Välj en sida

Region Skåne – Malmö

 

BVC familjens hus söker nya medarbetare då två av våra kollegor lämnar oss, en för pensionering och en för flytt till annan ort. Du som är barnsjuksköterska/distriktssköterska och har ett genuint intresse av att arbeta med barn och deras familjer på en familjecentral är varmt välkommen till vårt BVC som är beläget mitt i Malmö vid Folkets Park. Vi är ett sammansvetsat team där alla fyller en viktig roll och har en väl fungerande arbetsplats med god stämning och högt i tak . Alla har ett stort engagemang för att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

I rollen som BVC-sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med barns och familjens hälsa i fokus. Du är ett aktiv stöd för föräldrar och barn och möter föräldrar och barn individuellt eller i grupp utefter deras behov. Förutom sedvanliga BVC-uppgifter ingår också att samverka med övriga aktörer på vår familjecentral, barnmorskor, öppna förskola, social rådgivning samt våra familjepedagoger.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. För tjänst som distriktssköterska krävs även vidareutbildning som distriktssköterska och för anställning som barnsjuksköterska krävs inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

För tjänsten är det viktigt att du har samarbetsförmåga, flexibilitet och ett serviceinriktat arbetssätt med barnet och familjen i centrum. I rollen som BVC- bindestreck sjuksköterska har du lätt för att skapa bra möten med såväl familjer som kollegor. Stor vikt kommer att läggas vi personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=6f3fd997-9066-46fc-8209-b9070ee84cbe