Välj en sida

Butik- och reservdelssäljare
Lantmännen – Kristianstad

 

Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en butiks- och reservdelssäljare till vår anläggning i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare, vilket innebär att sköta en del administrativa uppgifter. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

 • Erfarenhet eller intresse av lantbruk / entreprenad.

 • Erfarenhet av försäljning mot slutkund.

 • Ett stort driv och resultatfokus.

 • Vara lagspelare samtidigt som du är självgående.

 • En duktig relationsbyggare.

 • God teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad.

 • God datorvana.

Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration är det det personliga mötet med våra kunder som är allra viktigast! Vi vill du att du känner dig trygg i försäljningssituationen där du drivs av att ge allra bästa service.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Kristianstad. Let’s reimagine your career!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2021-06-18. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning men provanställning kan komma att bli aktuellt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anders Persson, Anläggningsansvarig, på +46105560206.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/83885-lantmannen-maskin-butik-och-reservdelssaljare/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer

 

Mekaniker till Arriva i Helsingborg!
Arriva Sverige AB – Helsingborg

Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Nu söker vi en driven mekaniker för en behovsanställning som vill bidra till att lyfta Helsingborgs kollektivtrafik till en ny nivå. Arbeta med den senaste tekniken både inom eldrivna bussar samt EURO 6 gasmotorer.

Arbetsuppgifter
Som bussmekaniker kommer du att arbeta med löpande och förebyggande underhåll av El och gas drivna fordon. Du blir en viktig del av ett verkstadsteam som arbetar med många olika arbetsuppgifter och med höga krav på kvalitet. Du kommer att bidra till att våra bussar snabbt kommer ut i trafik igen och därmed bidrar till att uppnå vår vision Nöjd kund hela resan. En del av arbetet innebär även att förbättra Leanarbetet inom verkstaden. Verkstadens främsta uppgift är att tillhandahålla trafik och driftsäkra bussar till vårt trafikuppdrag. Fordonsflottan består i dagsläget av Mercedes, VDL och MAN .

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer ha din arbetsplats i Helsingborg.

Din bakgrund
Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker inom tunga fordon, gärna bussar. Du ska även ha god kännedom om diagnosverktyg för felsökning samt gärna se elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har ett tydligt säkerhetsmedvetande och en vilja att ge god service.

Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond.

Din utveckling är viktig för oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen där din utveckling är viktig för oss.

Ansökningsprocess
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast 2021-07-02. Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Arvid Plötz på Abbas.Amiri@arriva.se@arriva.se Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I019/767/job?site=6&lang=SE&validator=8058c6e724cea8d073614841eed72839&job_id=770

 

Terminalarbetare till vår site i Helsingborg!
Instabox – Helsingborg
s

Instabox är ett tech/logistik scaleup som förändrar logistikbranschen och e-handeln. Vi tycker att det ska vara enkelt att handla på nätet och erbjuder våra kunder en snabb och smidig frakttjänst- allt för att underlätta i vardagen.
Idag har vi ett flertal samarbetspartners där vi arbetar efter att våra konsumenter ska kunna handla och hämta ut sina orders i något av våra smarta skåp samma dag.

Snart har vi täckt hela Sverige med våra smarta skåp och nu fortsätter resan in i Norge och Danmark och Nederländerna!

Om jobbet


I takt med att vi växer söker vi nu en terminal medarbetare med B-körkort till oss på Instabox i Helsingborg.
Tjänsten är på en timanställning, med start omgående där du kommer att arbeta i ett varierande schema främst under natt med att sortera inkommande paket som du därefter lastar i våra bilar. Vi söker en person som är flexibel med sina arbetstider eftersom det även kan ingå helger.

Arbetsuppgifterna innefattar:
Sortera inkommande paket

Lasta paketen i lastbilar

Hålla ordning på terminalen

Låsa och larma när hubben stänger ner för dagen

Om dig

Vi söker i dagsläget en driven och ansvarstagande person som tycker om att sprida positiv energi och arbeta i högt tempo. Vidare krävs det också att du har koll på detaljerna då varje paket är viktigt för oss.

Du har B-körkort

Kan tala flytande svenska eller engelska

Tidigare ledarskapserfarenheter är meriterande då stort ansvar kommer att läggas på dig under passen.

Vi erbjuder dig Du kommer att få vara en del av ett snabbt växande bolag där dina idéer och åsikter spelar roll. Som terminal medarbetare finns goda möjligheter att växa i takt med hubbens tillväxt!
Övrig information

Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Arbetstider: Nattarbete/Dagarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här: https://jobb.instabox.se/jobs/1214934-terminalarbetare-till-var-site-i-helsingborg

 

Familjerättssekreterare
Lunds kommun – Lund

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

 

Om oss

Familjerättsenheten är en del av Socialförvaltningen i Lund. På enheten finns nio familjerättssekreterare som delar ett stort engagemang i och intresse för familjerättsliga frågor. Till vår enhet hör också en administratör samt enhetschef. Vi är framtidsorienterade i att hitta arbetssätt som främjar barns uppväxtvillkor efter att föräldrar separerat.

I vårt arbete har vi ofta kontakt med personer som befinner sig i skilsmässa, separationskris eller ofrivillig barnlöshet. Därför tycker vi det är mycket viktigt att också förstå de kriser som den vuxne kan genomgå och att ha en positiv och generös människosyn i möten med dem.

Vi arbetar oftast två och två i ärenden, vilket främjar en god kvalité och en god arbetsmiljö.

Vi arbetar i Lunds kommunhus Kristallen i öppet kontorslandskap. Vi har nära samverkan med verksamheter runt omkring oss som vår öppenvård och våra barnutredare.

Som nyanställd är det centralt för oss att du känner dig välkommen och betydelsefull. Du får en introduktion som gäller såväl Lunds kommun, Socialförvaltningen som familjerättsenheten.

Du får regelbunden handledning. Vi tillämpar flextid och har subventionerad friskvård. Möjlighet till semesterväxling finns.

Arbetsuppgifter

Som familjerättssekreterare i Lund handlägger du vårdnads-, boende- och umgängesutredningar samt korta yttranden på domstolens uppdrag. Du leder även samarbetssamtal och gör faderskaps- och adoptionsutredningar. Vi har en rådgivande funktion och har telefontider samt möjlighet att ge rådgivning i samband med personligt besök. Vi har också en verksamhet kring umgänge med umgängesstöd samt använder metoden konflikt och försoning i samarbete med Lunds Tingsrätt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har socionomexamen. Vi vill att du har erfarenhet av området vårdnad, boende och umgänge, alternativt har minst tre års erfarenhet av arbete inom socialtjänst med barn och ungdomar, om du har kunskaper om lagstiftning och praxis inom det familjerättsliga området.

Vi söker dig som har;

 • Inställningen att vara en god kollega som har lätt för att prestigelöst samarbeta med andra

 • Förmåga att hålla ett tydligt barnfokus när föräldrar befinner sig i konflikt

 • Kunskaper om barns behov utifrån ett anknytningsperspektiv

 • God förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och skrift

Vi vill att du har kunskaper i engelska som gör det möjligt för dig att ha samtal med och skriva till individer som har kontakt med familjerättsenheten.

I mötet med den enskilde är du förstås mån om ett gott bemötande, tydlighet och delaktighet samt att det faller sig naturligt för dig att se familjers egna resurser som viktiga för att hitta lösningar.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:409549/type:job/where:62/apply:1

 

Lokalvårdare/ Städare
Lunds kommun – Lund

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Förskolorna Blåklinten och Djingis Khans finns på området Östra Torn i Lund. Blåklinten är en förskola med 5 avdelningar och Djingis Khan är en förskola med 3 avdelningar och de befinner sig ca 400 meter från varandra. Du kommer att vara den som ansvara för städningen på båda förskolorna vilket innebär ansvar för den daglig städning, den årliga storstädning samt beställning av städmaterial.

Arbetsuppgifter

Du ansvar för den daglig städning vilket innebär att du städar våra lokaler enligt de befintliga dags, vecko och månadsrutiner som finns samt vårda den utrustning du har till ditt förfogande. Du ansvarar också för den årliga storstädning samt beställning av städmaterial.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har behörig lokalvårdutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i förskola eller skola. Vi söker dig som är glad, positiv och känner arbetsglädje. Du kan och är noga med att följa instruktioner, tar ansvar, är kommunikativ, självgående, flexibel och samarbetar väl med din omgivning. Eftersom du kommer att städa medan verksamheten pågår är det viktigt att du har en god kommunikativ samarbetsförmåga och att du är flexibel och anpassningsbar. Digital kompetens är en förutsättning för att du ska kunna ta ansvar för beställning av städmaterial samt för att du ska kunna ta del av den information som berör dig som medarbetare i organisationen. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-08-02

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Referensnummer

2021/604

Kontaktperson(er)

Dragi Manevski, 046-359 99 79

Facklig(a) företrädare

Kommunal, 046-359 67 33

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=411039

 

Fritidsassistent
Lomma kommun – Lomma

Om arbetsplatsen

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Hej jag heter Pia Alexius och är områdeschef i Kultur och fritid. Det är tillsammans med mig och mina medarbetare du kommer arbeta i din roll som fritidsassistent. Du kommer att ingå i ett kreativt arbetslag där du själv förväntas bidra till utvecklingen av ungdoms- och fritidsklubbsverksamheten i Lomma kommun. Du kommer att arbeta på fritidsgården Centralen i Lomma och i inskriven fritidsklubbsverksamhet på någon av våra tre fritidsklubbar.

Vår fritidsgård Centralen har en öppen ungdomsverksamhet på kvällstid för 13-18-åringar. Vi är medlemmar i KEKS (kvalitet och kompetens i samverkan), vilket innebär ett starkt fokus på ungdomars delaktighet och inflytande. Vår fritidsgård Centralen är en arena för unga människors växande och välmående där besökarna får möjlighet att ta del av ett icke formellt lärande. Aktiviteter skapas i hög utsträckning tillsammans med och av ungdomarna där din roll är att stötta och inspirera utefter metoder i inflytande och delaktighetsprocesser. Som fritidsledare i den öppna ungdomsverksamheten planerar och genomför du fritidsverksamhet i öppen verksamhet, gruppverksamhet och uppsökande verksamhet tillsammans med ungdomar och kollegor.

Vi har tre fritidsklubbar med inskriven verksamhet och en öppen verksamhet för 10 -12-åringar på eftermiddagarna. Fritidsklubbsverksamheten drivs på uppdrag av Barn och utbildningsförvaltningen och går under skollagen Grundskolans läroplan för fritidshem LGR 11. Undervisningen ska syfta till att stimulera barnens utveckling och lärande samt erbjuda barnen en meningsfull fritid. Du ska på ett ansvarsfullt och professionellt sätt kunna kommunicera och samverka med barn och vuxna i enlighet med Fritidsklubbens uppdrag där verksamheten präglas av omsorg om barnets välbefinnande. Du ska kunna etablera kontakt med barn och vårdnadshavare samt visa förmåga att verka i enlighet med verksamhetens värdegrund.

Arbetstiden är förlagd till vardagar och var tredje/ var fjärde helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller fritidspedagog och/eller annan likvärdig utbildning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med fritidsgårdens målgrupp samt att du har kunskaper inom normkritik, jämställdhet och delaktighet.
Utbildning i ELD, Machofabriken, nätetik eller internationellt arbete är meriterande. Även så metoder för att skapa engagemang, effektivitet och meningsfullhet så som Dialogcafé, Framtidsverkstad och Openspace. Du får även gärna ha erfarenhet av kulturverksamhet eller kunskaper i något estetiskt ämne så som konst, musik, film eller teater.

För att trivas och lyckas i arbetet ser vi att du är positiv, kreativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att skapa relationer och att stötta och uppmuntra ungas idéer. Vi ser gärna att du är strukturerad och har förmågan att organisera saker såväl ensam som tillsammans med kollegor och målgruppen.

Det viktigt att du är professionell i din roll och har en god samarbetsförmåga och att du trivs med samarbete såväl som i den egna arbetsgruppen som med externa kontakter.

Du ska ha ett inkluderande förhållningssätt och en god förmåga att kunna kommunicera både skriftligt och muntligt.

Låter det som ett arbete för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-20

Referensnummer: 72-2021

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Pia Alexius
Områdeschef Lomma
0733-411243

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval.

Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du friskvårdsbidrag. Att kombinera arbete med föräldraskap är en självklarhet för oss.

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=f6cdc637-2c5f-4580-bcbb-0f934e5c548f&guid=17538FC8-2E1E-47C0-9DEC-83E256FF058A&locId=1

 

Kommunikatör med inriktning webb
Osby kommun – Osby

Om arbetsplatsen

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer och naturnära boendemiljöer.

Söker du ett givande och intressant arbete där du får vara kreativ och ta många egna initiativ? Då har vi jobbet du söker!

Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb!

I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Arbetsuppgifter

Nu vill vi vill ha din hjälp att göra våra webbplatser ännu bättre!

Hos oss arbetar du både strategiskt och operativt och ditt främsta fokus ligger på att förvalta och utveckla innehåll och struktur på osby.se och vårt intranät. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel att lyssna in och sammanställa verksamheternas behov, bygga upp sidor och sidstrukturer, enklare bildbehandling samt att granska, skriva och anpassa texter utifrån olika behov. Du skriver även nyheter och texter till våra andra kanaler.

Vi ser just nu över möjligheterna att byta webbplattform för osby.se och vårt intranät. Du har en viktig roll i det kommande arbetet med att planera och genomföra ett sådant byte.

I dina arbetsuppgifter ingår även att stödja de webbredaktörer som finns i kommunen. Det innebär både daglig support men också utbildningsinsatser för att stärka webbredaktörernas kompetens.

Du är en del av vårt härliga kommunikatörsgäng som gemensamt verkar för att utveckla kommunens kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom media, kommunikation, information, gärna med inriktning mot web, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har god förståelse för hur en webbplats byggs upp och kan skapa en bra struktur för enkel navigering. Du har förmåga att ta dig an omfattande material från vitt skilda verksamheter och att prioritera, redigera och omarbeta innehållet så att det matchar våra målgruppers behov och perspektiv. Du är van att arbeta med uppföljning av webbstatistik och kan använda den som underlag för fortsatt utveckling.

Som person är du självgående och tar initiativ för att driva utvecklingen av kommunens kommunikation framåt. Du är kreativ och kommer med idéer och nya angreppsätt. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tals och skrift och kan målgruppsanpassa budskap och texter.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan organisera, prioritera och leverera inom givna tidsramar. Du har god pedagogisk förmåga då arbetet innehåller utbildnings- och informationsinsatser.

Vi värdesätter om du har erfarenhet av arbete med web, gärna i kommunal verksamhet. Erfarenhet av Office365, bildbehandling, film, Sitevision och/eller WordPress är meriterande. Även kunskap om tillgänglighetslagstiftning är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-08-23

Tidsbegränsad till: 2022-04-01

Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet. Eventuellt kan det finnas möjlighet till förlängning.
100%

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/Public/AssignmentView.aspx?RemoteId=D21A0D09-D699-4D9F-9BC9-26D593013CBE&PublisherGuid=eda3e6d2-4583-40d4-a51c-c1cfcbc01b3a