Välj en sida

McDonalds – Trelleborg

 

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

 

Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick.

Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t.

Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

 

 

Vi söker dig som gillar…

SERVICE
att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen
TEAM WORK
att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet
TEMPO
när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ
EGET DRIV
att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar

 

Information om tjänsten

Oregelbundna arbetstider (kväll, dag, helg)

Start 4h/v med möjlighet till fler timmar.

Helgsarbete

 

 

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!

 

Ansök här: https://mcdonalds.attract.reachmee.com/jobs/5238-mcdonalds-soker-medarbetare-till-restaurang-t?utm_source=Indeed.com&utm_medium=organic&sourceType=PREMIUM_POST_SITE