Välj en sida

Sommarjobbare

ICA Maxi – Toftanäs

Hej

Sommaren närmar sig och vi kanske kommer vara i behov av extra sommarjobbare i butiken. Vi har avdelningar som

  • varuplock
  • kassa
  • förbutik(där det krävs utbildning i spel och post)
  • deli (kräver erfarenhet)
  • delli (vissa avdelningar kräver erfarenhet)
  • bageri (kräver erfarenhet)

Om du är sugen på ett aktivt och omväxlande sommarjobb så ska du givetvis söka till oss!

Ansök här: https://job.yobber.se/Ad/3318

Sommarpersonal till Båstad

Systembolaget – Båstad

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Båstad söker vi tre försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningarna sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 30 timmar i veckan.

Om arbetet
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställd får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Berit Karlsson, butikschef, på telefonnummer: 072-188 84 40.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

I vårt arbete med att välja vilka som går vidare använder vi olika automatiska steg, med frågor som ska besvaras. Det är viktigt att du svarar på de frågeformulär som du får skickat till dig, annars kommer du inte vidare i processen.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

Utbildningsadministratör

Region Skåne – Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Område AT/ST ingår i avdelning strategisk vårdutveckling och säkerhet, Skånes universitetssjukhus (Sus) och har det förvaltningsövergripande ansvaret för AT- och ST-frågor och är också arbetsgivare för AT-läkarna. Området arbetar även med utbildning kring de icke medicinska målen för AT- och ST-läkare, vilket är en mycket viktig del i utvecklingen av kompetenta, professionella läkare.

AT innebär allmäntjänstgöring för läkare och leder till legitimation. ST betyder specialiseringstjänstgöring för läkare. På Sus tjänstgör cirka 150 AT-läkare, hälften i Lund och hälften i Malmö, som är anställda i område AT/ST. På Sus finns även över cirka 560 ST-läkare, med anställning i de olika verksamheterna.

Vi håller till i Alwallhuset, Sus, Lund. Personalstyrkan består av två AT-chefer (en i Malmö och en i Lund), chefsstöd/administratör tre övergripande studierektorer, två utvecklare samt en områdeschef. Vi arbetar i nära samverkan med de kliniska verksamheterna inom Sus.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta hos oss som chefstöd och utbildningsadministratör.

Som chefsstöd kommer du bland annat att hantera anställningsavtal vid rekrytering av AT-läkare, eventuella förlängningar samt administrera i HR-fönster (Region Skånes personaladministrativa system). Du kommer också att ha hand personalakter för AT-läkarna, boka medarbetarsamtal samt uppdatera vår hemvist och Skånekatalogen.

Som utbildningsadministratör hanterar du inbjudningar, anmälan, intygsskrivning, lokalbokningar med mera. Du kommer även ha stort ansvar kring administrationen för styrkelyftet, ett två-årigt ledarskapsprogram som kommer att ta emot upp mot 72 nya deltagare varje år. I tjänsten ingår även uppdatera och sköta våra webbplatser samt fakturahantering i Raindance.
Även andra administrativa uppgifter inom vårt område kan förekomma

Tjänsten erbjuder stora möjligheter att utvecklas yrkesmässigt och gemensamt med oss driva enheten till att bli ännu bättre på att utbilda de unga läkarna i de allmänna kompetenskraven och på så sätt påverka att Sus får tillgång till kompetenta läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Har du en KY- utbildning inom administration eller likande inriktning är även det meriterande.

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom administration och känner dig trygg och trivs i rollen som administratör. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbete inom vården eller har arbetat med utbildningsfrågor. Du hanterar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Du är även en van datoranvändare och är väl insatt i Officepaketet. Det är en fördel om du har erfarenhet av relevanta system inom Region Skåne såsom HR-fönster och Utbildningsportalen. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att få tjänsten.

Som person ser vi att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har viljan och förmågan att ta initiativ. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med AT-läkare och andra medarbetare som jobbar runt AT- och ST-läkare krävs det att du har en naturlig känsla för service och är tillmötesgående.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och relevant arbetslivserfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=1786fe35-574b-436d-916e-975013fa91b5

 

 

Försäljare till Höör

Systembolaget – Höör

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Höör söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 28 timmar i veckan. Tjänsten är ett vikariat under perioden 2 maj – 30 september 2021.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, upplockning av varor samt lokalvård.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Magnus Nordahl, butikschef, på telefonnummer: 0413-20869.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 mars 2021. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

Strandvärd SOMMARJOBB FÖR SKOLUNGDOMAR

Höganäs kommun – Höganäs

 Som strandvärd ska du vara behjälplig med att hålla lite ordning på Kvickbadet. Det kan till exempel vara. Hålla rent på bryggor, trappor och ramper. Kontrollera livräddningsutrustning. Titta över badutrustning så det är helt och rent. Plåstra om skrubbsår och plocka spinkar. Säga ifrån om det stojas för mycket på bryggorna eller är för många på lekredskapen. Hjälpa till att påminna om att hålla avstånd. Du kommer att jobba enligt schema, helgarbete förekommer.

Strandvärdarna ska jobba tillsammans med personal från räddningstjänsten.

Obs! Sommarjobben anordnas i perioder om vardera tre veckor. Du kommer bara att arbeta en period. Alla strandvärdar har en gemensam uppstartsdag i början av sommaren.
Perioderna är: veckorna 25-27, 28-30 och 31-33.

 

Kvalifikationer:

Goda simkunskaper. Ha bra bemötande till Kvickbadets besökare och våga säga ifrån om det behövs.

Vi erbjuder detta jobb till dig som fyllt 18 år innan sommaren och går på gymnasiet.
Det personliga brevet är viktigt för vårt urval. Berätta lite om dig själv och varför just du skulle vara lämplig för jobbet. Har du arbetat eller praktiserat tidigare så ta med det. Gör bilden av dig själv så tydlig som möjlig.
Har du inte arbetat tidigare så svara ”inte arbetat tidigare” på frågan om tidigare arbetslivserfarenhet.

Du kommer ganska omgående, via din e-post, få bekräftat att din ansökan tagits emot. Om inte, ansök igen eller hör av dig till nedanstående kontaktperson.

 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb – alternativt ring 0771-693 693.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad. 30 timmar/vecka.
Antal platser: 18

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-04-05

Arbetsgivarens referensnummer: A1010378

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=292E95EB-19B6-4DF0-9574-2285F1C1FD67&guidgroup=

Sommarjobba som stödassistent eller stödbiträde i Lunds byar

Lunds kommun – Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

 

Arbetsuppgifter

Vill du sommarjobba i Södra Sandby eller Dalby? Vi söker stödassistenter och stödbiträden till våra grupp- och servicebostäder för personer med funktionsnedsättning.

Som stödassistent eller stödbiträde gör du det möjligt för personer med funktionsnedsättning att utvecklas och ha en meningsfull tillvaro. Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att stötta vid fritidsaktiviteter, besök i affärer, måltider och med påklädning och personlig hygien.

Att arbeta som stödassistent eller stödbiträde innebär variation och frihet under ansvar. Du får möta många olika människor och se dem utvecklas – och genom det själv utvecklas som person. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer med andra människor och stöttar dem till ett aktivt, socialt och innehållsrikt liv.

Vi har verksamhet dygnet runt, vilket innebär att det förekommer kvälls- och helgarbete på våra arbetsplatser.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad. Vi erbjuder dig som sommarvikarie en månadsanställning, vilket innebär att du får din första lön redan i juni. Hos oss motsvarar en heltidsanställning 36 timmar och 20 minuter i veckan.

Kvalifikationer

Du som är 18 år eller äldre är välkommen att jobba med oss. Vi ser gärna att du går eller har gått barn- och fritidsprogrammet, vård- och omsorgsprogrammet eller liknande utbildning. Har du även erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg, skola eller andra pedagogiska verksamheter är det meriterande. På vissa av våra enheter krävs B-körkort.

God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift. Du behöver också ha god digital kompetens för att kunna hantera digitala arbetsredskap exempelvis i samband med dokumentation.

Du är ansvarsfull och har en positiv inställning till att arbeta med och stödja människor med funktionsnedsättning. Du är engagerad, flexibel och lyhörd – såväl med brukare som med anhöriga och kollegor. God förmåga att samarbeta med andra är viktigt, eftersom du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med olika yrkesgrupper. Du kan sätta dig in i andra människors situation och gör ditt bästa för att möta varje enskild brukares behov.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du kommer att få en spännande och utvecklande sommar hos oss! Vänta inte med att söka – vi tillämpar löpande urval.

Övrigt

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

50

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-06-01. Semesterperioden sträcker sig från och med juni till och med augusti och vi ser gärna att du har möjlighet att jobba större delen av den perioden.

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-31

Referensnummer

2021/150

Kontaktperson(er)

 

Ann-Christin Persson (Administrativ koordinator), 046-359 84 23

Facklig(a) företrädare

Kommunal, 010-442 79 36