Välj en sida

Sjukhusekonom

Region Skåne – Landskrona

Gör skillnad. Varje dag.

När verksamheten på lasarettet i Landskrona växer önskar vi nu förstärka ekonomifunktionen på sjukhuset med en sjukhusekonom. Varmt välkommen till lasarettet i Landskrona – det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna.

Hos oss tillhandahåller vi både akut och planerad hälso- och sjukvård. Operationsavdelningen utför enbart planerad kirurgi. Operationer för godartade besvär som till exempel gallsten, bråck och urologi dominerar men även canceroperationer utförs. Dygnet-runt vård bedrivs på lasarettets vårdavdelningar och det finns mottagningar för bland annat diabetiker, personer med hjärtproblem, lungsjukdomar, övervikt och neurologiska besvär, samt mottagningar inom urologi, kirurgi, logopedi, och gynekologi.

Lasarettet har även ett organisatoriskt ansvar för vårdvalsverksamheterna hud och ögon samt för det regionala operationsteamet. Det finns också en akutmottagning som är öppen dagtid på vardagar mellan klockan 0800-1700. Utöver de verksamheter som styrs lokalt finns även mottagningar som har sin organisatoriska tillhörighet i andra delar av Region Skånes organisation. Dessa innefattar mottagningar inom barn- och ungdomsmedicin, psykiatri, röntgen, mammografi, provtagning, och blodcentralen

Som sjukhusekonom blir din placering i Landskrona. Organisatoriskt tillhör du avdelning ekonomi och enhet ekonomi verksamhetsnära på Skånes universitetssjukvård, där enhetschefen är din chef. Enhetens uppdrag är att ge ett professionellt verksamhetsnära ekonomistöd till förvaltningens chefer. Vi stödjer verksamheterna vad gäller uppföljning, budgetarbete samt analys med inriktning på ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Idag är vi cirka 25 medarbetare på enheten som arbetar som ekonomer.

Arbetsuppgifter

Som sjukhusekonom har du det övergripande ansvaret och en sammanhållande roll för ekonomifunktionen på sjukhuset. Du arbetar både strategiskt och operativt och i nära samarbete med sjukhusets verksamhetsekonom, som har sitt fokus på det verksamhetsnära stödet till cheferna. I rollen som sjukhusekonom driver du utveckling och arbetar proaktivt för att förbättra och utveckla processer och rutiner gällande förvaltningens ekonomistöd.

Du ingår i sjukhusets ledningsgrupp och rapporterar i vissa frågor direkt till sjukhuschefen. Du arbetar även med lasarettets egen sjukhusstyrelse. Som ekonom deltar du på styrelsens möten samt är föredragande i olika ärenden. Detta arbete innebär bland annat att ta fram uppgifter samt planera och förbereda inför de olika styrelsemötena, ofta med korta deadlines.

I arbetet som sjukhusekonom ingår vidare att:

 • Ansvara för månatlig ekonomisk rapportering samt årsbokslut och årsredovisningar
 • Ansvara för budgetarbete, prognoser och uppföljning av lasarettets olika verksamheter
 • Ge löpande stöd till sjukhuschef och chefer
 • Genomföra ekonomiska analyser och utredningar
 • Leda utvecklingsarbete och projekt
 • Utveckla och säkerställa rutiner, arbetssätt och processer inom ekonomiområdet.

Du ingår i förvaltningsövergripande nätverk där samarbetet med förvaltningen övriga ekonomer är av vikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ekonomiutbildning från högskola eller universitet och som har flerårig erfarenhet av arbete med kvalificerat ekonomiarbete. Har du erfarenhet från Region Skåne eller annan offentlig verksamhet är det starkt meriterande. Vi ser det som värdefullt om du har arbetat i eller i nära samarbete med en ledningsgrupp och om du har erfarenhet av att driva förbättringsarbete och se över interna rutiner och processer. Vidare ser vi det som självklart att du har lätt för att använda olika redovisningssystem och beslutsstödsystem samt att du har goda kunskaper i Excel.

För att lyckas i din roll har du förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter med fokus på mål och resultat och du har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med att ta initiativ till förändring och utveckling och du har ett övergripande helhetsperspektiv på verksamheten. Du är analytisk och kan på ett pedagogiskt sätt öka förståelsen för komplexa ekonomiska samband. Arbetet förutsätter att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Genom ditt sätt att arbeta och kommunicera skapar du delaktighet i arbetet och du är bra på att utveckla en positiv samverkan genom goda relationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=bc3700b4-28e5-4ca7-85f3-a31799a638e0

 

Har du ett hjärta för arbete med äldre människor?

Förenade Care – Höllviken

Postiljonen är ett vård- och omsorgsboende centralt beläget i kustsamhället Höllviken i Vellinge kommun. Boendet består av 24 lägenheter, fördelade på två enheter. Postiljonen är ett profilboende med inriktning Utemiljö som vårdmiljö. I anslutning till fastigheten finns en stor härlig innergård med fina planteringar. Postiljonen bedriver även dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.

Dina medarbetare kommer att vara omvårdnadspersonal, gruppledare, Silviasyster, Leva Livet-team, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska och verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.
I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning/vårdbiträde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Ja

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
75 %. Dag/kväll/helg.
Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
1 juli 2021

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Anette Lindblad Verksamhetschef
Mobil: 0733-150183
E-post: anettel@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Förenade Care Postiljonen, Videholms Allé 3, 236 31 Höllviken

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Murmansgatan 126
212 39 Malmö

Ansök här: https://forenadecare.teamtailor.com/jobs/1075158-har-du-ett-hjarta-for-arbete-med-aldre-manniskor

Mejeri/ frys ansvarig

ICA nära TräffenTygelsjö

Om butiken

ICA Nära i Tygelsjö är en mindre Nära butik belägen i Tygelsjö, mellan Malmö – Vellinge.
Vi fokuserar på att ha det våra kunder efterfrågar och leverera det med kvalitét.
Butiken satsar på att ge en service utöver det vanliga.
Butiken är bemannad med kunnig personal med ett stort intresse för service, mat och måltider.

Framtid

Tygelsjö har under de senaste åren växt oerhört mycket och inom de närmaste åren fortsätter det byggas.
Detta har gjort att ICA valt att satsa på en helt ny Supermarketbutik (preliminär öppning hösten 2022).
Vår nuvarande butik stängs då och all personal inklusive ledning flyttar över till den nya butiken.
ICA Supermarket Tygelsjö kommer bli en ny, modern mataffär med färskvaror i fokus.
Det blir en häftig resa för alla inblandade som vi ser mycket fram emot.

Om tjänsten

Nu söker ICA Nära Tygelsjö en ansvarig för avdelningarna mejeri o frys. I denna roll kommer du hantera den dagliga driften och utvecklingen av nämnda avdelningar. Eftersom butiken är ganska liten så är arbete över gränserna en förutsättning och vi arbetar som ett stort lag där vi hjälps åt.

Att vara ansvarig för mejeri och frys i Närabutiken innebär plock och beställningsansvar. Med rollen kommer ett stort ansvar men ger även stor frihet under ansvar samt personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

 

 • Beställning av mejeri/ frys samt varuplock
 • Kassa/förbutik/postarbete, både i schema och inhopp (samtliga i butiken).
 • Jour vid öppning/stängning


Om dig

Vi söker dig som helst har erfarenhet av butiksarbete. Du vill utvecklas och gillar nytänk.Du trivs med att arbeta i butik och levererar alltid förstklassig service till våra kunder. Du har en god kommunikativ förmåga och sätter alltid kunden och dina medarbetare först. Som person är du en positiv lagspelare som kan arbeta både självständigt och med kollegor.

Krav för tjänsten

 

 • Glimten i ögat och viljan att utvecklas och våga ta ansvar.


Meriterande för tjänsten

Kunskap i store office och AoB
Erfarenhet från dagligvaruhandel

Tjänstens omfattning är på ca 30 h/vecka med arbete både dagar/kvällar och varannan helg..

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande.

Ansök här: https://job.yobber.se/Ad/3304

Semestervikarie serveringspersonal Absolut Home

Absolut Home ABKristianstad

Nu söker vi semestervikarier till The Absolut Companys besökscenter Absolut Home i Åhus.
Har du en välkomnande personlighet, är kundorienterad och serviceinriktad? Vill du vara med och skapa positiva upplevelser som människor kan minnas och relatera till? För sommaren 2021 söker vi serveringspersonal som är karismatisk, yrkesskicklig, serviceinriktad och vänlig till restaurangen i vårt besökscenter!
Vi kommer att hålla öppet alla dagar i veckan under hela sommaren. Du kommer därmed att ha varierande arbetstider; vardag och helg, dag och kväll.
I snart 40 år har Absolut Vodka producerats och skeppas från Åhus i Skåne. Idag är vi världens 6:e största spritvarumärke.Vår “One source. One Community. One Superb vodka” filosofi där vi har kontroll på hela produktionen från ax till färdig flaska gör Absolut Vodka unik bland de stora vodkavarumärkena. Vi tar ansvar för både miljön och människorna i Åhus, där all produktion av Absolut Vodka sker. På vårt besökscenter berättar vi vår unika historia. Vi erbjuder besökarna att ta del av vår historia, vårt arbete, men också ge dem en möjlighet att besöka själva fabriken. Vi har även en restaurang och bar där vi visar hur vi är en del av den svenska mat och dryckestraditionen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för att våra gäster får en oförglömlig upplevelse genom att servera fantastisk mat och dryck.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
Ta upp beställningar på mat och dryck samt servera gästerna i vår restaurang på ett vänligt och effektivt sätt
Vara serviceinriktad och kundorienterad och genom din egen unika stil skapa en välkomnande atmosfär och personliga gästupplevelser
Bidra till utvecklingen av menyn i restaurangen genom en medvetenhet om mattrender och genom gäståterkoppling
Ha kunskap om och kunna beskriva såväl restaurangmenyn som barmenyn
Kunna berätta om Absoluts historia genom att vara kunnig om produkterna i vår portfölj och kunna berätta om deras historia, smakprofil och kännetecken
Ansvara för att gällande hygienkrav följs
Vid behov assistera i baren samt stötta övriga kollegor

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning eller motsvarande och har professionell erfarenhet av kundservice, gärna från servering eller restaurangverksamhet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du har en positiv utstrålning, tycker om att skapa nya kontakter, är självgående, flexibel, serviceorienterad, bra på att lösa problem, samt har en god samarbetsförmåga.
Din ansökan
Skicka in din ansökan senast den 24 februari. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-02-24.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Pablo Velazco på Pablo.Velazco-ext@Pernod-Ricard.com
Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://pernodricard.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/pernod-ricard/job/hus/Semestervikarie-serveringspersonal-Absolut-Home_JR-012835

Målare / Servicemålare

Optimal Måleri ABStaffanstorp

Optimal Måleri Öresund AB söker framtidens målare och servicemålare. Vår ambition är att tänka utanför boxen och skapa ett modernt måleriföretag där målaren är ambassadören på företaget. Vi tillhandahåller alla hjälpmedel så att vi tillsammans kan fokusera på att kunden får den optimala servicen vad det gäller kvalité och leveranstrygghet. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.

Om företaget

Måleriföretaget med 24 års branscherfarenhet som är i fullgång med att bygga ett av Sveriges modernaste måleriföretag, där vi sätter våra anställda och kunder i centrum. På Optimal Måleri har vi en familjär känsla där arbetsglädjen och leveranstryggheten gör oss till den stora vinnaren. Vi kommer alltid att ligga steget före våra konkurrenter.

 

Dina arbetsuppgifter

Måleritjänster och kundkontakter.
Du kommer att vara företagets ambassadör. Våra kunder är byggserviceföretag, privata och offentliga beställare. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.

 


Din profil

Vi söker dig som har målarutbildning eller tidigare erfarenhet inom området. Tjänsten som målare/ servicemålare kräver att du kan arbeta självständigt och du tar ansvar över arbetets utförande. Vidare är du en driven person som vill utvecklas med oss. Du är kommunikativ och utåtriktad då arbetet även kommer att innebära en del kundkontakt.

Skallkrav:

 • Minst gymnasieutbildning målare, alternativt arbetslivserfarenhet inom området
 • Yrkesbevis eller påbörjad lärlingsutbildning
 • B-körkort

 


Meriterande målare:

 • Tillgång till egen bil
 • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning

 


Meriterande servicemålare:

 • Tidigare erfarenhet som servicemålare
 • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning

 


Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltids målare eller servicemålare
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Ny företagsbil (servicemålare)
Personlig e-postadress kopplad till företaget

 


Välkommen med din ansökan!

Ola Pålsson
0709 – 20 86 01
Smidesvägen 2
245 34 Staffanstorp