Välj en sida

Säljare Semestervikariat 15-75% Sjöbo

JYSK – Sjöbo

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja
 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
 • Arbetar hårt och är en lagspelare
 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö
 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat
 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar
 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Sista ansökningsdag är den 14/3

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999738153826-saljare-semestervikariat-15-75-sjobo?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

E-handelskoordinator Willys Vellinge Kompanigatan

Willys – Vellinge

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Tillsvidare
Placering: Vellinge, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu behöver vi en e-handelskoordinator till Willys Vellinge. Tjänsten avser en tillsvidareanställning och kan inledas med en provanstälning. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällar och helger.

Om du har jobbat ett tag i butik och är redo för nästa steg i din utveckling är rollen som e-handelskoordinator något att satsa på. I din roll ingår det att:

 • Planera och koordinera för plock, pack och utlämning av e-handelsvaror (bland annat i systemet CUB)
 • Vara primär kontakt med kundtjänst och transportörer för e-handelsfrågor
 • Analysera och diskutera butikskapacitet med butikschef samt eventuella ändringar i butikskapaciteten sker i samråd med butikschef
 • Förse input till driftsansvarig e-handel på Willys om butikskapaciteten
 • Hjälpa till att analysera och driva igenom ändringar på leveransscheman och driftrutiner för e-handeln i samråd med butikschefen och den driftsansvarige för e-handeln på Willys
 • Driva e-handelsspecifika områden i butiken ledningsgrupp
 • Upprätta och underhålla plockslingan.

Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, uppföljningar och koordinering av arbete inom e-handel. Kort sagt handlar rollen om att planera och driva arbetet så att butiken når nya höjder.

 

 

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Du är intresserad av IT/teknik och av Willys Digitala kunderbjudande. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen i några år och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna som du hanterar. Du är analytisk och kan dra insikter från rapporter för förbättring i butiksprocessen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande och kvalité. Vidare jobbar du effektivt, strukturerat och är handlingskraftig. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande köpupplevelse för våra kunder. Du är bra på att koordinera arbete och är problemlösningsorienterad. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbete inom stormarknad.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Mats Nilsson, mats.nilsson@willys.se / 0702174315. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-03-24. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/E-handelskoordinator-Willys-Vellinge/656372801/?sType=Indeed

 

 

Snickare

MVBMalmö

Projekten rullar in och nu är vi i behov av en duktig träarbetare för att stärka upp vår byggserviceavdelning i Malmö och Lund

 

10 mars, 2021

Om DIG

Du är utbildad träarbetare och har yrkesbevis. Som person är du noggrann i ditt arbete, flexibel, en god problemlösare och tycker om att arbeta både självständigt och i lag. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-körkort. Du kommer att ingå i vår Byggserviceavdelning med kontor i Malmö och kommer främst att arbeta med projekt i Malmö och Lund.

VI ERBJUDER

Vår Byggserviceavdelning arbetar med väldigt varierande uppdrag, stora som mindre, unika projekt till underhåll genom ramavtal. Vi är ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka, mailar du personalansvarige Pär Ottosson på par.ottosson@mvbab.se eller 040-32 17 12. Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt i form av ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://mvbab.se/nyheter/lediga-jobb/snickare-till-malmo-och-lund/

 

 

Teknisk Säljare

MilDefHelsingborg

Har du lätt för att skapa förtroende och att skapa nya kontakter genom nätverkande? I mer än 20 år har vi på MilDef utvecklat, tillverkat och sålt robust IT och specialelektronik. Våra kunder finns framför allt inom försvarssektorn och vi tillhandahåller världsledande robusta IT produkter och kompletta lösningar på en global marknad. Bärbara datorer, servrar, switchar, routrar, intelligenta displayer – vi skräddarsyr militära IT-produkter och system som är framtagna för att alltid prestera i de tuffaste förhållanden.

Är du redo för att ta dig an en utmaning lite utöver det vanliga? Här har du möjligheten! Vi söker en säljare med IT-tekniskt fokus som skall ta oss till framtidens kunder och samtidigt ha roligt på vägen.

Huvudfokus för denna tjänst är att finna framtida kunder, projekt och koncept. Det handlar om att etablera kontakter och bygga upp ett stabilt nätverk. Förutom att skapa nya affärsmöjligheter handlar det samtidigt om att utveckla och bibehålla långsiktiga befintliga kundrelationer.

Du uppnår ovan genom att vara på plats ute hos våra kunder där du genomför säljpresentationer och produktdemonstrationer. Du deltar även på olika typer av internationella mässor och event. I nuläget då reserestriktioner finns är du kreativ och finner sätt att knyta kontakter digitalt. Rollen innebär att du självständigt och under stort eget ansvar driver affärsprocessen från initial förfrågan, via offert till order och uppföljning.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta men är inte begränsade till;

 • Bearbetning av nya kunder på en internationell marknad
 • Kundansvar för befintliga kunder
 • Mässor och event
 • Upphandlingar, offerter, order

 

 

Den du är idag

Vi söker dig som är en utåtriktad person som har stor social förmåga och tycker om att arbeta med människor, detta är ditt huvudsakliga driv. Du tar dig an tjänsten med en ödmjuk pondus samtidigt som du är en trygg och förtroendeingivande person. Du är målinriktad samt har en initiativförmåga att identifiera och skapa affärsmöjligheter. För denna roll krävs även att du har en uthållighet då säljprocesserna i branschen kan vara långa. Du är van att bygga och vidmakthålla goda kundrelationer och kontaktnätverk.

 

 

Du har

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom IT/teknik, gärna kompletterat med någon form av kommersiell utbildning, samt 1-3 års erfarenhet av kvalificerad försäljning av IT-relaterade produkter.

Du förutsätts ha god kunskap gällande IT-relaterad hårdvara, behärska engelska som arbetsspråk samt ha B-körkort.

 

 

Vad du blir en del av

MilDef erbjuder en utmanande roll i ett internationellt företag under stark utveckling och med tydliga mål och visioner. Vi är måna om vår personal, genomför en strukturerad introduktionsutbildning för alla nyanställda, samt satsar hårt på kompetensutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid MilDef kontor på Berga i Helsingborg. Tillträde snarast möjligt. Tjänsten innebär cirka 50 resdagar per år (ej till lika stor utsträckning under rådande pandemi). Du kommer att arbeta inom Europa, även om andra marknader kan bli aktuella.

För ytterligare information hör av dig till Patrik Göthberg via mail patrik.gothberg@mildef.com eller via telefon 042-250029.

Vi tillämpar ett löpande urval och emotser därför gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-04-09.

Vi strävar efter en balanserad ålders- och könsfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

 

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://mildef.workbuster.com/jobs/153135-teknisk-saljare

 

 

Innesäljare

Derome ABÄngelholm

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en innesäljare till vår anläggning i Ängelholm!
Som innesäljare arbetar du med att utveckla affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra kundansvariga säljare vad gäller orderläggning och leveransbevakning. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceminded och intresserad av att sälja samt har erfarenhet från branschen. För att lyckas som Innesäljare bör du vara strukturerad och ha en god administrativ förmåga. Som person är du självgående, ansvarsfull med ett välutvecklat affärsmannaskap. Du är van att hantera hela säljprocessen med hög energi, god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du har förmågan att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Ängelholm.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Platschef Birgitta Stenberg på tel. 0431-47 99 01 eller Birgitta.Stenberg@derome.se
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 25 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana – tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se

Extrapersonal till flera av våra Hertz stationer

First Rent A Car ABMalmö

Att det är kunnig personal som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet. Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang och omtanke som gör oss till det ledande hyrbilsföretaget vi är.

Flera av våra stationer runtom i Skåne och Göteborgsområdet söker nu efter nya kundfokuserade medarbetare och blivande Hertzhjärtan för att förstärka under sommaren och möjlighet till extrajobb under andra perioder kan också finnas. De stationer i detta område där vi letar efter nya kollegor att förstärka vår ordinarie medarbetarstyrka med under intensivare perioder Malmö, Lund, Sturup, Göteborg DT och Landvetter. Vi söker extrapersonal inför sommaren till större delen av landet, så gå gärna in på omhertz.se så hittar du alla våra annonser på aktuella tjänster.

Vi söker främst det som vi kallar Customer sales representative/Bilvårdare (CSR/Hiker), men även mer rena bilvårdstjänster och Customer Sales Representativetjänster kan öppnas upp. CSR/Hiker är en varierande tjänst där du både ska ta hand om våra kunder och bilar. och självklart agera förebild för vårt varumärke och en härlig kollega. Som CSR/Hiker är du en del av ett team där våra kunder står i fokus. Du kommer att hjälpa kunden genom sin hyra, med så som:

 

 • Ta emot bokningar & förfrågningar från kunder via telefon, mejl eller över disk
 • Uthyrning av bilar & upprättande av hyresavtal
 • Skadehantering
 • Bilvård
 • Billeverans & daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark
 • Enklare ekonomisk redovisning

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som gillar högt tempo, ett hjärta för service där ditt fokus är på kunden. Du gillar att strukturera och planera samt att utmaningar inspirerar dig. Du har goda kunskaper i Engelska samt Svenska i både tal och skrift. Klyschan ”laget före jaget” passar oförskämt bra in hos oss. Respekt för varandra, trygghet och glädje är grunden i allt vi gör. Arbetet på en station är ett ”teamwork”. Det är därför speciellt viktigt att alla medarbetare uppmuntrar till och bidrar till att främja samarbete, lyfta varandra och en trivsam arbetsmiljö.
Vi arbetar självklart aktivt med att internt utbilda dig som ny men vi lägger också stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och växa i bolaget. Många av våra fantastiska medarbetare har börjat i just en sommar/extra/vikariat tjänst.

För oss är flexibilitet gentemot våra kunder mycket viktigt, på flera av våra stationer arbetar vi därför med skiftarbete och dina arbetstider kan komma att variera mellan 0600-2200 alla veckans dagar.

Vi på Hertz är kopplade till Unionen kollektivavtal. Vi jobbar även med kompetensbaserad rekrytering och som en del i din ansökan kan du komma att få genomföra personlighetstester. Detta för att vi ska kunna göra en så rättvis och fördomsfri rekrytering. Urval sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärlden.