Välj en sida

Butikssäljare – sommarvikariat i Malmöregionen

Clas Ohlson Sverige – Malmö

 

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.
Nu söker vi medarbetare till flera av våra butiker i Malmöregionen inför sommaren. Är du redo?
Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundmöten, svarar på frågor och berättar om våra produkter. I din roll ingår det också att arbeta i kassa och vara en del av varuflödet i form av påfyllning.

För att uppnå detta arbetar du bland annat med att:
Vara tillgänglig och kontakta kunder proaktivt samt alltid sträva efter att ge kundservice i världsklass

Ha inställningen att göra varje kund nöjd, oavsett situation, inom givna ramar

Delta i samtliga arbetsuppgifter i butiken samt följa rutiner och arbetssätt

Medverka till att utveckla kundmötet, butiksrutiner och arbetsuppgifter

Hjälpa till i introduktionen och i utbildningen för nya medarbetare och kollegor

Vara delaktig i att butiksytor, bakomlager och kontor är städade och i god ordning

Vem söker vi?

Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration

Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av våra produktkategorier är meriterande

Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss

Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och drivs av att få arbeta med försäljning. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Du är också positiv till att arbeta i flera olika butiker. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.
Bli en del av oss!
Tycker du rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt – dock inte senare än den 27:e april.
Tjänsten är ett sommarvikariat och det finns möjligheter till fortsatt arbete till hösten. Arbete kan förekomma i flera av våra butiker i Malmö med omnejd, och väljer du att skicka in en ansökan kommer det finnas flera kryssalternativ utifrån vad som intresserar dig. Tillträde sker enligt ö.k i maj eller juni.
Om du har specifika frågor kopplat till tjänsten ber vi dig kontakta koordinerande butikschef Martin Cedergren via mejl: martin.cedergren@clasohlson.se
Vi tar dock inte emot några ansökningar per mejl!

Mångfald & inkludering
Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem, för alla typer av människor. Vi uppskattar, respekterar och värderar varandras skillnader och delar med oss av information och kunskap för att lära av varandra. Mångfald är för oss att vara en dynamisk organisation som uppmuntrar till olika idéer och perspektiv. Vi hoppas att du, med din personlighet och bakgrund, vill vara med på vår resa som ska ta oss framåt i ytterligare 100 år. En resa där vi gör det möjligt för alla att bidra med sin fulla potential i vår dagliga verksamhet.

Ansök här: https://jobb.clasohlson.com/jobs/1139693-butikssaljare-sommarvikariat-i-malmoregionen