Välj en sida

Receptionist, vikariat, till Blodcentralen
Region Skåne – Malmö

 

Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker nu en receptionist för ett längre vikariat till Blodcentralerna i Malmö och Lund!

Verksamhetsområde klinisk immunologi och transfusionsmedicin (KIT) bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har drygt 200 medarbetare. Vi ansvarar för laboratorieverksamheten inom klinisk immunologi, transfusionsmedicin och transplantation samt blodgivning i Skåne. KIT har ett uppdrag att förse sjukvården i Region Skåne med blodkomponenter av hög kvalitet för att kunna bedriva modern sjukvård vad gäller akuta och kroniska tillstånd. Verksamheten är ackrediterad och är till viss del centraliserad till Lund. Vi är organiserade i processer med enhetschef, medicinskt ansvarig och processledare i nära samarbete.

Vår verksamhet befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas med många spännande projekt. Vi är ca 30 medarbetare på enheterna blodgivning Kattesund i Lund och Triangeln i Malmö. Vi är placerade centralt i fräscha lokaler nära flödet av människor.

Arbetsuppgifter

Som receptionist har du en viktig roll hos oss som ansiktet utåt mot våra blodgivare. Du arbetar för att ge ett professionellt bemötande och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara en servicefunktion till både våra blodgivare och personalen på blodcentralen. Du ansvarar för administrativa arbetsuppgifter såsom telefonservice, tidsbokning, sms och registrering med mera. I ditt arbete ingår även beställning av varor till givarcafét och du har en överblick över våra blodgivare i väntrummet och ser till att det alltid ser fint ut och att det finns fika till alla.

Du kommer arbeta i ett nära samarbete med ytterligare en receptionist och ni alternerar mellan orterna. Tillsammans arbetar ni även med en administratör som är stationerad på blodcentralen Triangeln i Malmö och en person som jobbar med administrativa arbetsuppgifter i Kattesund Lund. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid, men kvälls- och helgtjänstgöring förekommer regelbundet utifrån våra öppettider.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lugn och har förmågan att hantera även oförutsedda situationer på ett kontrollerat sätt. Du har lätt för att planera arbetet i förväg samt organiserar och prioriterar de dagliga aktiviteterna på ett effektivt sätt. Du har ett gott bemötande gentemot såväl blodgivare som kollegor, och bidrar till att skapa en god social arbetsmiljö. Du är noggrann samt känner glädje och engagemang i arbetet. För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Vi är en serviceenhet som jobbar utifrån vårt servicelöfte där målet är att uppnå en så jämn och god servicenivå som möjligt. Vi har även vårt teamlöfte som är grunden i hur vi arbetar kollegor emellan för att uppnå god teamkänsla vi skapar oss en bra dag!

För tjänsten krävs att du har godkänd gymnasieutbildning samt erfarenhet av receptionistarbete eller annat liknande servicearbete. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Utöver det har du allmänt goda datakunskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=965e319a-2d61-4ee1-b0b2-224df89a510c

 

Administratör till verksamhetsområde ögon
Region Skåne – Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) är ett av Region Skånes stora akutsjukhus. Här bedrivs akutsjukvård under dygnets alla timmar av kvalificerade och engagerade medarbetare. CSK har det stora sjukhusets resurser och det mindre sjukhusets närhet och samhörighet.

Verksamhetsområde ögon består av vårdval ögon, vårdval grå starr samt ögon hög specialitet. Totalt är vi cirka 60 engagerade medarbetare varav 17 medicinska sekreterare/administratörer. Här bedrivs dagverksamhet med både akut och planerad mottagning, polikliniska operationer samt beredskapsverksamhet med läkarbemanning på helgerna. Det finns en stor bredd med såväl allmän oftalmologi samt subspecialiteter inom kataraktkirurgi, medicinsk retina, glaukom, barnoftalmologi samt neurooftalmologi och polikliniska operationer.

Verksamheten är uppbyggd i team där varje team ansvarar för särskilda specialiteter. I teamen ingår medicinska sekreterare/administratör, vårdpersonal samt läkare.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu en administratör som vill arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter.

Som administratör får du en central och värdefull roll hos oss. Du kommer att fungera som ett övergripande administrativt stöd som innebär att du, förutom receptionsarbete, bland annat bokar patienter, har tolkansvar, sitter i telefon och verkar som sakattestant i ekonomisystemet Raindance.

Dina arbetsuppgifter innebär även visst receptionistarbete. I din roll som receptionist kommer du att vara mottagningens ansikte utåt, vilket kräver en positiv attityd samt ett professionellt bemötande gentemot patienter och kollegor.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda datakunskaper är en förutsättning för tjänsten. Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och/eller har kunskaper inom aktuella lagar och avtal ser vi detta som meriterande.

Eftersom receptionen är en central punkt på Ögonmottagningen krävs det att du är serviceinriktad och kan hantera att tempot stundtals är högt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan hantera ett högt inflöde av patienter på ett bra sätt, både utifrån patientbemötande och kvalité på arbetet som utförs.

Vi söker en självständig, strukturerad person som är lösningsorienterad och med förmåga att snabbt kunna ställa om och prioritera mellan olika arbetsuppgifter när arbetet så kräver. Du är därtill också prestigelös, har en god pedagogisk förmåga samt flexibilitet till både arbetsuppgifter och arbetssätt. Har du dessutom en positiv inställning till arbete och kollegor så tror vi att du kan vara rätt person för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=f3ab5c6f-340e-46d6-a7a6-20efe12c3762

 

Responder / Stationärväktare
Securitas – Staffanstorp

 

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Efter grundutbildning till väktare får du regelbundet fortsatta utbildningar på siten som leda till vidare karriärsutveckling.

Din roll

Nu söker vi dig som vill arbeta som Responder hos en av våra stora internationella kunder. I rollen är du rond- och ryckväktare på ett datacenter.

Du utför inre och yttre rondering, går på dörrlarm, genomför behörighetskontroller, förebygger incidenter och ser till att regler och rutiner följs av all personal som vistas i lokalerna.

Vi ser gärna att du är flexibel och är anpassningsbar beroende på olika situationer som kan uppstå. Du kommer även att delvis bemanna och stötta upp i den interna bevakningscentralen vid behov.

Vi söker dig som är säkerhetsmedveten, social och positiv, och har ett tydligt serviceminded engagemang. Du är en lagspelare med gott kamratskap som naturligt bidrar till en god arbetsmiljö.

Då detta är en internationell kund sker mycket kommunikation på engelska, därav den engelska titeln på rollen. Det är mycket viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift samt har en god kommunikativ förmåga. Med anledning av de höga språkkraven vill vi att du skriver dina personliga ansökningshandlingar på engelska. Delar av intervjun kommer också att ske på engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör kunna arbeta självständigt, vara ansvarsfull, empatisk, lugn och trygg samt en god kollega. Om du har väktarutbildning och erfarenhet av yrket är det meriterande.

Om du som kandiatat blir vidare utvald och anställd för denna tjänst kommer Securitas att med en extern leverantör att utföra bakgrundskontroller på dig, enligt avtal med vår uppdragsgivare. Vidare information gällande detta ges om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Vem är du?

 • Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.

 • God förmåga att handleda, utbilda och utveckla medarbetare.

 • Du är självständig, men jobbar också bra i team.

 • Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Vilka krav ställer tjänsten?

 • Du ska ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

 • Tjänsten kräver B-körkort.

 • För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

Vi erbjuder dig

 • Att få göra konkret skillnad för människor och samhället

 • Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter

 • Engagerade och stöttande ledare och kollegor

 • Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus

Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se.

Relevant erfarenhet från säkerhetsbranschen.

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

 

 

Ansök här: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/2738455/184339?iso=se&source=ContactSources.IJB&SpecificSource=ContactSources.IJB.SpecificSources.Indeed

 

 

Extrapersonal till Dufry, Duty Free Store
Dufry – Malmö / Sturup

 

Är du vass på att sälja och söker extrajobb? Då har du hittat rätt!

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 63 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 200 medarbetare i företaget som driver butiker på 14 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm – Arlanda, Göteborg – Landvetter samt Malmö – Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak och accessoarer.

Som butikssäljare hos oss arbetar du aktivt med försäljning av våra produkter. För att bli framgångsrik i rollen bidrar du till kundernas köpupplevelse genom att alltid ge god service och överträffa kundernas förväntningar. En stor del av arbetet innebär kassaarbete där professionalism, noggrannhet och högt tempo är viktigt. Du kommer även arbeta med påfyllnad av varor samt hålla ordning i butiken, allt för att skapa en inspirerande butiksmiljö.

 

Vi söker dig som:

 • Har tidigare erfarenhet av försäljning och service

 • Älskar att leverera förstklassig kundservice

 • Är engagerad, positiv och handlingskraftig

 • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska samt gärna ytterligare språk. Om du talar rumänska, serbiska, makedonska eller polska är detta meriterande

 • Kan arbeta helger, tidiga morgnar och sena kvällar (arbetstiderna varierar mellan 04.00-22.00) och vi har öppet 365 dagar om året

 • Har fyllt 20 år p.g.a. försäljning av alkohol

Vi tror att du är en person med hög servicekänsla som trivs att arbeta i en miljö där tempot varierar mellan högt och lågt. Du är flexibel, tycker om att samarbeta och ser alltid till gruppens bästa, samtidigt som du är intresserad av kundens bästa och vill sälja genom god produktkunskap.

 

Mer om tjänsten

Vi söker nu dig som kan arbeta extra både på vardagar och helger med start i slutet på sommaren/början på hösten. Det är viktigt att du både flexibel och tillgänglig. En förutsättning är att du kan ta dig till och från flygplatsen alla tider på dygnet, därför behöver du ha körkort och tillgång till bil. Personalparkering finns tillgänglig på flygplatsen. Lön enligt Handels kollektivavtal.

 

Ansökan

Klicka på ”Ansök nu” för att söka tjänsten senast den 31 juli. Vi tar inte emot ansökan via mail. Vi selekterar löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan dess att anställningstiden löpt ut. Passa på och sök tjänsten redan idag och bli en del av vårat härliga team på Malmö-Sturup flygplats!

 

Ansök här: https://dufry-sverige.weselect.com/position/ovrigt/ovrigt/21822-extrapersonal-till-dufry-duty-free-store-pa-malmo-sturup-flygplats

 

Fastighetsförvaltare, vikariat
Helsingborgs stad – Helsingborg

Fastighetsförvaltare, vikariat

Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Fastighetsförvaltningen med sina 50 medarbetare ansvarar för förvaltning och utveckling av stadens ägda och bebyggda fastigheter och bostadsrätter. Fastighetsförvaltningen driver byggnadsprojekt och bistår övriga förvaltningar i lokalförsörjningsprocessen. Lokalerna skall vara ändamålsenliga och förvaltas med låg miljöbelastning och låga driftskostnader. Verksamheten drivs som en resultatenhet med ett långsiktigt hållbart tidsperspektiv och i konkurrens med andra aktörer. Lokalerna upplåts på affärsmässiga villkor med tydliga hyresavtal och med marknadsliknande hyra. Fastighetsförvaltningen är en utpräglad beställarorganisation. Fastighetsförvaltningen har egen kompetens inom förvaltning, projektledning, lokalförsörjning, administration samt teknik, säkerhet och miljö. Tjänster därutöver upphandlas i konkurrens. Fastighetsförvaltningen förvaltar 270 lokalobjekt med en totalyta på 680 000 m2 samt 600 bostäder med en yta om 25 000 m2, med ett bokfört värde på totalt 4 500 mnkr. Vi omsätter 950 mnkr och investerar för 500 mnkr per år.

Som förvaltare ingår man i fastighetsavdelningen. Fastighetsavdelningen företräder förvaltningen som fastighetsägare. Avdelningen ansvarar för sina objekt såväl tekniskt och affärsmässigt som för kundrelation och fastighetsutveckling. Beståndet består i huvudsak av förskolor, skolor, idrottsanläggningar och olika typer av vårdboenden, men också till exempel av Rådhuset, Kärnan, Sofiero, Olympia, Dunkers kulturhus, Stadsteatern och Konserthuset.

Vi har som målsättning att vara Sveriges smartaste fastighetsutvecklare med fokus på effektiva verksamhetslokaler.

Arbetsuppgifter

I rollen företräder du förvaltningens som fastighetsägare med helhetsansvar för dina objekt.

Ansvaret omfattar såväl kundrelation och ekonomi som fastighetsutveckling, teknik och miljöpåverkan. Du har kontakt med hyresgäster och myndigheter, planerar och genomför underhållsarbeten och mindre byggprojekt samt hanterar olika driftsfrågor. Du har ett ekonomiskt ansvar för hyresobjekten, upprättar och bevakar hyreskontrakt. Ditt fastighetsbestånd kommer framförallt bestå av skolor och förskolor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • högskoleutbildning, tex examen från fastighetsföretagarprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig

 • arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen

 • goda kunskaper inom fastighetsekonomi, fastighetsjuridik och hyresrätt

 • kunskaper inom byggnadsteknik

 • erfarenhet från bygg- och entreprenadverksamhet är meriterande

Som person vill vi att du:

 • är positiv, driven, engagerad, ansvarsfull och noggrann

 • har lätt för att skapa kontakter samt har en god samarbetsförmåga

 • har ett service- och målinriktat arbetssätt och du kan se verksamheten ur ett helhetsperspektiv

 • har förmåga att utveckla rutiner och bidra till avdelningens och förvaltningens utveckling

 • har ett förhållningssätt som är affärsmässigt och du förstår och respekterar förutsättningarna i en politiskt styrd organisation.

Vi erbjuder dig ett intressant och ansvarsfullt arbete i ett positivt arbetsklimat med engagerade och kunniga kollegor.

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Vi kommer försöka att intervjua löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 15 augusti 2021

Anställningsform: Vikariat

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse, gärna oktober

Varaktighet: 1 år med ev förlängning

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Olof Carlius

Fastighetschef

0721885358

olof.carlius@helsingborg.se

Sofia Sörensen

HR chef

042-105928

sofia.sorensen@helsingborg.se

Claes Hulthén

Vision

042-107365

Christina Andersson

Sveriges ingenjörer, Saco

042105240

christina.andersson@helsingborg.se

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1809

 

VVS-montör
Åstorps rör – Åstorp

Som VVS-montör på Åstorps Rör kommer du att arbeta med både hjärna och händer. Du ska kunna behärska den nya tekniken som idag finns och såklart vara händig nog att utföra jobbet! Att vara kreativ och lösningsorienterad är ett krav för att kunna leva upp den höga servicenivå som vi vill leverera till våra kunder. Som person är du noggrann, ansvarstagande, god kollega och serviceinriktad.
En yrkesglad hantverkare som gillar att arbeta med kolleger och kunder, du är samarbetsvillig och ditt bemötande är professionellt.
Du har yrkesbevis och erfarenhet av VVS-montörs yrket, B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

 

Ansök här: https://jobb.astorpsror.se/jobs/1232745-vvs-montor-till-astorps-ror

 

Vill du bli en del av vårt team av vardagshjältar? Se hit!
Doro – Malmö

Vi har förmodligen alla en senior i vårt liv som vi bryr oss om. Är det viktigt för dig att äldre får den hjälp de behöver? Vill du vara med och se till att de får den hjälpen? Bli då en del av vårt team av vardagshjältar.

Vem är vi?

Vi tycker att livet är till för att levas. Vi ger människor möjlighet att få ut det mesta av vardagen i alla åldrar. Vi möjliggör frihet och sinnesro när det har som störst betydelse i livet. Vi bryr oss om de äldre, deras anhöriga och samhället.

Doro använder smart teknologi för att hjälpa seniorer och funktionshindrade att leva ett kvalitativt och tryggt liv. Med intelligenta produkter och tjänster skapar Doro en värld där alla kan leva med den värdighet de förtjänar.

Vårt team av larmoperatörer är engagerade och stolta över sin betydande roll i våra brukares liv. Vi behandlar alla larm med respekt och omtanke. Vi har en nära och öppen dialog med våra brukare, vårdgivare och kommuner. Vi strävar efter att hjälpa våra brukares dygnet runt, årets alla dagar och har alltid individens behov i centrum. Vi vet att vi gör skillnad.

Vad jobbet innebär

 • Svara på samtal i enlighet med våra policys, snabbt utvärdera behoven hos brukarna som larmar och ge råd eller kontakta vidare hjälp, beroende på omständigheterna.

 • Hantera alla samtal som tas emot via systemet enligt gällande rutiner.

 • Dagtid, kvällstid samt tjänstgöring varannan helg

Vem är du?

Du har ett genuint engagemang för andra människor. Som person är du omtänksam, pålitlig och du trivs med rutiner. Vi söker dig som drivs av att göra skillnad för andra människor och som är serviceinriktad. Samtidigt som du är stresstålig och är van vid att stundtals arbeta i ett högt tempo bibehåller du alltid ditt goda bemötande. Du trivs med struktur i ditt arbete och kan vara fokuserad på samma arbetsuppgift under en längre tid.

Du är:

 • Utbildad undersköterska.

 • Bekväm med att kommunicera över telefon.

 • Van vid att använda en dator i ditt arbete.

 • Lugn i akuta situationer.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Doro tillämpar provanställning 6 månader.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarige för tjänsten Jennie Skoghagen. Observera att inga ansökningar tas emot via mejl.

jennie.skoghagen@doro.com

Kontaktpersoner

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1107/job?site=9&lang=SE&validator=06d0fcc4ae4f766c504892ab4eace44e&ref=https%3A%2F%2Fmechabugs.indeed.com%2F&job_id=174

 

Grävmaskinist
Flexilast Ekonomisk Förening – Eslöv

 

Vi söker en grävmaskinist till EGM Maskin AB i Eslöv. EGM Maskin AB är ett dotterbolag till Flexilast Ek. För. Tjänsten innebär att i huvudsak köra hjulgrävare, men det kan även vara aktuellt att köra bandgrävare och det är ett plus om du har erfarenhet och har arbetat med båda sortens maskiner. Vi tänker att du har minst ett par års erfarenhet av yrket och det är positivt om du även har erfarenhet av GPS/maskinstyrning. Som person ser vi att du är noggrann, lösningsorienterad, driven och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor.

B-körkort och yrkesbevis/förarbevis är ett krav.

Välkommen med din ansökan

 

Ansök här: https://flexilast.se/karriar/

 

Hotellreceptionist deltid
Room Republic – Hässleholm

 

HOTEL STATT söker dig som älskar värdskap, och vars energi och glädje smittar av sig!

Vi söker en stjärna till vår hotellreception . Vi söker dig som är modig, glad, strukturerad med en stark känsla för värdskap och försäljning. Din huvuduppgift är att ge våra gäster en upplevelse över förväntan.
Våren 2017 bytte anrika Stadshotellet ägare och därmed bytte vi även skepnad från ett gammalt Stadshotell till moderna mötesanläggningen Hotel Statt med internationell och pulserande atmosfär. Hotellet ägs av bolaget Room Republic där även V Hotel (Hbg), Vault Hotel (Hbg) och Hotel Feliz och Palma Suites (Palma) ingår. Vi ingår i Best Western Signature Collection. Ägarna Kjell och Karin Jakobsson har under 2017 och 2018 totalrenoverat 93 rum, restaurang Lobbybar, lobby, festvåning och konferensavdelning- d.v.s hela hotellet!
Arbetsuppgifter
Receptionsarbete såsom att checka in och ut gäster, svara i telefon, ta emot bokningar, hantera fakturering, besvara mail m.m.

Hålla högsta service- och kompetensnivå se till att gästerna alltid blir bemötta med glädje och lekfullhet

Alltid föregå med gott exempel och vara förebild för övriga kollegor.

Vara insatt, uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner

Arbeta för en säljkultur på avdelningen

Jobba aktivt och engagerat för att nå dina individuella, avdelningens och hotellets mål

Att ställa upp och i möjligaste mån hjälpa övriga avdelningar

Aktivt deltagande på avdelnings-/informationsmöten

Vem är du?

Måste ha erfarenhet av hotellarbete och kan börja omgående.

Vi förväntar oss att du genomför ditt arbete med värme, entusiasm och glädje. Du uttrycker dig genom att vara utåtriktad, sprudlande, påhittig och med en positiv utstrålning. Du uppskattar självständighet, ett ägande av problem och en ”våga fråga” attityd. Du har passion för yrket, är nyfiken och engagerad och tar dig an dina uppgifter med glädje. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt och som sagt, alltid med ambitionen att överträffa gästers och medarbetares förväntningar.

Du har stort gästfokus, är lyhörd och lösningsorienterad och kombinerar kvalitetstänk med noggrannhet och engagemang

Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo, du vågar fråga och tar gärna egna initiativ

Du har god samarbetsförmåga och värdesätter teamarbete

Du är en ödmjuk, prestigelös glädjespridare med glimten i ögat och mycket JA-attityd

Du har erfarenhet av hotellarbete.

Du har god datorvana och gärna erfarenhet av bokningssystem, extra plus för Hot Soft.

Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Flera års erfarenhet av service inom hotell/ konferens.

Fyllt 20 år (en del av de förekommande arbetsuppgifterna kräver enligt lag att man är minst 20 år).

Vi erbjuder dig

En arbetsplats som utvecklas och ser varje dag som en möjlighet att komma närmare målet.

Utvecklingsmöjligheter inom Room Republic

Likasinnade kollegor som kommer att vilja lära sig av DIG

Nya bekantskaper, massor med underbara gäster och kollegor
Är du redo att hoppa på? Tillsammans ska vi skapa en av Skånes mest attraktiva mötesplatser med en hög ambition och en självklar målsättning att Hotel Statt ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen, med kreativa och personliga talanger som kan leverera utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.

Anställningstyp: Timmar/Extra

Anställningsgrad: Varierande

Arbetstider: Varierande (7-15, 15-23, 07-19 även nattpass kan bli aktuellt).

Skicka din ansökan senast den 2021-07-11 Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Med vänlig hälsning, Hotel Statt i Hässleholm Anna Colleen Receptionschef Mail: anna.colleen@statt.se

 

Ansök här: https://roomrepublic.teamtailor.com/jobs/1238658-hotellreceptionist-deltid

 

IT-administratör
Hässleholms kommun – Hässleholm

 

Nu söker omsorgsförvaltningen en IT-administratör till system & teknik!

Det här erbjuder vi dig!

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av teknik och support. Du kommer i första hand att jobba med IT-relaterade frågor som systemstöd, support och teknisk konfiguration av arbetsredskap som t.ex. mobiltelefoner.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en adekvat utbildning inom verksamhetsområdet och hög grad av allmän IT-kunskap. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete inom offentlig verksamhet, ses det meriterande.

Du har erfarenhet av att ge professionellt stöd till användare via telefon, ärendehanteringssystem eller personlig kontakt. Du arbetar uppdragsorienterat och ditt arbetssätt är strukturerat med en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Då din arbetsdag innebär många kontaktytor, både interna och externa, är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel och att du kan ta ansvar och egna initiativ.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Körkort klass B krävs.

Intervjuer är inplanerade till vecka 29.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:417095/type:job/where:62/apply:1