Välj en sida

 

Granngården söker engagerad säljare på 50 % under sommaren

Granngården – Ystad

 

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern belägen i Lilleström, Norge. Granngårdens huvudkontor, även kallat servicekontor, är placerat i Malmö nära Beijers park. Granngården har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år.

 

Till vår butik i Ystad behöver vi stärka vårt team under sommaren med en serviceinriktad och relationsskapande säljare som brinner för kundmöten. Låter detta som något för dig,välkommen att söka tjänsten!

Arbetsuppgifter:

 • Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Djur och Trädgård, Lantbruk/skog, samt Hus/hem.

 • Kassaarbete och uppackning av varor.

 • Planering och uppföljning av kundaktiviteter, exponering och varupåfyllnad.

 • Tunga lyft förekommer

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har säljerfarenhet från detaljhandeln samt kunskap av och intresse för vårt jordnära produktsortiment inom djur och natur. Vi ser gärna att du har kassa samt butiksvana.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga, ordningssinne och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med vår kultur:

* Jordnära * Engagerade * Kundfokuserade * Vinnare *

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Granngården arbetar strategiskt för att bidra till en hållbar utveckling. Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Vi vet att en bredare mångfald skapar grunden för en bättre utveckling, både individuellt och som organisation och strävar efter att stärka vår mångfald i alla våra nyrekryteringar.

Tjänsten och ansökan:

Tillträde Snarast möjligt, enligt överenskommelse

Tjänsten: Säsonganställning på 50 %. Tjänsten innebär även arbete under kvällar och helger.

Information och ansökan: Har du frågor kring tjänsten kontaktar du butikschef micael.tuvesson@granngarden.se. Inga ansökningar skickas direkt till e-post utan sker genom länken nedan.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi kommer att arbeta löpande med urvalsprocessen. Sista ansökningsdagen är den 2021-04-15.

För mer information om Granngården och hur det är att jobba hos oss:

https://granngarden.se/jobba-hos-oss

 

Ansök här: https://granngarden.easycruit.com/vacancy/2677563/51353?iso=se

 

 

Vi söker säljare i Helsingborg!

Sector Alarm – Helsingborg

 

Är du redo för en ny utmaning efter påsk och tänker att en karriär inom försäljning är något för dig? Ansök enkelt redan idag via mobilen eller datorn!

Det går bra för oss på Sector Alarm och många vill ta del av våra tjänster. Helsingborg är ett av våra expansiva områden där vi växer som mest! Därför vill vi nu utöka vårt framgångsrika team i Helsingborg med ytterligare en säljare på en heltidstjänst, fem arbetsdagar i veckan.

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta med försäljning i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en stor del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som säljare innebär att du är ansvarig för vår nykundsförsäljning. Du kommer att jobba med försäljning, service, rådgivning och kontraktsskrivning. Du ansvarar för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen.

Tjänsten inleds med att du går steg 1 av 5 i vår meriterande säljutbildning Sector Way Academy. Till en början är din säljchef dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling – allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Krav

 • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.

 • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.

 • Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!

Jobbtyp: Heltid, Fast

Schema:

 • Dag

 • Kväll

Språk:

 • Svenska (Krav)

Försiktighetsåtgärder med anledning av covid-19:

 • Riktlinjer för social distansering finns

 

Ansök här: https://www.sectoralarm.se/jobb/forsaljning/form/?gh_src=62febedb2

 

 

 

Säsongsmedarbetare Projekt- och Servicecent

HORNBACH – Helsingborg

 

Det finns alltid nåt att göra!

Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Säsongsmedarbetare Projekt- och Servicecenter (774)

Dina Arbetsuppgifter

Som medarbetare till vårat projekt och servicecenter sitter du centralt i varuhuset för att hjälpa och vägleda våra kunder i varuhuset. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består att hantera kundorder, specialbeställningar och hantverkarservice. Dessutom ansvarar du för att boka och koordinera hemtransporter till våra kunder.


Din profil

Du som söker behöver ha några års erfarenhet av kundtjänst inom detaljhandeln eller annan serviceorganisation. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Vi värdesätter noggrannhet och gott ordningssinne. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt och i grupp samt ta initiativ och ansvar. Truckkort är meriterande.


Arbetstid/Varaktighet: 
Säsongsanställning. Deltid 30 tim/veckan. Arbetstiden är schemalagd vardagar morgon och kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 1/6 – 31/8 2021

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Ansök online nu.

Nyckelord: Projekt- och Servicecenter, service, kundservice

Referenznummer: 78939

 

 

Ansök här: https://jobs.hornbach.com/Sweden/job/Helsingborg-S%C3%A4songsmedarbetare-Projekt-och-Servicecenter-%28774%29-254-64/663208701/?feedId=206101&utm_source=Indeed&utm_campaign=Hornbach_Indeed

 

 

Sommarvikariat inom äldreomsorgen

Örkelljunga kommun – Örkelljunga

 

Särskilt boende för äldre / Hemtjänst
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och ditt uppdrag är sedvanliga undersköterskeuppgifter/omvårdnadsarbete och i vissa fall delegerade HSL-insatser (Hälso-och Sjukvårdsinsatser) och dokumentation.
För att arbeta i hemtjänsten behöver du ha körkort.

Kvalifikationer

Särskilt boende för äldre / Hemtjänst
Vi söker undersköterskor och vårdbiträden som har fyllt 18 år. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga. Du ska ha datorvana, det vill säga att självständigt kunna arbeta med en dator och kunna hantera internet och e-post och annan administrativ kompetens för att arbeta i verksamheten. Du ska ha goda kunskaper i svenska när det gäller att tala, läsa och skriva.
För att arbeta i hemtjänsten behöver du ha körkort.
Vi prioriterar ifall du har utbildning men lägger också stor vikt vid personlig lämplighet och dina tidigare erfarenheter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Enligt avtal
Arbetstid: Schema. • Schemalagd arbetstid dagtid och kvällstid samt helgtjänstgöring
Tillträde: 2021-06-01. • Löpande rekrytering
Antal platser: 40

 

Andra uppgifter

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=C3D50DC2-7A92-4349-8E96-B51599038755&guidGroup=33a0873b-974e-49b7-8e10-89251171a3d3

 

 

Butiksmedarbetare Willys Hemma Lomma Centrum

Willys – Lomma

 

Roll: Butiksmedarbetare

Typ av tjänst: Vikariat

Placering: Lomma, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill ta plats i vårt härliga team på Willys Hemma Lomma Centrum. Tjänsten avser ett vikariat på deltid om genomsnittligt 20 timmar/vecka och väntas löpa till och med juni. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Kent-Ola Högman, kent-ola.hogman@willyshemma.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-04-07. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Lomma-Butiksmdarbetare-Willys-Hemma-Lomma-Centrum-Sk%C3%eA5n/663205001/?sType=Indeed