Välj en sida

Handläggare samhällstjänst Malmö frivård (vikariat)

Kriminalvården – Malmö

Frivården ansvarar för villkorligt frigivna klienter samt klienter dömda till skyddstillsyn som står under övervakning. Frivården ansvarar även för att utföra personutredningar samt intensivövervakning med elektronisk kontroll och samhällstjänst.

Frivården i Malmö söker nu en handläggare som i första hand kommer att arbeta med handläggning av samhällstjänstärenden. Klienter som i samband med skyddstillsyn eller villkorlig dom fått en föreskrift om samhällstjänst ska utföra samhällsnyttigt och oavlönat arbete på sin fritid. Som handläggare inom samhällstjänst ansvarar du för att hitta och utreda lämpliga arbetsplatser, att matcha dessa till våra klienter och upprätta planeringar. Arbetsuppgifterna består även i att följa upp klientens skötsamhet och att vid behov utreda och hantera misskötsamhet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utefter mottagarens förutsättningar. I ditt yrkesutövande har du ha ett gott omdöme och integritet. Som handläggare ska du både kunna arbeta självständigt och i grupp och kunna kommunicera på ett tydligt sätt, varför det krävs att du är strukturerad och lösningsfokuserad och har god samarbetsförmåga. Du ska också ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har (krav):

 • Gymnasieexamen

 • Väl vitsordad arbetslivserfarenhet inom kriminalvård, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete

 • Goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift

 • B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av arbete inom Kriminalvården

 • Erfarenhet av handläggning av samhällstjänst

 • Terminalvana och god erfarenhet av dokumentation


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid. Måndag till fredag, med möjlighet till flex.
Tillträde: Tillträde 2021-10-01. Vikariat 6 månader, med möjlighet till förlängning.
Tidsbegränsat till: 2022-03-31
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-15

Arbetsgivarens referensnummer: C56215

Upplysningar lämnas av:

Nathalie Schultz
Kriminalvårdsinspektör
Telefon: 040-6927254

Facklig(a) företrädare
Karl Sommarström
SACO
Telefon: 040-692 72 06

Helene Jeppsson
ST/OFR
Telefon: 040-6927236

Roger Nilsson
SEKO
Telefon: 040-692 69 27

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=A0942875-384E-4FC3-BE7B-D817C61774EF

 

Max söker medarbetare
Max Burgers AB – Malmö

 

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.


Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.


Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

 

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:409487/type:job/where:62/apply:1

 

 

Fritidsledare till Norrevångsskolan 7-9
Eslövs kommun – Eslöv

 

Som fritidsledare kommer du arbeta med skolans ungdomar till största del utanför klassrummet. Ditt uppdrag blir att stödja eleverna genom att skapa relation med dem när de har rast. Att arbeta förebyggande med aktiviteter för att undvika konflikter blir en del av ditt arbete. Vidare kommer du vara delaktig i skolans planering och genomförande av hälsodagar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en fritidsledarutbildning. Vi ser det som starkt meriterande ifall du tidigare har arbetat som fritidsledare på högstadiet.

I din roll ska du gestalta en god förebild med egenskaper som engagerad, trygg och problemlösare som ser möjligheter i olika utmaningar. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. I din roll som fritidsledare tar du initiativ, har nya idéer och är lyhörd för din omgivning.

Våra gemensamma värdeord; engagemang, nyskapande och allas lika värde är en ledstjärna för dig i ditt arbete, därför ser vi att du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete.

Välkommen med din ansökan!


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2021-08-11
Tidsbegränsat till: 2022-06-15
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-14

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=7A3AA1C5-EAF3-4045-95C0-8AC98C32F525&templateid=0

 

 

Studie- och yrkesvägledare till Eslövs kommun
Eslövs kommun – Eslöv

 

Som studie- och yrkesvägledare kommer du att arbeta i ett team bestående av flera studie- och yrkesvägledare för Komvux, SFI och Yrkeshögskoleutbildning. I din roll hanterar du behörigheter och förbereder antagning för elever. Du hanterar upprättande och förändringar av elevernas individuella studieplan. En stor del av tjänsten innebär att informera om olika yrken, studievägar och vägledning enskilt och i grupp. I arbetsuppgifterna ingår även att upplysa om studieekonomi i form av CSN. Vidare ingår uppgifter såsom representation av vuxenutbildningens verksamhet på mässor och olika evenemang.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad studie-och yrkesvägledare. Erfarenhet av arbete som studie- och yrkesvägledare för vuxna är meriterande.

Som person är du lugn och trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god, du har därmed lätt för att bygga relationer och du uppskattar och ser olikheter som en tillgång. Vidare har du ett respektfullt och coachande förhållningssätt med förståelse för individers olika behov och förutsättningar.

Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket väl, såväl skriftligt som muntligt.

Ser du att detta passar in på dig och du vill vara en del av vårt arbete med att skapa trygghet och framtidstro för våra elever är du hjärtligt välkommen med din ansökan.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-21

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=A695187B-3348-41B6-9D13-B16D9E8A3AB8&templateid=0

 

Lokalvårdare till Östra Göinge kommun
Östra Göinge kommun

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 15 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Här har motgång vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Lokalvårdsenheten tillhör verksamhetsområde Samhällsutveckling. Enheten består av 30 medarbetare. Vårt uppdrag är att leverera rena inomhusmiljöer och våra kunder ska uppleva att vi har hög servicenivå, är tillgängliga, kunniga och är en effektiv verksamhet i framkant. Vi arbetar för att använda hållbara arbetsmetoder ur såväl miljö och- ergonomiska som ekonomiska perspektiv

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare sköter du den dagliga lokalvården i kommunens fastigheter såsom förskolor, skolor & kontor samt övriga lokaler i kommunal verksamhet samt allmänna ytor i kommunens fastighetsbolag Göingehem och Ögrab.

Trappstädning är den huvudsakliga sysslan i tjänsten men det ingår även allmänt förekommande arbetsuppgifter inom lokalvård i samtliga av kommunens lokaler och utrymmen. Vid behov kan det även förekomma vissa köksuppgifter då kombinationstjänster lokalvård/kök förekommer. Givetvis ger du den bästa servicen åt våra kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare, gärna inom liknande verksamhet. Har du genomgått utbildning och är certifierad med inriktning på städservice enligt Servicebranschens Yrkesnämnd, SRY-utbildning, alternativt PRYL, eller har annan likvärdig utbildning är det meriterande. Erfarenhet av (och utbildning inom) t ex trappstädning, fönsterputs, flyttstädning och storstädning är också meriterande.

Du har hög servicekänsla och är trygg i din yrkesroll. Du har viljan och engagemanget att testa nytt och tycker om att samarbeta men du kan också arbeta självständigt och är kommunikativ. Att ha förmågan att ställa om snabbt och vara flexibel är betydande egenskaper för en lokalvårdare. Du har förståelse hur ergonomiska kunskaper kan hjälpa dig i ditt arbete. Eftersom du i ditt arbete har frihet under ansvar ser vi att du som söker är strukturerad och har förmågan att planera ditt arbete självständigt när det krävs. Det är viktigt att du är miljö- och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har B-körkort för manuellt växlad bil. Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift samt god datorvana.

Vid nyanställning kommer begäran om registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister (442.5) att göras eftersom vår verksamhet bl a pågår inom Östra Göinge kommuns skolor och förskolor.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse
70%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: A1035024

 

Lön

Månadslön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställning

Dagtid

 

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/lokalv%C3%A5rdare-till-%C3%B6stra-g%C3%B6inge-kommun_%C3%B6stra-g%C3%B6inge-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_2abbeef1-a0a2-46c4-920b-0218465ada4f

 

Administratör till växande E-handel
Hireq – Malmö

Med helt nybyggda lokaler och en E-handel som växer sig allt starkare fortsätter tillväxtresan hos oss på Svets och Tillbehör i Ystad. Till vår avdelning inom E-handel söker vi en pigg, engagerad och intresserad administratör med varierade arbetsuppgifter. Vi ser att vi behöver förstärka vår E-handel med dig som kan hantera bredden av grafisk redigering i Photoshop, men samtidigt är strukturerad och en fena på Excel och artikelvård. En svår kombination, vi vet, men det är också detta som gör tjänsten komplett för rätt person.

 

Du kommer i din vardag arbeta med det mesta inom området. Allt från att skriva tilltalande SEO-optimerade produkttexter till att redigera bilder i Photoshop. Men en stor tyngdpunkt i arbetet är även att hålla prislistor och artiklar ständigt uppdaterade i såväl Excel som live i vår E-handel.

Så till vår utmaning. Vi behöver dig som lika gärna nördar ner dig i Excel som redigerar bilder i Photoshop. Du representerar lite av två världar. Du kan vara strukturerad bland artikelnummer och i prislistornas värld, samtidigt som du med ditt estetiska öga och förmåga att uttrycka dig i framförallt skrift, är en administratör av bibliska proportioner.

Du har mycket goda kunskaper i Excel

Du arbetar obehindrat i affärssystem

Du har ett intresse av vårt sortiment

Du har öga för marknadsföring

Du har känsla för design

Du är strukturerad

Du är noggrann

Om Svets och Tillbehör

Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Vi har försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsatsmaterial, kap- och slipmaterial, gas- och skärutrustning och skyddsutrustning. Vi erbjuder uthyrning av svetsar, plasmaskärare och hanteringsutrustning. Vår hyrpark innehåller det senaste inom svetsmaskiner och vi utrustar maskinen enligt era önskemål. Leveranser sker dagligen med vår egen budbil inom hela Skåne och vi kan alltid garantera snabba leveranser. Under 2021 flyttar vi in i våra nybyggda lokaler i Ystad!

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Svets och Tillbehör med HIREQ. För ytterligare information och frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

 

Ansök här: https://hireq.se/ledigt-jobb/?id=812

 

Webbansvarig EKO Stormarknad
EKO – Fjälkinge

Bli en av oss på EKO-gruppens marknadsavdelning och var med i vårt företags starka och spännande expansionsfas. EKO-gruppen har idag 8 stormarknader från Malmö till Sundsvall och kommer under de två kommande åren även etablera sig ytterligare på 6 nya orter.

Du kommer att vara en av fyra medarbetare på vår Marknadsavdelning och du har troligtvis erfarenhet inom liknande område för detaljhandel eller annan verksamhet med fokus på B2C.

Dina arbetsuppgifter

Som Webbansvarig kommer du ha ett fokus på utveckling och daglig drift av hemsidan ekostormarknad.se och där du arbetar både operativt och strategiskt inom området. Vi befinner oss just nu i en intensiv utvecklingsfas tillsammans med samarbetspartners för webb- och systemutveckling och våra interna arbetsprocesser.
I rollen och i det dagliga arbetet ingår det att följa marknads-, kampanj- och sortimentsutbud för att skapa ett digitalt kundmöte med fokus på affärs- och kundnytta. I detta ingår det att även arbeta med andra system och tjänster genom att bl.a. skapa kampanjutskick via nyhetsbrev i plattformen Voyado.

Du ansvarar för kravställan både mot interna och externa parter i syfte att utveckla och optimera Ekos hemsida för en bättre digital användarupplevelse.

Uppgifter:
Dagligt arbete i CMS wordpress samt Produktdatabas för innehåll till Eko Stormarknads hemsida i form av uppdateringar och optimering för Produkt- och kategorisidor.

Ansvar för att kampanj- och landningssidor följer aktuell marknadsplan inom alla segment.

Redaktionella texter för kampanj- och kategorisidor anpassade efter säsong.

Säkerställa och kravställa sökordsoptimerat innehåll (SEO).

I samarbete med Kategorichefer kravställa och följa upp leverantörer om uppdaterat bildmaterial till mediebank enligt uppsatta rutiner.

Ansvar för nyhetsbrev och kampanjutskick via plattformen Voyado.

Följa besöksutvecklingen på kategori- och kampanjnivå i Google Analytics mot uppsatta KPI.

Grafisk produktion av en del bilder till webbmiljö.

Stöd till Prisadministratörer i form av nya arbetsprocesser.

Operativt ansvar gällande support internt rörande frågor om webbmiljö.

Övrigt marknadsarbete inom tjänstens arbetsområde.

Din bakgrund och meriter
Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring och/eller E- Commerce.

 

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från liknande roll med ansvar för webbplats och att du tidigare har arbetat i webbutvecklingsprojekt med en ledande roll. Det är meriterande om du har denna erfarenhet inom detaljhandel och e-handel. Vi tycker det är viktigt att poängtera att vi på Eko inte har några utvecklingsplaner på att lansera e-handel inom vårt koncept utan ser meriten och kunskapen utifrån din förståelse av ett digitalt flöde.

Du jobbar obehindrat i PC miljö och har goda kunskaper i Excel och Photoshop (bildhantering). Har du även kunskaper inom hela Adobe-serien som bland annat InDesign och Illustrator så är det meriterande.

Du har mycket god förmåga att hålla flera parallella uppdrag igång samtidigt. För att trivas hos oss är det bland annat viktigt att du är flexibel, har hög arbetskapacitet och är prestigelös. Som person är du ansvarstagande, har lätt för att samarbeta, jobbar målinriktat för att leverera inom tid och med hög kvalité. Du har ett intresse av att hålla dig uppdaterad med branschnyheter och har en nyfikenhet för att vidareutveckla och testa nya vägar.

Tjänsten

Tjänsten är på heltid och avser en tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning.
Tillträde från den 1 september eller enligt överenskommelse.

Placering på EKO Stormarknads supportkontor i Fjälkinge, utanför Kristianstad.
Lön enligt överenskommelse, löneanspråk skall anges i ansökan.

Din ansökan

Ansök senast den 27 juni.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval som gör att vi kan rekrytera innan ansökningstiden går ut.
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Håkan Ringström, Marknadschef EKO-gruppen. Mejl; hakan.ringstrom@bergendahls.se

 

Ansök här: https://ekogruppensverigeab.teamtailor.com/jobs/1201551-webbansvarig-eko-stormarknad

 

Boendestödjare

Svalövs kommun – Svalöv

Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

ARBETSUPPGIFTER
Boendestöd är ett pedagogiskt och psykosocialt vardagsstöd som utförs i den enskildes hem- och närmiljö. Din uppgift är att i vardagen bistå med ett pedagogiskt och psykosocialt stöd i den enskildes hem- eller närmiljö. Boendestödet riktar sig främst till personer över 18 år med psykiska funktionsnedsättningar, ibland också kombinerat med en missbruksproblematik. Som boendestödjare bidrar du aktivt till att öka den enskildes självständighet, bryta isolering och hjälpa hen att bibehålla eller återfå sina funktioner och förmågor. Du arbetar självständigt i ett fritt uppdrag som ställer stora krav på eget ansvarstagande och initiativförmåga. Du ingår i en grupp av kollegor som har gemensamma möten, planering och handledning men arbetar i dina uppdrag huvudsakligen ensam under större delen av din arbetsdag.

KVALIFIKATIONER
Vi strävar efter en arbetsgrupp med bred sammansättning i ålder, utbildning, intresse och kulturell kompetens. För att hitta rätt personalsammansättning i arbetsgruppen söker vi dig som har adekvat högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning eller eftergymnasial kvalificerad yrkesutbildning (KY,YH) med inriktning psykiatri eller annan likvärdig vård och omsorgsutbildning med inriktning psykiatri/missbruk alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete med människor med psykiska funktionssättningar och missbruksproblematik är ett krav. Erfarenhet av arbete med familjer är en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har tidigare erfarenhet av socialt arbete med människor och har förmåga att med trygghet och värme kunna möta dem som befinner sig i en känslomässigt utsatt situation. Du skapar goda relationer, visar intresse och förståelse för andra och har stor respekt för människors olikhet och rätt att bestämma över sig själva och sitt hem. Som person är du initiativrik och kan självständigt planera och ta ansvar för ditt arbete. Du ser utvecklingsarbete som en spännande och kreativ utmaning och vill tillsammans med andra bygga upp fungerande strukturer och rutiner. Du är också öppen för att arbeta med andra målgrupper och utvecklas i ditt arbete. Du förstår vikten av att samarbeta med andra för att tillsammans kunna nå fastställda mål. Då dokumentation och kommunikation ingår i dina arbetsuppgifter krävs god förmåga att uttrycka sig i svenska både i tal och skrift.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=e276b36f-a634-4e39-ada1-f9182abc781f&publishCode=AMS&TK=9d98a586-0362-4f37-89d3-30ded8eb0cde&forcelocale=true

 

Service Host
Scandic Hotels – Lund

På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen.

Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss är en god stämning bland våra medarbetare är det viktigaste för att kunna ge våra gäster en hotellupplevelse i världsklass.

Nu söker vi en Nattreceptionst

Receptionen är hotellets nav så du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dygnets 24 timmar men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

 • Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).

 • Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.

 • Svara på frågor från våra gäster.

 • Bidra till merförsäljning.

 • Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.

 • Ta emot bokningar och hantera fakturor.

 • Arbeta med kassahantering, shopförsäljning och enklare barförsäljning

 • Ansvara för våra gästers säkerhet under ditt pass

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Vidare är du pålitlig, självgående och ansvarstagande. På natten jobbar man till stor del själv, och vi söker någon som har skinn på näsan och ett stort säkerhetstänk. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

 • Du ska vara minst 20 år fyllda

 • Du har arbetat som receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen och/ eller säkerhets branschen

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

 • Goda datakunskaper samt lätt för att lära nya system

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är ett vikariat till den 28 Februari 2022 på deltid.

Anställningen avser nattarbete vardagar och helger, och man jobbar 7 nätter och är ledig 7.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Star Lund.

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/85687-scandic-hotels-sverige-service-host-front-of-house-nattreceptionist-scandic-star-lund-deltid-80/?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Vi söker Larmoperatörer – Dag/Natt
Security Assistance Syd AB – Malmö

Security Assistance Syd AB är ett auktoriserat bevakningsföretag med säte i Malmö. Vi erbjuder traditionella bevakningstjänster som rondering, stationär bevakning och utryckningar med specialisttjänster så som fastighetsjour och brandskydd i hela Öresundsregionen. Med vår larmcentral erbjuder vi larmcentraltjänster i hela Sverige.

Security Assistance verksamhet är ISO-certifierad enligt ISO9001:2015, certifierad enligt SSF136 (certifierat larmcentral) samt SSF1063 (certifierat bevakningsföretag).

OM DIG
Vi förutsätter att du har hög moral med stor känsla för service och en genuin vilja att leverera det kunden förväntar sig. Vidare tror vi att du är flexibel, stresstålig och tar dig an problemlösning med en nyfiken och positiv attityd. Du gillar utmaningar och trivs med att ha ett omväxlande arbete med många bollar i luften. Det är även meriterande om du talar flera språk.

Grundkrav för att ansökan skall behandlas är:
Behärskar det svenska språket i tal och skrift med goda kunskaper i engelska, då språken används dagligen i ditt arbete
Har möjlighet att arbeta 12 timmars pass under både dag och natt
Väldigt god datorvana
Ostraffad
Ordnad privatekonomi

Plus i kanten:
Tidigare erfarenhet av serviceyrke, gärna med telefonvana
Tidigare arbetat i skift
Tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen

OM TJÄNSTEN
Larmcentralen innebär arbete på dygnets alla timmar vid årets alla dagar. Att arbeta i en larmcentral är att utgöra en del av verksamhetens nav. Du hör till våra absolut viktigaste medarbetare. Du kommer att ta emot och hantera larmsignaler, video, felanmälningar, telefonsamtal och radioanrop. Det är i regel du som får eller tar den första kontakten med kunder, väktare, polis och andra myndigheter. Du arbetar med att ta emot och förmedla såväl larmhändelser som felanmälningar åt våra kunder. I ditt arbete kommer du att komma i kontakt med en stor skara människor via telefon. Till din hjälp har du datorprogram som hjälper dig att hantera bland annat larmhändelser, telefonsamtal, kameraövervakning etc i det löpande arbetet.

 

Ansök här: https://www.secass.se/jobba-hos-oss/registrera-ditt-cv/