköping. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Om ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Lantmännen Maskin.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://www.werkstadsfolket.se/lediga-tj%C3%A4nster/verkstadschef-till-lantm%C3%A4nnen-maskin-i-staffanstorp

 

Gunnesboskolan åk 4-6 Sv-SO
Lunds kommun – Lund

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Gunnesboskolan är en F–9-skola belägen i två enheter, en F-6 och en 7-9, i ett lugnt område.

Utemiljön är grön med många träd och buskar, samt stora lekytor för barnen. Skola och fritidshem är integrerade och har gemensamma lokaler.

Lusten är grunden för allt lärande. Vi arbetar därför aktivt med att skapa förutsättningar för trygga, kreativa och utmanande lärmiljöer. Varje elev ska förstå sitt eget lärande och få tillgång till olika verktyg för detta, öka sin motivation och stärka sitt självförtroende. Livslångt lärande handlar om att skapa beredskap för att möta en framtid i ständig förändring och utveckla sin förmåga att anpassa sig till nya situationer.

På Gunnesboskolan har vi elevernas kunskapsutveckling i fokus. Utöver att utveckla formativa metoder betonas också arbetet med att öka elevernas inflytande över sitt lärande samt ett språkutvecklande arbetssätt. Vi arbetar även med att öka användandet av digitala verktyg, de ska vara en naturlig del i elevernas utveckling och lärande. Att ha ett bra och naturligt förhållningssätt till elever med olika svårigheter är viktigt för oss.

Skolan och fritidshemmet ska vara en trygg miljö för alla, fri från diskriminering och kränkande behandling och präglas av respekt för människors olikheter. Alla går till skolan och fritidshemmet och känner glädje och trygghet. Alla pratar med varandra – inte om varandra!

Arbetsuppgifter

Tjänsten är aktuell inom 4-6 enheten på Gunnesboskolan.

Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen enligt gällande styrdokument i svenska, so och eventuellt engelska/matematik. Du samverkar och utvecklar arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande med hög måluppfyllelse för eleverna. Du skapar en arbetsmiljö för eleverna som präglas av trygghet, studiero och förtroende.

Det praktiska arbetet sker med kollegerna i arbetslag 4-6 men även tillsammans med övrig personal på skolan. För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever. Du har erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarexamen i Sv och So, gärna i kombination med engelska och/eller matematik och gärna tidigare erfarenhet av att undervisa och en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling. Avslutad lärarutbildning och legitimation är ett krav.

Vi vill att du är intresserad och kunnig av IT i lärandemiljö och att digitala läromedel används som en naturlig del i din undervisning.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:412580/type:job/where:62/apply:1

 

Ställningsmontörer
Ställningsbyggarna i Skåne AB – Veberöd

Vi söker Ställningsmontörer som har mycket god vana i att bygga Burton, +8 samt HAKI då detta är våra fabrikat vi bygger med.

Vi söker er som kan planera samt driva egna “gäng”.

B-körkort är ett krav!

I huvudsak bygger vi för fasader, tak och väderskydd, samt en del nybyggnationer.

Vi ser att ni skall ha stor vana och klara av dessa delar av ställningar.

Kontakta oss gärna direkt till Andreé

Andrée Thore
Personal/Kalkyl
072-5091101

Ansök här: https://sbis.se/om-oss/lediga-jobb/

 

Verktygstekniker

Nolato – Hörby

Nolato MediTech ingår i Nolatokoncernen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE. Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.

 

ARBETSUPPGIFTER

I arbetsuppgifterna ingår det att:

 • Utföra service, underhåll & reparation på formverktyg. Detta omfattar demontering/montering av verktygsdelar, statusbedömning, underhåll av slitagedelar. Reparation av formverktyg vid haverier samt vid behov avgöra om reparation skall utföras av extern verkstad.

 • Intrimning av nya verktyg tillsammans med företagets processtekniker

 • Även service på övrig produktionsutrustning kan förekomma PROFIL Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller erfarenhet av arbete med verktygsservice och verktygsreparation.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med formsprutningsverktyg inom plastindustrin eller formsprutning av silikon.

Meriterande är även om du arbetat i industri för tillverkning av medicinteknisk utrustning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du ska kunna arbeta i såväl grupp som självständigt. Du är en öppen, flexibel och noggrann person med en hög känsla för service och är kommunikativ. Du har en positiv inställning och har en god arbetsmoral. Vidare ställer tjänsten krav på att aktuell kandidat är lösningsorienterad och har en god analytisk förmåga.

Då produktion sker i renrumsmiljö behöver du vara rök- och snus fri.

Tjänsten är placerad på vår fabrik i Hörby och förlagd till dagtid.

INTRESSERAD?

Vill du veta mer, kontakta chef för Service & Underhåll: Torbjörn Jonasson, 076-8880088 Torbjörn.jonasson@nolato.com

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Senaste ansökningsdatum är den 2021-06-26. Din ansökan skickar du till: hr.meditech@nolato.com

ORT

Hörby, Sweden

ANSÖK INNAN

June 27, 2021

KONTAKTPERSON

Stefan Hasselblad stefan.hasselblad@nolato.com

Ansök här: https://www.nolato.com/en/Careers/Open-positions/Nolato-MediTech/Verktygstekniker—Nolato-MediTech

 

Vi söker en medarbetare till vår fasta vikariepool
Höörs kommun – Höör

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Bemanningsenhetens främsta uppgift är att rekrytera och samordna vikariebehovet inom äldreomsorg och omsorg om personer med viss funktionsvariation. I enheten finns all timavlönad personal samt vår tillsvidareanställda poolpersonal.
Bemanningsenheten är en centralt placerad enhet som arbetar mot alla verksamheter inom social sektor.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanliga vård- och omsorgsinsatser inom kommunal verksamhet. Pooltjänst innebär att du arbetar mot flertalet olika verksamheter.

Kvalifikationer

För arbete inom ovan angivna enheter söker vi i första hand dig som är utbildad undersköterska, handledare eller stödpedagog med erfarenhet från vård och omsorg som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Har du dessutom vidareutbildning inom demens, psykiatri, LSS eller annan specialistkunskap är det meriterande.

Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter medborgaren i centrum. För att kunna arbeta efter medborgarens behov behöver du ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren. Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord: ANSVAR, BEMÖTANDE, RESPEKT, TILLIT.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: 79/21

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/vi-s%C3%B6ker-en-medarbetare-till-v%C3%A5r-fasta-vikariepool_h%C3%B6%C3%B6r-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_074adf6a-2133-4ac6-877b-24d496bd859a

 

Byggsäljare Ystad
Hans Anders Bygg AB – Ystad

XL Bygg Hans Anders bedriver bygghandelsverksamhet vid sex anläggningar i södra och mellersta Skåne (Malmö, Skurup, Veberöd, Höör, Ystad & Simrishamn). Vi är ett familjeägt företag som idag drivs av femte generationen och har funnits sedan 1850. Vi är ca 100 anställda och omsättningen 2021 kommer uppgå till kring 400 mkr.

Vår affärsidé är att leverera byggmaterial med service och kvalitet till byggföretag och privata projektkunder. Med kunnig personal och med produkter från kända leverantörer ska vi vara ”En riktig bygghandel”.

XL Bygg Hans Anders är sedan många år medlem i inköps- och marknadsorganisationen XL-Bygg. XL Bygg är ett servicebolag för ca 60 fristående byggfackhandlare med 80 anläggningar runtom i landet.

ARBETSUPPGIFTER
Har du erfarenhet av försäljning och kundservice? Är du intresserad av att vara en del av ett expanderande familjeföretag och Sveriges främsta fristående bygghandel? XL Bygg Hans Anders har de senaste åren vuxit rejält på den sydskånska marknaden och söker nu dig som Byggsäljare till vår anläggning i Ystad. Du blir från första dagen en nyckelperson inom vår organisation där du får en utvecklande tjänst med stor frihet.

Generellt om rollen:
Vi är en riktig bygghandel som strävar efter att vara branschens bästa lagspelare. I denna roll arbetar du både mot proffskunder och konsumenter som behöver service, kunskap och support varje dag. Vid behov kan kundbesök behöva göras men du har din bas på kontoret. I Ystad jobbar du i ett team som består av 5 säljare, men du har även nära kontakt med Butikssäljarna på anläggningen.

Som Byggsäljare agerar du som kundansvarig mot såväl befintliga som nya kunder i försäljningen av byggmaterial, förnödenheter och tillhörande tjänster. Din vardag är varierad och omfattar allt från offertskrivning, ordermottagning, rådgivning och uppföljning. Du jobbar tätt med övriga byggsäljarkollegor i bolaget samt försäljningschefen och med hjälp av den breda leverantörsportfölj som XL-Bygg erbjuder ser du effektivt till att möta dina kunders behov och efterfrågan.

Tjänsten är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är måndag-fredag med sedvanliga kontorstider. Tjänsten erbjuder en stor frihet med tydligt eget ansvar för att uppnå uppsatta mål och möjlighet att utvecklas i en platt och familjär organisation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett driv för att göra affärer och en energi och social förmåga som bibehåller och ständigt utvecklar långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. För att vara framgångsrik i rollen är du självgående, målmedveten och kan effektivt planera och strukturera din arbetsdag. Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och är orädd för att ta initiativ men samtidigt har en god samarbetsförmåga.

Grundkrav:

 • Erfarenhet av försäljning och kundservice

 • B-körkort

 • Kunna kommunicera på svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:

 • Byggteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande

 • Kunskap om konstruktion och byggnadsregler

 • Försäljning från byggbranschen samt produktkännedom

 • Lokalkännedom om byggsektorn för Ystad med omnejd och upparbetat kontaktnät

Tjänsten önskas tillsättas omgående, men vi värdesätter högt att hitta rätt person. Om ovanstående låter intressant tar vi gärna emot din ansökan då vi kommer arbeta med urval och hålla intervjuer löpande. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor gällande processen är du välkommen att kontakta Evelina Svensson på 0411-53 65 06 eller evelina.svensson@xlhansanders.se.

Ansök här: https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=1a03bd0c-8c49-4b73-9705-cfb959cb55d7&publishCode=AMS&TK=cff65822-dcaf-4900-8cd4-4c16e8e4c27f&forcelocale=true

 

Personal till Hotell och restaurang ombord
TT-Line AB – Trelleborg

Under sommaren kommer vi att utöka vårt team ombord inom hotell- och restaurangavdelningarna. Vi behöver
behovsanställda vikariersom täcker vid sjukdomar och ledigheter. Under sommaren erbjuds man fast schema.
och vi behöver förstärka vår
ill du jobba ombord och träffa passagerare på väg på semester? Vill du vara vårt ansikte utåt? Kan du jobba i högt tempo, ge oss ett glatt humör, och vara en god skeppskamrat? Är du en problemlösare som inte ger dig? Gillar du att jobba med härliga, kunniga och lojala kollegor? Finns du tillgänglig med kort varsel under perioder då vi inte kan erbjuda schema?
Rederibranschen är en spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester alternativt reser i sitt arbete och alla förväntar de sig bästa service och en säker transport.
Majoriteten av våra passagerare kommer från Europa, så vi vill gärna att du pratar en del tyska samt engelska om du vill arbeta direkt mot våra passagerare. Annars kan du kanske göra en bra insats i hotellet?
Vi vill att du bor i närområdet, finns tillgänglig för säkerhetsutbildningar inom några veckor samt kan du bo och jobba ombord under upp till två veckor.
Det är bra om du har erfarenhet av arbete inom från Hotell- och restaurang:
utbildning inom Hotel & Restaurang
god datakunskap och har lätt för att lära dig nya system.
du talar flytande svenska och engelska, kunskaper i tyska är meriterande
Förhoppningsvis har du kanske erfarenhet från färjetrafik?
Kundens upplevelse av oss gör att de trivs och vi skall uppfylla deras förväntningar så att de kommer tillbaka till oss.
Vi har ett glatt gäng ombord som står stadigt när det gungar.
Det är en merit om du arbetat till sjöss och redan innehar behörigheter, annars kommer vi att hålla säkerhetsutbildningar inom kort. Dessa är ett krav för att arbeta ombord och totalt handlar det om cirka 5 dagar, som ligger lite utspritt.

Har du:
Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- då kan du komma igång att jobba direkt!

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=2212&departmentId=19013&ProjectId=143596&MediaId=4618

 

Svenska kyrkan Helsingborg söker kyrkvaktmästare
Svenska Kyrkan – Helsingborg

Genom fyra församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Helsingborgs pastorat vara där för människor, var de än befinner sig i sina liv. Tillsammans vill vi ge människor hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan.

Pastoratet består förutom av Gustav Adolfs församling av Filborna-, Raus- och Maria församlingar. De fyra församlingarna samverkar – Filborna- och Gustav Adolfs församling särskilt nära med en planerad sammanläggning från 1/1 2022. I den nya församlingen finns fyra kyrkobyggnader: Den Gode Herdens kyrka, Adolfsbergskyrkan, S:t Olofs kyrka och Gustav Adolfs kyrka. Den nya församlingen, där Filborna- och Gustav Adolfs församlingar är sammanlagda, kommer omfatta drygt 50 000 invånare.

Vi vill vara där människor är – alltid i rörelse, en trygg plats för längtan som alla vill tillhöra.

Om tjänsten

Helsingborgs pastorat söker en kyrkvaktmästare på heltid med huvudansvar för två av kyrkorna, dock förekommer tjänstgöring i alla församlingens kyrkor och församlingslokaler. Du blir en i ett arbetslag på cirka 35 personer, varav tre inom vaktmästeriet. Vi är miljöcertifierade och vill verka för en hållbar verksamhet.

Tillsammans med vaktmästarkollegor, tillsvidare anställda och tidsbegränsat anställda, arbetar du med planering och service i och kring lokalerna. Möjligheterna är många och arbetsförhållandena är utmanande och positiva.

Som kyrkvaktmästare har du omväxlande arbetsuppgifter som kräver flexibilitet. Du arbetar med service och fastighetstillsyn, daglig drift, larmtillsyn, låssystem och brandskydd. En stor del av tjänsten är vid gudstjänster och konserter, dop-, vigsel och begravningsgudstjänster. Vaktmästaren förbereder, sköter bland annat ljus och ljud under själva gudstjänsten samt gör efterarbetet. Du har även praktiska arbetsuppgifter där det ingår vård av kyrkliga föremål.

Tjänsten som kyrkvaktmästare är inriktad på tre områden: gudstjänstliv, service och fastighetstillsyn. Tjänsten innebär att du arbetar varannan helg och vissa kvällar, bland annat varannan torsdag. Du kommer att tillbringa mycket av din arbetstid i ett kyrkorum med gudstjänster, kyrkliga handlingar och möten med alla slags människor.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är öppen och nyfiken, har lägst gymnasieutbildning, är händig, tekniskt kunnig och har god datorvana. Du har förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra yrkesgrupper. Du har förankring i Svenska kyrkan och vill vara delaktig i ett stort arbetslag.

Du har ett stort hjärta för kyrkan, möter människor med omsorg och har ett intresse för människor samt är medlem i Svenska kyrkan. Har du dessutom erfarenhet av kyrkans gudstjänstliv eller liknande tjänst är det meriterande.

Även om bussnätet, liksom cykelvägarna, i Helsingborg är väl utbyggda, så är B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Välkommen med din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 21 juni.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringsverktyg Reachmee. Vi ber dig ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken i annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen.

Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning. Individuell lönesättning tillämpas.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare: vi undanber oss vänligt med bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Kontaktpersoner

Magnus Wittgren, Arbetsledare Gustav Adolfs församling
042-18 90 58 magnus.wittgren@svenskakyrkan.se

Sofija Pedersen Videke, Församlingsherde Gustav Adolfs- och vik. Filborna församling
042-18 90 22 sofija.pedersen.videke@svenskakyrkan.se

Christer Chalmenborg, Facklig företrädare Vision
042-18 91 91 christer.chalmenborg@svenskakyrkan.se

Kommunal Sektion Helsingborg
010-442 79 51

Ansök här: https://www.svenskakyrkan.se/helsingborg/svenska-kyrkan-helsingborg-soker-kyrkvaktmastare_ga

 

Badvärd
Trelleborgs kommun – Trelleborgs

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Kultur- & fritidsförvaltningen skapar möjlighet till möten för Trelleborgs ungdomar och vuxna med kultur, evenemang, idrott och sport som gemensam nämnare. På Badhuset i Trelleborg finns både motionssim, simskola, vattenlekar och avkoppling. Här finns bland annat äventyrsbad, trampoliner, varmvattenbassäng och två stycken 25-metersbassänger. Det finns dessutom bubbelpool, ångbad, bastu och relaxavdelning. Det finns även ett Friluftsbad i Anderslöv, som har öppet under sommaren, med en 25-metersbassäng och en barnbassäng.

Arbetsgruppen består av 10 badvärdar och en enhetschef. Vårt motto är ”säkerhet, service och städ”. Tillsammans ger vi Badhusets besökare, allmänhet, skolor och föreningar en trygg mötesplats.

Arbetsuppgifter

På Trelleborgs Badhus möter du människor i alla åldrar där aktiviteter fyller dagen med allt från vattengympa, simskola till livlig lek i den fartfyllda vattenrutschbanan.

Som badvärd kommer du främst att arbeta med badbevakning, kassatjänst och städning. Även aktiviteter som babysim, vattengympa och simundervisning kan förekomma. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete som kräver att du tar mycket eget ansvar.

Att arbeta för att ge bra service och god säkerhet för våra badgäster är en viktig del i arbetet. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helger.

Under sommarmånaderna förekommer arbetspass även på Friluftsbadet i Anderslöv.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning. Din simkunnighet ska vara god, för att du ska klara av att livrädda. Vilket innebär att du ska klara av att simma minst 200 meter och dyka ner på 4 meters djup. Innan anställning kan ske, ska erforderliga test utföras.

Viktiga egenskaper är att du är servicemedveten, flexibel, självgående och har god förmåga att samarbeta. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med service.

Det är meriterande om du har badbevakning-, simlärar-, HLR-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidare, 100%

Tillträde

2021-09-01, eller enligt överenskommelse.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Kontaktperson

Karolina Jonasson, enhetschef 0410 – 73 38 72

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2021-06-27 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

I din ansökan vill vi gärna att du motiverar varför du söker just den här tjänsten hos oss och anger de kvalifikationer som är relevanta för tjänsten.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök här: https://trelleborg.varbi.com/se/what:job/jobID:402962/type:job/where:62/apply:1