Välj en sida

Beijer Bygg – Södra Sandby

Om Beijer Byggmaterial
Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland.

 

Trivs du bra inom lager och vill arbeta i en utvecklande miljö med snabbt tempo? Då har du hittat rätt! Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka teamet på vårt Logistikcenter i Södra Sandby. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Södra Sandby.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock under dagtid, du arbetar i nära samarbete med övriga lagersäljare. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar. Som lagersäljare på vårt logistikcenter arbetar du huvudsakligen med orderplock. Du arbetar i skift där du ena veckan arbetar dagtid och veckan efter arbetar kvällstid.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och har en dokumenterad god erfarenhet av att arbeta med motviktstruck. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig
En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Södra Sandby.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte mot ansökningar via mail utan hänvisar till annons. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1806&ProjectId=144238&DepartmentId=19198&MediaId=4616&SkipAdvertisement=False&uiculture=sv%27,%20%27_blank