Välj en sida

Sommarjobb som skattehandläggare inom beskattning av stora företag

Skatteverket – Malmö

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

 

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
2021-06-01
Löneform
Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar
3
Sysselsättningsgrad
100 %
Ort
Malmö
Län
Skåne län
Land
Sverige
Referensnummer
2021/126
Kontakt
 • Elna Persson, Sektionschef, 010-5746830
 • Anders Lind, Sektionschef, 010-5723841
 • Vid frågor kontakta, sommarjobb@skatteverket.se
Facklig företrädare
 • Åke Nilsson, SACO, 010-5742718
 • Lena Englund Sjöholm, ST, 010-5747007
Publicerat
2021-02-01
Sista ansökningsdag
2021-02-15

Säljare

Lambertsson Sverige AB – Lund

Lund

Om rollen
Som säljare på vårt kundcenter i Lund kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer framförallt att möta kunderna på vårt kundcenter och via telefon, men även genom kundbesök ute på arbetsplatserna. Du erbjuder våra kunder vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov.

Om dig
Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet och ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor när det behövs. B-körkort är ett krav. Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande.

Om företaget

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2021-02-21

Ansök här: https://peabmarin.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/lediga-tjanster-inom-peabkoncernen/ledig-tjanst/2640035/

 

 

Undersköterskor

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Inom Skånes universitetssjukvård (Sus) finns hela bredden. Vi är ett stort universitetssjukhus med verksamhet i både Malmö, Lund, Landskrona, Ystad och Trelleborg. Hos oss finns högspecialiserad vård med rikssjukvård inom fyra områden och en forskning tätt knuten till patientnära klinisk verksamhet. Vi undervisar och handleder studenter, våra framtida medarbetare.

Resursteamet fungerar som ett internt bemanningsföretag, där skillnaden mot ett externt bemanningsföretag är att du är anställd av Sus och har samma trygghet och förmåner som övriga medarbetare. Du har din tillhörighet i resursteamet Lund, med områdeschef och enhetschefer. Det ger dig närhet och möjlighet till daglig kontakt med din närmaste chef. Du tillhör ett team som består av sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans med övriga kollegor i resursteamet är ni en arbetsgrupp som kännetecknas av hög kompetens, servicemedvetenhet, flexibilitet, arbetsglädje och yrkesstolthet.

Att arbeta i resursteamet ger dig en bred kompetens då du hyrs ut till olika avdelningar och därmed får inblick i många olika verksamheter. Medarbetarna i resursteamet känner sig välkomna och uppskattade på sina olika arbetsplatser. Vi är ett härligt team av kollegor med gott samarbete och arbetsklimat. Anställningen innebär årsarbetstid med tjänstgöring dag/kväll/natt/helg. Du har möjlighet att påverka ditt schema och du kompenseras för din flexibilitet och kompetens i lönen.

För en inblick i verksamheten, följ oss på Instagram! #resursteametsus

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på hur det är att arbeta i resursteamet? Vi söker dig som är undersköterska och hoppas att du vill börja arbeta hos oss! Vi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete.

I rollen som undersköterska hos oss arbetar du i första hand på vuxenvårdavdelningar, men du har även möjlighet att arbeta inom andra verksamheter som exempelvis barnavdelningar, akutmottagning, mottagningsverksamhet samt operationsavdelningar. Du har din huvudplacering i Lund men ges möjlighet att arbeta i Malmö och Ystad vilket ökar din möjlighet att se Sus hela spektra av specialistsjukvård.

Vi söker dig som vill utveckla både dig själv och verksamheten för en ännu bättre vård. Du erbjuds goda möjligheter till personlig kompetensutveckling och möter dagligen nya spännande utmaningar. Hos oss är inte den ena dagen den andra lik och vi har alltid patientens bästa i fokus. Vi arbetar i tvärprofessionella team, där olika yrkesgrupper arbetar tillsammans för att patienten ska få den bästa vården.

Så här tycker några av undersköterskorna om att arbeta i resursteamet:
– Jag har stora möjligheter att lära nytt. – Vi har förmånen att arbeta på många olika arbetsplatser och utvecklas i min profession. – Jag får möjlighet att jobba patientnära och ha patienten i fokus. – Vi har möjlighet att påverka vårt schema. – Vi känner tillhörighet i teamet.

När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion utifrån din tidigare yrkeserfarenhet och kompetens samt bredvidgång med erfarna kollegor så att du ska känna dig trygg när du arbetar i verksamheterna.

Möjlighet finns till både tillsvidareanställning och tidsbegränsad anställning. Du kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Annonsen avser två tjänster i Lund.

Skånes universitetssjukvård erbjuder dig:

 • ett gediget och välutvecklat introduktionsprogram utifrån dina förutsättningar
 • intern vidareutbildning

– möjlighet finns att arbeta hel- eller deltid

 • friskvårdsbidrag
 • möjlighet att arbeta deltid tills ditt barn fyller 12 år
 • företagshälsovård och arbetsskadeförsäkring
 • betald semesterledighet redan under ditt första anställningsår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med andra och delar Region Skånes värderingar välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Du är positiv, trygg och trivs i din yrkesroll och kan snabbt anpassa dig till nya vårdmiljöer, då rollen ställer krav på flexibilitet. Vidare har du ett professionellt bemötande, god kommunikationsförmåga och god samarbetsförmåga. Du är servicemedveten och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Drivs du av nya utmaningar och vill vidareutveckla dig kommer du att trivas i resursteamet!

För tjänsten krävs att du har godkänd undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård. Vi ser gärna att du har flerårig yrkeserfarenhet som undersköterska inom somatisk sjukvård. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som i skrift är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika specialiteter.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=dfe8faa8-bf2b-4a78-946d-5c12f69498cd

 

 

Kranbilschaufför

Derome ABKristianstad

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu efter en kranbilschaufför till vår anläggning i Kristianstad!
Vi kan erbjuda dig som chaufför ett stimulerade, omväxlande och fritt jobb! Hos oss är inga dagar den andra lik. Varje dag bjuder på nya utmaningar där du får arbeta självständigt med kranbilen som verktyg för att ge våra kunder bästa möjliga service.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med stor serviceanda och som är tillmötesgående och flexibel. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har C-kort och YKB samt har ett naturligt säkerhetstänk i ditt arbetssätt. Du är noggrann och tar väl hand om såväl fordon som kran. Har du dessutom truckkort, ADR, kranvana samt krankort och kännedom om byggmaterial ser vi det som meriterande. För att klara av rollen krävs att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Arbetstiden är förlagd under dagtid. Placering vid vår anläggning i Kristianstad.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Platschef, Eva Lund Backman på tel. 044-20 24 41 eller Regionchef, Ulf Melander på tel. 0454-333 83

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 14 februari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana – tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se

Ansök här: https://system.webday.se/derome/rekrytera/cgi-shl/user_applicants.exe?action=VIEW_SPECIFIC_JOB&jobId=1980

Butiksmedarbetare Willys Åhus Rondellen

Willys – Åhus

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Sommarjobb
Placering: Åhus, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Åhus Rondellen. Tjänsterna avser semestervikariat på ca 22 tim/vecka med uppstart i maj. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Christopher Ohlsson, Christopher.ohlsson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-02-15. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/%C3%85hus-Butiksmedarbetare-Willys-%C3%85hus-Rondellen-Sk%C3%A5n/645786901/?sType=Indeed