Välj en sida

Cloetta söker butikssäljare i Malmö

Cloetta Sverige AB – Malmö

Cloetta söker Butiksäljare till butiken i Malmö #jobbjustnu
Vi söker nu efter nya Butikssäljare som brinner för service, försäljning och våra varumärken!
Butikens uppdrag är att ge optimal service och förmedla vår glädje för godis till kunder som besöker butiken och Cloetta.
I tjänsten ingår förutom försäljning kassahantering, upplockning av varor och ta emot leveranser.
Befattningen är placerad i Cloettas butik i Malmö.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet från butiksarbete, har god kommunikationsförmåga är positiv har lätt för att uttrycka dig, samt har god förståelse för engelska. Du har erfarenhet av kassahantering.
Tjänsten kräver att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta. För att du ska trivas i rollen ska du vara drivande, inte vara rädd för att ta tag i saker och ha en vilja att hitta/se lösningar och förbättringar. Då det är viktigt att våra kunder får bra och snabb service ska du vara lösningsorienterad och intresserad av merförsäljning. Som person är du serviceinriktad, stresstålig samt har god social kompetens och är en genuin teamplayer.
Anställningsvillkor
Vi söker extrapersonal som kan arbeta både vardagar och helger vid behov.
Kollektivavtal mellan Livsmedelsföretagen och Handelsanställdas förbund tillämpas.
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan omgående, eftersom vi träffar kandidater löpande, kan annonsen komma att tas bort i förtid. Sista ansökningsdag är den 18 februari. Sänd din ansökan genom att klicka på ”Apply” vi tar ej emot ansökningar via mail.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Store manager Premtime Nika premtime.nika@cloetta.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://career.cloetta.com/#178066-apply

Logistiker

Ballingslöv AB – Hässleholm

Ballingslöv AB söker

Logistiker

Det är något alldeles speciellt att få vara en del i det inspirerande arbete som skapar varumärket Ballingslöv i Sverige och Drømmekjøkkenet i Norge. Vi är ca 450 anställda i Ballingslöv strax norr om Hässleholm och mer än 500 säljare hos samarbetspartners i Skandinavien. I alla led finns en stolthet över Ballingslöv och de produkter vi tillverkar och säljer. Därför blir också det dagliga arbetet inspirerande, vi kallar känslan för #Vardagsglädje. Ballingslöv AB är ett företag i stark tillväxt och utveckling. För att understödja denna resa har investeringar gjorts i vår tillverkning och nu vill vi även ta nästa steg för att utveckla våra processer inom logistik och produktionsplanering.

Som logistiker arbetar du i huvudsak på taktisk nivå med logistik och produktionsplanering inom Supply Chain. Du ansvarar, tillsammans med övriga planeringsteamet, för utveckling och förbättring av processer och systemstöd för planering i vår produktion. En produktion med full förädling på plats, från träråvara i ena änden till färdiga kök på egna lastbilar i andra änden, och däremellan en förädlingsprocess med bl.a. maskinverkstad, ytbehandling och skåpsmontering.

Förutom utveckling, förbättring och standardisering av nuvarande produktionsplanerings-process förväntas du att projektarbeta och projektleda i den förändringsprocess vi befinner oss i. Du ska trivas med att arbeta i projekt, kunna strukturera, inspirera och leda, samt presentera inför grupp på ett pedagogiskt vis. Arbetet innehåller en stor mängd analys av data samt produktions- och planeringskomplexa frågeställningar, vilket gör att tjänsten kräver en förmåga att analysera, identifiera, prioritera, förenkla och förbättra.

Du ingår i ett planeringsteam med två kollegor och du rapporterar till Planeringschef.

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med specialisering inom logistik eller produktion, eller annan relevant bakgrund som bedöms likvärdig. Kanske har du precis färdigställt din utbildning och är redo för att sätta dina förvärvade kunskaper på prov eller så har du arbetat i några år i en liknande roll på delvis taktisk/strategisk nivå och är redo för att ge dig in i en roll där du förväntas att växa. Du har god vana av att arbeta med processer, projekt och projektledning samt ett stort intresse och engagemang för planering, logistik och flödesanalyser inom Supply Chain. Dina datorkunskaper är givetvis goda med Officepaketet, i synnerhet av Excel. Erfarenhet av programmering, databashantering och datavisualisering är meriterande.

Som person ser vi att du är analytisk, strukturerad, lösningsorienterad, serviceinriktad och nyfiken. Dessa egenskaper tillsammans med ditt genuina intresse för arbetsuppgifterna, ditt engagemang och därmed arbetsglädje skapar #Vardagsglädje för dig och oss.

Vill du veta mer om tjänsten – tag gärna kontakt med Alexander Sjögren, Planeringschef, alexander.sjogren@ballingslov.se

Ansökningar behandlas löpande och du söker via vår hemsida www.ballingslov.se

 

Ansök här: https://web106.reachmee.com/ext/I020/1305/job?site=6&lang=SE&validator=a5260c3a0602878d25d5c0716f7b0b5c&job_id=43

 

 

Marin naturvårdsförvaltare

Länsstyrelsen i Skåne länHöganäs

Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.

Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är ”Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon”.

Länsstyrelsen söker en marin naturvårdsförvaltare till naturvårdsenheten på miljöavdelningen. Din arbetsplats blir på vårt kontor på Kullaberg. Anställningen är en visstidsanställning till den 31 mars 2022. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Naturvårdsenheten ansvarar för förvaltning och skötsel i de tre nationalparkerna och i de cirka 270 statliga naturreservaten. Enheten samordnar också friluftslivsuppdraget, bedriver naturpedagogisk verksamhet samt guidar besökare vid våra tre naturum, på Kullaberg, Stenshuvud och Söderåsen. I enhetens arbete ingår även fastighetsförvaltning vilket omfattas av ansvar för byggnader, arrenden och nyttjanderätter på uppdrag av Naturvårdsverket. Länsstyrelsen har till viss del egen fältpersonal men större delen av det praktiska arbetet i de statliga reservaten utförs av andra. Ofta har vi överenskommelser med markägare och arrendatorer, men också med Stiftelsen skånska landskap och enskilda kommuner kring skötseln. Vi tar dessutom hjälp av Skogsstyrelsen och deras arbetslag eller av upphandlade entreprenörer.

Ett nytt uppdrag som länsstyrelserna fått i år är att kartlägga behovet av särskild finansiering av förvaltning av marina skyddade områden. Kartläggningen ska utgå från arbetet med handlingsplaner för marint skydd. I Skåne län finns nio statliga naturreservat som inrättats med syfte att skydda marina miljöer. Dessutom finns ett betydande antal statliga naturreservat med stora arealer vatten som inte i första hand instiftats för dess marina kvaliteter men som likväl täcker stora ytor.

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och miljöavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att i samverkan med kollegor på länsstyrelsen samt externa myndigheter och organisationer kartlägga finansieringsbehovet för förvaltning av marina skyddade områden. Arbetsuppgifterna innebär att utifrån reservatsbeslut, skötselplaner och bevarandeplaner, bedöma och föreslå finansiering för skötsel- och restaureringsåtgärder i marina områden. I arbetet ingår också att projektleda Skånes insats i ett nationellt projekt kring tumlarövervakning. Ansökan om medel till detta projekt är inlämnat.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad marinbiolog eller har annan utbildning som vi kan bedöma som likvärdig. Du har erfarenhet av marint naturvårdsarbete och projektledning, samt goda kunskaper om lagstiftningen som berör naturvård och områdesskydd.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet samt med offentlig upphandling. Vi ser även det som meriterande om du har erfarenhet av att söka olika externa projektmedel samt rapportskrivning. Har du erfarenhet av att leda, planera och genomföra arbete samt att hålla i seminarium, möten och work shops är även det meriterande.
B-körkort är ett krav.

Som medarbetare på Länsstyrelsen Skåne har du förmåga att ta initiativ och aktivt söka ansvar för arbetsuppgifter. Vår komplexa verksamhet ställer krav på att du kan se frågor ur olika perspektiv för att kunna fatta rätt beslut. I rollen som marin naturvårdsförvaltare är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan framföra ditt budskap på ett pedagogiskt sätt, både i tal och skrift. Du har förmåga att omprioritera, avsluta ärenden samt hålla deadlines. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och kan dela med dig av dina kunskaper både internt på Länsstyrelsen men också externt. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande, strukturerad och flexibel, med förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3Df047d5cb-cb70-47b8-805d-9a74d2cb3eca%26frameablegui%3D

 

 

Semestervikarie guide Absolut Home

Absolut Home ABKristianstad

Nu söker vi semestervikarier till The Absolut Companys besökscenter Absolut Home i Åhus.
Är du social, entusiasmerande och trivs med att stå i centrum? Vill du vara med och skapa positiva upplevelser som människor kan minnas och relatera till? För sommaren 2021 söker vi guider som med stolthet och engagemang kan guida våra besökare genom besökscentret och produktionen.
Tjänsterna är på 75% och vi håller öppet alla dagar i veckan klockan 11:00-20:00. Du kommer därmed att ha varierande arbetstider; vardag och helg, dag och kväll.
I snart 40 år har Absolut Vodka producerats och skeppas från Åhus i Skåne. Idag är vi världens 6:e största spritvarumärke.Vår “One source. One Community. One Superb vodka” filosofi där vi har kontroll på hela produktionen från ax till färdig flaska gör Absolut Vodka unik bland de stora vodkavarumärkena. Vi tar ansvar för både miljön och människorna i Åhus, där all produktion av Absolut Vodka sker. På vårt besökscenter berättar vi vår unika historia. Vi erbjuder besökarna att ta del av vår historia, vårt arbete, men också ge dem en möjlighet att besöka själva fabriken. Vi har även en restaurang och bar där vi visar hur vi är en del av den svenska mat och dryckestraditionen.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att:
Ansvara för besöksgrupper
Berätta vår historia med hjälp av ett förskrivet manus
Utbilda besökare i vad det är som gör Absolut speciellt och hålla i provsmakningar med våra vodkor
Kunna svara på allmänna frågor om destilleriet, produktionen, utställningen, vår historia och våra produkter
Ansvara för biljettförsäljning till våra visningar samt försäljning av diverse produkter i vår reception
Aktivt engagera våra besökare för att förbättra deras upplevelse genom tvåvägskonversationer
Ansvara för att det ser snyggt och prydligt ut i vårt besökscenter

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och gärna erfarenhet av service och av att hantera kunder. Hög servicekänsla är ett krav då man är ansiktet utåt för vårt varumärke. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Meriterande är om man har tidigare erfarenhet/utbildning inom dryck. Du har en positiv utstrålning, är en duktig historieberättare och tycker om att skapa nya kontakter. Vidare är du självgående, flexibel, tålmodig och omtänksam, bra på att lösa problem, samt har en god samarbetsförmåga. Då det ställs stora krav på att följa ett manus till punkt och pricka är det viktigt att du har en god studieteknik.
Din ansökan
Skicka in din ansökan senast den 25 februari. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-02-25.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Pablo Velazco på mejl Pablo.Velazco-ext@Pernod-Ricard.com
Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://pernodricard.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/pernod-ricard/job/hus/Semestervikarie-guide-Absolut-Home_JR-012894