Välj en sida

Skadetekniker

 

Bilia – Malmö

 

I rollen som skadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kompetenskrav
För denna tjänst ska du ha en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är en fördel om du varit i en liknande befattning, men detta är inte ett måste. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus
Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalitet.
För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor.
Bilia Toyota värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstå värdet av ett bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning och placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Frågor besvaras av rekryterande chef. Facklig kontaktperson för IF Metall är Mohammed Cheaito.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=328&ProjectId=184905&MediaId=5

Teamledare ost/chark

 

City Gross – Hässleholm

 

Till vår City Gross i Hässleholm söker vi en Teamledare till vår Färskvaruavdelning chark & ost som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!

 

Dina arbetsuppgifter

Du har ett stort intresse för mat/färskvaror och gillar att sälja varor. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Dina främsta arbetsgifter innebär kundservice, kundbeställningar och varupåfyllning.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.
Din bakgrund

Du är resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har kunskap inom områdena chark och ost samt att du har arbetat inom detaljhandeln tidigare. Att ha erfarenhet och utbildning inom styckning anses vara meriterande.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

 

Vi skapar vinst som ger oss resurser
Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

 

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=183&ProjectId=197538&DepartmentId=4402&MediaId=5&SkipAdvertisement=False