Välj en sida

Montessori Mondial söker köksbiträde 100% vikariat snarast

Pysslingen Skolor – Lund

 

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Idag finns det 25 grundskolor inom Pysslingen, flertalet med integrerade förskolor och fritidshem. Skolorna har olika pedagogiska inriktningar men ett gemensamt fokus på hög kvalitet, elevernas välmående och strategier för bättre lärande. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedias grundskolor.

Montessori Mondial i Lund söker köksbiträde 100% vikariat snarast

 

Montessori Mondial är en friskola F-klass till år 9, 250 elever. Vi är en av AcadeMedia, Pysslingen Skolor. Skolan är sedan över 20 år en av Lunds etablerade friskolor och vi finns i helt nya lokaler på Södra Råbylund. Kvalité och hög måluppfyllelse genomsyrar hela verksamheten inte minst köket som är ett tillagningskök. Vi bakar vårt bröd och maten är en aktiv del av skolans uppdrag som helhet.

 

 • Vi söker dig som vill vikariera hos oss fram till sommarsemestern

 • Vi söker dig som hela tiden vill lära dig mer och nytt för att utveckla skolmaten i riktning mot mer klimatsmarta livsmedelsval, hälsa och välmående.

 • Vi söker dig, som likt vi, har stort fokus på hälsosam och attraktiv matlagning.

 

Som köksbiträde är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett skolrestaurang-kök så som förberedelse och tillagning, lättare matlagning, servering, disk och rengöring av köks-utrymmen och skolrestaurang. I uppdraget ingår även ett aktivt samarbete med pedagoger och elever. Vi höga krav på flexibilitet och förmågan att ta egna initiativ. Inom måltidsverksamheten satsar vi aktivt på kompetensutveckling inom bl.a. livsmedelshygien, specialkost, service och matlagning. Du arbetar tillsammans med en ansvarig kock.

Du är positiv, serviceinriktad och lösningsfokuserad för på MM-skolan arbetar vi nära våra gäster: eleverna. En hel del specialkost tillagas parallellt med den ordinarie kosten varför det är av vikt att du har kännedom om de vanligaste matallergierna.

Du har erfarenhet av att arbeta i kök med liknande arbetsuppgifter som beskrivs. Som person är du glad, positiv och gillar att skapa relationer med både kollegor och elever. För att trivas hos oss som köksbiträde behöver du gilla att utforska och lära nytt, samarbeta och arbetar över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten är ett vikariat på 100% från nu fram till sommarsemestrarna en bit in i juli. Tjänsten kan komma att förlängas. Tillträde snarast

Viktigt före en anställning. För att få arbeta inom skola och fritids krävs att du kan visa upp ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Det ska överlämnas i obrutet kuvert vid en anställning.

Tillträde
Snarast

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en visstidsanställning på 100%, dagtid. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Kontaktpersoner
Felicia Lindell skolkoordinator 046-16 30 40

Maximilian Gavelin Olsson kock 046-16 30 44

Margaretha Eventhén rektor, 0705-21 72 54

Lön
Individuell månadslön

Kollektivavtal:
Almega Friskoleavtalet www.almega.se

 

Fackliga kontaktpersoner
Centrala ombud för medlemmar i Kommunal, Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Vänta inte med din ansökan då vi påbörjar intervjuer vartefter intressanta ansökningar inkommer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har vi nogsamt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skynda dig att höra av dig till oss. Anställning kan komma att ske före annonsens utgång.

Arbetsgivare
Montessori Mondial LundF-9

Pysslingen Förskolor och Skolor AB

Landgillevägen 39 A-E

224 80 LUND

 

Ansök här: https://karriar.academedia.se/jobs/161515-montessori-mondial-soker-koksbitrade-100-vikariat-snarast?ref=indeed

 

Administratör till Avarn Systems i Malmö

Avarn Security – Malmö

 

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Tjänsteställe: Avarn Security Systems, Distrikt Malmö

Arbetsort: Malmö

Varaktighet: Heltid. Provanställning om 6 månader kan tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

 

Välkommen!

Vill du bidra till att skapa trygghet och säkerhet tillsammans med ett högmotiverat team? Avarn Security Systems och Distrikt Malmö är mitt i en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara med på förändringsresan i rollen som administratör. Vårt mål är att erbjuda trygghet och säkerhet i världsklass för våra kunder och för det krävs vassa medarbetare, är det dig vi söker?

Arbetsbeskrivning

Till teamet och kontoret i Malmö söker vi nu en energifylld och serviceminded medarbetare som är riktigt duktig på administration. Vi ser gärna att du har stor spännvidd på din kompetens då rollen till viss del kommer skräddarsys efter din förmåga och framförallt kundernas behov. En vanlig arbetsdag kan innehålla allt från projektadministration och fakturering till att ta fram beslutsunderlag för ledningsgruppen. Ditt ansvar spänner över hela verksamheten och du direktrapporterar till Distriktschefen. Kort och gott är ditt uppdrag att erbjuda professionell administration i världsklass!

Kvalifikationer

För att du ska bli aktuell för tjänsten behöver du:

 • ha arbetat framgångsrikt med administrativt arbete.

 • vara väldigt duktig på nätverkande och bidra med härlig energi och sunda värderingar till teamet.

 • vara väldigt väl förtrogen med Officepaketet och framförallt Excel. Du är briljant på att sammanställa information, kalkyler och siffror på ett lättbegripligt och visuellt attraktivt vis.

 • ha ”blick” för vad som behöver göras och dokumenterad förmåga av att kunna utföra ”det”.

 • vara skicklig på att producera tilltalande powerpointpresentationer.

 • vara van att arbeta med ständiga förbättringar.

 • vara självgående och arbeta pro-aktivt.

 • vara duktig på svenska och engelska i tal och skrift.

Förmåner

Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt glädjefyllt team i ett framåtblickande och modernt företag. För att kunna utföra ditt uppdrag och må bra tillhandahåller vi självklart mobiltelefon, dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas med oss.

Rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och vi ber dig notera att vi kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt, allra helst senast den 20 maj.

Du söker tjänsten via vår hemsida, https://www.avarnsecurity.se/karriar

Frågor kring tjänsten besvaras av Distriktschef Niclas Gerdbo tel. 010-222 51 38.

Avarn Security Systems önskar ej motta samtal från annons- och rekryteringstjänster.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord – ansvar – omtanke – samarbete – ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Kontaktpersoner

Niclas Gerdbo

Distriktschef Malmö

010-222 51 38

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/1005/job?site=10&lang=SE&validator=1fdd6014c278efcdfe816cb297c6c6f4&ref=https%3A%2F%2Fwww.avarnsecurity.se%2Fkarriar%2F&job_id=2591&jobboard=Indeed&c=organic

 

Butikssäljare MQ MarQet Lund Nova

MQ – Lund

Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv och engagerad person som drivs av det personliga mötet?

Det är i butiken det händer! Som säljare på MQ MarQet arbetar du för att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med mode, service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål.

För oss är det viktigt att vi spelar i samma lag och vinner tillsammans. Därför vill vi att du är en teamplayer som är mån om dina kollegor och värderar samarbete högt. Du är modeintresserad, tävlingsinriktad och gör allt för att leverera en kundupplevelse i världsklass. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som butikssäljare hos oss? Besök oss gärna i butik och prata med någon av våra fantastiska medarbetare eller kontakta butikschef.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 timmar/veckan med tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 16/5-21. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://career.mq.se/jobs/1171309-butikssaljare-mq-marqet-lund-nova

 

 

Vi på Allgreen söker nu efter vår nästa stjärna!

Allgreen AB – Lund

Är du en vinnarskalle, utåtriktad och redo för nya utmaningar? Då är jobbet hos Allgreen perfekt för dig.

Vi på Allgreen hjälper våra uppdragsgivare att utmana telekommarknaden, och har en ledande plats. Vi erbjuder en unik arbetsplats med 10 platser per kontor som ger dig en chans att utveckla din arbetskarriär såväl som fortsätta att utveckla den ännu mer för långsiktighet. Idag arbetar vi med en av dem största uppdragsgivarna inom telefonibranschen där kvalitet och kvantitet står i fokus. Idag har vi kontor i medeltida byn Jakriborg, Lund, Ängelholm, samt expandering i andra länder utomlands inom kort!

Just nu söker vi på Allgreen nya och drivna säljare till vårt fantastiska kontor i Jakriborg, Hjärup. Endast 3 minuter med tåg från Lund och 7 från Malmö!

Störst är inte bäst. Våra kollegor i branschen satsar idag på stora lokaler med opersonliga platser, vi vill annorlunda. Vi bryter mönster, vi satsar på den individuella medarbetaren.

Vårt arbetssätt fokuserar på utveckling, personlighet och stabilitet. Kontoren är inriktade på 10 unika platser per kontor. Dessa 10 unika platser behåller ett hållbart arbetssätt inom callcenterbranschen och skapar en fantastisk lagkänsla. Teameffektiviteten ökas och ger otroligt stöd för varje enskild medarbetare. Som account manager hos oss arbetar man tillsammans med erfarna medarbetare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Grundidén av Allgreen är att fokusera på den individuella medarbetaren och ge fokus på unika få platser för att ge utrymme för utveckling, både i grupp och personligt för att bygga något stort, tillsammans.

Har du vad som krävs?

För att du ska få den bästa arbetsupplevelsen ser vi gärna att du är:

 • Energisk

 • Drivande

 • Målfokuserad

 • Flytande i svenska både i tal och skrift

Har du erfarenhet inom branschen är meriterande, men inget krav då alla kan lyckas med rätt inställning!

God kommunikationsförmåga är viktigt då du använder det för att bygga upp relationer med kunderna, eftersom detta skapar grunden till en långvarig relation mellan kunden och dig.

Passar ovanstående in på dig, ska du verkligen söka detta jobb!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en livfylld arbetsplats med massor av utvecklingsmöjligheter. Utbildning och daglig coachning är också något du kan räkna med. Vi bryr oss mycket om vår företagskultur och jobbar ständigt för förbättring. Hos oss får du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas inom försäljning. Detta, då vi fokuserar på våra unika 10 platser per kontor. Dessa unika platser ger större utrymme för varje enskild individ att utvecklas och förbättras. Hos Allgreen är man inte bara en i mängden, hos oss är varje medarbetare betydelsefull.

Dagarna passerar i högt tempo och vår ambition är att kombinera nöje med prestation. Här har vi regelbundna tävlingar både i grupp och individuellt. På senaste tiden har vi tävlat om allt från playstation, biljetter till större event samt resor. Ska du vara med på nästa tävling?

Arbetstider: Måndag – Fredag 8.45-17.30

Vi erbjuder en hög garantilön plus hög provision!

Kolla gärna vår instagram för att se fler bilder! https://www.instagram.com/allgreenab/

Denna chans vill du inte missa.

Ansök här: https://allgreen.teamtailor.com/jobs/1080563-vi-pa-allgreen-soker-nu-efter-var-nasta-stjarna?promotion=209341-arbetsformedlingen

 

Säljare Malmö

Sector Alarm – Malmö

Snart är sommaren här och vi på Sector Alarm söker en ny stjärna på försäljning! Ansök enkelt redan idag via mobilen eller datorn.

Är du redo att anta en ny utmaning, där ingen dag är den andra lik, tillsammans med ett härligt team i Malmö? Vi vill nu uttöka vårt team med ytterligare en energifull säljare på heltid för att komplettera vårt redan befintliga team. Är du den vi söker?

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en naturlig del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som säljare innebär att du är ansvarig för vår nykundsförsäljning. Du kommer att jobba med uppsökande försäljning, där vi tar kontakt med nya kunder i deras hem. Du ansvarar från första kontakten med kund, för att sedan avtala tid för kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen.

Krav

 • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.

 • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.

 • Du kan arbeta mellan 14:00-22:00

 • Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!

Jobbtyp: Heltid, Fast

Schema:

 • Dag

 • Kväll

 

Ansök här: https://www.sectoralarm.se/jobb/forsaljning/form/?gh_src=62febedb2

Vi söker ansvarsfulla stjärnor till jobb på LSS-boende – Semestervikariat

Sjöbo kommun – Sjöbo

Om arbetsplatsen

Letar du efter ett roligt och meningsfullt sommarjobb? Är du ansvarsfull och intresserad av att stödja andra människor och göra nytta på riktigt? Vi söker sommarvikarier inom LSS där du tillsammans med andra medarbetare kommer utföra vård- och omsorgsarbete utifrån kundernas behov.

Arbetsuppgifter

LSS-verksamheten i Sjöbo omfattar bl a boende för vuxna och barn/ungdom, daglig verksamhet samt korttidsverksamhet för barn och ungdomar. Det förekommer både dag-, kväll- och helgtjänstgöring samt nattarbete. Korttidsboende gör det möjligt för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning att få miljöombyte och rekreation utanför det egna hemmet. I våra boende för barn och vuxna arbetar du med att ge pedagogiskt stöd och omsorg i kundens hem, utifrån den enskildes behov och önskemål. Arbetet innehåller vardagliga sysslor, allt ifrån stöd med matlagning, städning, inköp samt fritidsaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till att arbeta inom vård och omsorg, LSS verksamheten för att ge andra människor ett Gott Liv varje dag. Du ska vara över 18 år. För arbete i barnverksamheten krävs utdrag ur belastningsregistret. Till alla verksamheter behövs att du har en god förmåga att kommunicera, är ansvarstagande, flexibel och pedagogisk. Du ska både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgrupperna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är om du som söker går eller har gått vård och omsorgsprogrammet eller likvärdig utbildning och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Tidsbegränsade anställningar juni – augusti, timavlönade.

Ansök här: https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb.html#!/24F79FFE-6BD8-4108-8833-9A72620881BD

 

BHV-sköterska

Capio – Helsingborg

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Mariastaden är en mellanstor hälsovalsenhet belägen i norra Helsingborg. Vi har ca. 7000 st listade patienter och mycket är samlat under ett tak. Förutom familjeläkaremottagning med bland annat diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning och äldremottagning, har vi också arbetsterapeut och BVC. Vi har ett nära samarbete med Capio Citykliniken Söder där vi även kan erbjuda dietist, fysioterapi, kurator, MVC samt en gynekologisk specialistmottagning.
Vi är en vårdcentral med nöjda patienter och med en familjär och positiv personal.
Skulle du vilja arbeta med oss, sök tjänsten!

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.


Capio – Nordens största privata vårdgivare

Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé – en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök här: https://capio.varbi.com/se/what:job/jobID:403011/type:job/where:62/apply:1

 

Grundskollärare åk 4-6 sv/so/en Asmundtorps skola

Landskrona kommun – Landskrona

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för åk 4-6, med inriktning sv/so/en.

Tjänsten är ett föräldravikariat på ett läsår. Du ingår i ett arbetslag där pedagogisk målmedvetenhet, flexibelt synsätt på arbetet och kreativt samarbete är grundläggande komponenter. För dig som lärare innebär det att du samplanerar din undervisning.

För att lyckas bra i ditt arbete behöver du vara mycket intresserad av och engagerad i elevernas utveckling. Det är en förutsättning att du tror på varje individs förmåga och vilja att utvecklas. Du vill skapa intresse och nyfikenhet hos eleverna och tillsammans med dem skapa en positiv lärmiljö där de får utveckla sina förmågor utifrån sina förutsättningar.

KVALIFIKATIONER

Du är grundskollärare med adekvat utbildning och är:

 • Flexibel och har en god samarbetsförmåga

 • Arbetslagsinriktad och kommunikativ

 • Engagerad och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever

 • Intresserad av att utvecklas och skicklig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3D6a6cb561-5160-4b6d-8812-b505261a986f%26frameablegui%3D

Grundskollärare åk 1-6 till Röinge skola

Hässleholms kommun – Hässleholms

Vad erbjuder vi dig?

Är du en grundskollärare som tycker om att arbeta på skolans alla arenor och som gillar variation av arbetsuppgifter? Är du lösningsfokuserad, kreativ och vill prova på något nytt? Då är du personen för oss. Vi söker nu en legitimerad grundskollärare med behörighet i olika ämnen för åk 1-6 med start på lågstadiet. Till hösten kommer du att arbeta i åk 1 tillsammans med en grundskollärare, fritidsledare och resurs. Du kommer att ansvara för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen tillsammans med dina kollegor och utgå från elevernas behov genom att undervisa elever på olika sätt i olika ämnen. Tillsammans med kollegorna omsätter du läroplanen och kan även arbeta praktiskt både inom- och utomhus.

Vi lägger stort värde i att skapa en trivsam miljö för både elever och personal och förväntar oss att du har samma synsätt.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som är flexibel och som snabbt kan ställa om till att arbeta där just du och din kompetens behövs. Det innebär i förlängningen bl a att du kan arbeta både på lågstadiet och mellanstadiet utifrån det behov som finns på skolan. Låter detta osäkert eller spännande? Låter det spännande så finns det härliga arbetslag med skickliga och erfarna medarbetare som kommer att välkomna och stötta dig oavsett på vilken arena du arbetar. Samarbets- och kommunikationsförmåga samt förmåga att bygga goda relationer är centralt för dig som söker liksom erfarenhet från arbete med elever inom NPF. Det är även viktigt att du kan ta initiativ och arbeta självständigt. Du är lugn och trygg i dig själv, i ditt ledarskap och i ditt bemötande mot andra.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du arbeta inom skolans värld där vi utmanar varandra och känner arbetsglädje? Vill du arbeta på en arbetsplats där vi kan, vill och vågar? Varmt välkommen att söka tjänst på Röinge skola. Röinge skola är en F-6 skola belägen i utkanten av Hässleholm med härliga omgivningar. Skolan är enparallellig med ca 180 elever. På skolan finns ett fritidshem där elever är fördelade på tre avdelningar i egna lokaler. Just nu deltar skolans personal i ett Ifous-program; Lärares praktik och profession som syftar till att bl.a. vidareutveckla ett långsiktigt och forskningsbaserat kollegialt arbetssätt. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och tillsammans arbetar vi för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:402975/type:job/where:62/apply:1