Välj en sida

Hemköpskedjan AB, Malmö

 

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar – kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi har nu ett stort behov av butiksmedarbetare till våra butiker i Malmöområdet, med start omgående. Tjänsterna avser arbete extra vid behov. Arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällar och helger och du kan komma att arbeta i olika butiker inom Malmö.

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet.

 

Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tillsättning sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Hemköp
Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.

På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet!

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/hemkop/job/Malm%C3%B6-Butiksmedarbetare-Hemk%C3%B6ps-butiker-i-Malm%C3%B6omr%C3%A5det-Sk%C3%A5n/595692901/?sType=Indeed