Välj en sida

 

Byggprojektledare Husbyggnad

 

​CMB Projekt AB – Malmö

 

CMB Projekt AB är verksamma i byggbranschen sedan 2009 och har väl dokumenterad erfarenhet inom bygg- och projektledning.
Våra kompetensområden sträcker sig över hela byggprocessen och omfattar besiktning, kontrollansvar PBL, projekteringsledning, projektledning, byggledning, upphandling, kalkyl och ekonomisk kontroll.
Bland våra kunde märks kommuner, företag, industrier och fastighetsbolag.

Vi söker en Projektledare med placering på vårt kontor i Malmö.

Arbetsuppgifter:

Fungera som projekt-, projekterings-, och byggledare, ta fram kostnads- och investeringskalkyler, förfrågningsunderlag och rambeskrivningar samt självständigt
styra projekten i dialog med våra kunder.
Arbetet är brett och vi arbetar med allt från skolor, bostäder, industri, kontor samt vårdanläggningar.

 

Dina kvalifikationer:

Du bör ha arbetat inom entreprenad/konsult branschen i minst 3 år.
Du jobbar självständigt och kan driva egna projektuppdrag.
Kompetenser som besiktningsman och Kontrollansvarig PBL är meriterande.
Som person är du öppen, social, driven och känner att du kan stå på egna ben.
Din utbildning är bygg/civilingenjör.
Körkort och tillgång till bil krävs.

På CMB tror vi på att skapa ett dynamiskt team där olika kompetenser kompletterar varandra. Vi erbjuder våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Vi är det lilla
företaget med snabba beslutsvägar där du själv är med och påverkar företagets och
din egen utveckling.

CMB:s Värdegrund: SEKA – Stolthet, Engagemang, Kompetens, Arbetsglädje

Senaste ansökningsdag: Urval sker löpande

För mer information kontakta:
Björn Gunnarsson
CMB Projekt AB
070-579 29 55
E-post: bjorn.gunnarsson@cmbprojekt.se

 

Ansök här: https://www.cmbprojekt.se/lediga-jobb.html

 

Kriminalvårdsinspektörer

Kriminalvården – Fosie

 

Som chef inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och viktigt samhällsuppdrag i en modern myndighet. Du agerar resultatinriktat utefter angivna mål. Som kriminalvårdsinspektör är du direkt underställd anstaltschefen och skall operativt leda och utveckla verksamheten inom ditt ansvarsområde. Som chef har du ett personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du ansvarar även för uppföljning och kvalitetsarbete. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp där din chef och dina kollegor utgör en viktig plattform för ditt ledarskap.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är bra på att samarbeta, är prestigelös och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du är tydlig i din kommunikation och kan anpassa ditt budskap utifrån mottagarens förutsättningar. I din ledarroll har du förmåga att motivera andra och skapa de förutsättningar som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du arbetar bra med komplexa frågor och trivs när du får ta initiativ och sätta igång aktiviteter. I krävande situationer är du flexibel i ditt agerande och förblir lugn och professionell.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Krav:

Akademisk utbildning/högskoleexamen om minst 120 hp motsvarande 2 år på högskola/universitet inom områden som Kriminalvården bedömer relevant alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
Erfarenhet av myndighetsutövande företrädesvis inom rättskedjan
Erfarenhet av arbets-och personalledning

 

Meriterande:
Dokumenterad ledarskapsutbildning som Kriminalvårdens chefsförsörjningsprogram eller annan ledarskapsutbildning
Erfarenhet av arbete med motivationsinsatser och vana att leda grupper mot uppsatta mål
Kriminalvårdserfarenhet
Praktisk ledarskapserfarenhet
Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

 

Övrigt:
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll och personutredning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 2
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-04-22

Arbetsgivarens referensnummer: A944428

Upplysningar lämnas av:
Rebecca Ohlsson
Kriminalvårdschef
Telefon: 040-692 74 41

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=5DE3B9E5-EFAF-4092-9CC9-4666886AC7A2

 

Medicinsk sekreterare

Region Skåne – Helsingborg

 

Gör skillnad. Varje dag.

Med närhet till havet ligger vår lilla Vårdcentral Rydebäck vackert belägen mellan Landskrona och Helsingborg, med goda pendlingsförbindelser. Här mottas du av 24 engagerade medarbetare som har fått förtroende av våra 6 950 listade patienter. Det är en trivsam och välfungerande hälsovalsenhet med fin sammanhållning och en god ekonomi. Vi erbjuder utöver sedvanligt mottagningsarbete även astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, barnhälsovård, rehabilitering, hypertonimottagning och en äldrevårdsmottagning.

Välkommen till en familjär arbetsplats med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i det första mötet med patienten. Här har vi en fin stämning med bra teamanda, prestigelöshet och humor vilket för oss är grundpelare till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Nu utökar vi med en medicinsk sekreterare. Vi söker dig som är intresserad av ett stimulerande och varierande arbete!

I din roll ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom journal- och remisshantering och andra uppgifter kopplade till vårdcentralen samt post- och receptionsarbete. Du är även en resurs på vårdcentralen gällande olika typer av dataregistrering och IT.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du har god datorvana, bred kunskap i medicinsk terminologi och mycket goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har goda språkkunskaper engelska. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Har du tidigare erfarenhet systemet PMO ser vi det som meriterande.

Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i team. Vidare ser vi gärna att du har framåtanda och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Du gillar förändringar och ser det som en möjlighet till förbättring. Som person är du positiv och är lyhörd och tydlig i din kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=91b05f6c-4521-4fd0-a1ac-120f805b125d