Välj en sida

Butiksmedarbetare Willys Malmö Katrinelund

Willys – Malmö

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Extrajobb
Placering: Malmö, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Malmö Katrinelund. Tjänsten avser extra vid behov. Arbetstiderna varierar och förekommer under dagtid, kvällar och helger.

 

 

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Stefan Andersson, +46406803441. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-12-20. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Malm%C3%B6-Butiksmedarbetare-Willys-Malm%C3%B6-Katrinelund-Sk%C3%A5n/636649401/?sType=Indeed

Lokalvårdare

Compass Group – Höganäs

Varför ska du välja oss?

 • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
 • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
 • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
 • Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en noggrann lokalvårdare till
vårt team där serviceanda och resultat står i fokus. Vi erbjuder ett
viktigt arbete som bidrar till ökad trivsel hos våra kunder där serviceleveransen
håller god kvalitet vilket leder till hög kundnöjdhet.

I tjänsten ingår bland annat städ inom
kontor, trapphus och entréplan samt uppgifter som att tömma kontorsavfall, byta
glödlampor, fönsterputs och hålla städvagn och skurmaskiner rena.

Vem är du?

 • Du är över 18 år
 • Krav för tjänsten är att du har SRY yrkesbevis eller liknande utbildning så som PRYL eller motsvarande
 • Du har erfarenhet av arbete inom professionell städning sedan tidigare
 • Har du erfarenhet av golvvård är det ett plus
 • Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
 • God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
 • Du ser din betydelse i nöjda kunder, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
 • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
 • Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
 • Du talar svenska

Varmt välkommen med din
ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben,
ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

 

Om arbetsgivaren

I Höganäs på ett företag, med omedelbar närhet till stranden och en härlig utsikt över Öresund och Kullaberg, sköter vi lokalvården i fastigheten. Antal medarbetare hos vår kund är ca 600st. Vi är ett tajt team på 9 kollegor och verksamheten har öppet måndag till fredag dagtid men viss kvällstid kan förekomma.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

 

Ansök här: https://fairrecruiting.se/compass-group/job/21323-lokalvardare_hoganas?jobboard=indeed&c=organic

Vikarierande Komminister till Helgeands församling

Lunds Pastorat – Lund

Deltid

Med Närvarande – Bedjande – Försonande som ledord tar Svenska kyrkan i Lund nya steg
inför framtidens utmaningar. Svenska kyrkan i Lund är ett pastorat med 7 församlingar, 1
domkyrka, 14 kyrkor, 3 kapell, och 2 förskolor, begravningsverksamhet och ett kansli.
Dessutom har vi Sjukhuskyrka, Familjerådgivning och Diakonicentral. Här finns drygt 200
anställda och en mängd ideella medarbetare, varav drygt 130 förtroendevalda.
Kyrkorådet har det övergripande ansvaret och all verksamhet leds av domprosten. I varje
församling finns församlingsråd och församlingsherde. Vi är en kyrka med gudstjänsten i
centrum och vi finns i livets alla skeden; vid dop, konfirmation, vigsel och begravning.Helgeands församling är en av sju församlingar i Lunds pastorat. I församlingen finns Helgeandskyrkan med tillhörande församlingsgård. Församlingen består av södra Lund med områdena Nilstorp, Järnåkra, S: t Lars, Klostergården och Arenan. Vi är en personalgrupp på tio personer och många engagerade ideella medarbetare som brinner för kyrkan.

Vår församlingsherde Ola har fått en tillfällig tjänst som stiftsadjunkt, vilket gör att vår komminister Angelica går in och vikarierar för honom.

Nu söker vi en vikarie på Angelicas tjänst.

Din bas i tjänsten är söndagens högmässa, kyrkliga handlingar och själavård. Utöver det har du stor möjlighet att påverka tjänsten både gällande innehåll och tjänstgöringsgrad.

Söndagens högmässa är ett nav kring vilket församlingslivet rör sig och en sändning ut i världen. Vi förutsätter att du känner dig tilltalad av att jobba med många frivilliga krafter i gudstjänsten, att du är en säker liturg och tycker att predikan är en utmanande och angelägen uppgift.

Under veckorna sker möten med olika åldersgrupper i vårt församlingshem. Helgeandskyrkan är ett naturligt centrum på Klostergården och som präst här behöver man ha en beredskap på oväntade möten och kunna möta människors behov i stunden.

Tillträdesdag: 1 mars 2021 eller enligt överenskommelse. Vi planerar att kalla till intervjuer tidigt i januari.

Varaktighet: 12 månader

Välkommen med din ansökan!
Referenser: Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annons-och rekryteringsföretag.

Kontaktuppgifter till fackliga parter:
Vision – Frida Abenius
046-71 87 76

Kommunal – Inger Andréasson
046-359 67 32

Lärarförbundet – Sofia Hernqvist
0702-472599

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I021/1793/job?site=9&lang=SE&validator=890119a7db2674d3044353cfa67d2a52&ref=https%3A%2F%2Farbetsformedlingen.se%2Fplatsbanken%2F&job_id=26

 

Varuhusmedarbetare, deltid

Jula AB – Lund

Jula Sverige har idag 57 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu varuhusmedarbetare, extra vid behov till Julas varuhus i Lund.

Det här gör man som Varuhusmedarbetare
Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och att varorna exponeras tydligt för kunden.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

 • Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt
 • Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag
 • Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning
 • Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor
 • Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker
 • Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln
 • Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

Det här är dina möjligheter
Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Bra att veta
Placering Lund. Vi söker nu varuhusmedarbetare, som kan arbeta extra vid behov på varierande sysselsättningsgrad. Som varuhusmedarbetare arbetare du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista dag för att ansöka om tjänsten är 20 december. Frågor om tjänsten besvaras av Varuhuschef Nina Hallbeck via mail, nina.hallbeck@jula.se Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen ”skicka in ansökan” ovan.

Ansök här:  https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1173&departmentId=19021&ProjectId=146011&MediaId=4