Välj en sida

Sommarpersonal till Eslöv Systembolaget – Eslöv

Vill du jobba hos oss i sommar? 

Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken Eslöv söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 20 timmar i veckan.

Om arbetet
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställd får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Söderlund, butikschef, på telefonnummer: 08-503 312 57.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 april 2021. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

I vårt arbete med att välja vilka som går vidare använder vi olika automatiska steg, med frågor som ska besvaras. Det är viktigt att du svarar på de frågeformulär som du får skickat till dig, annars kommer du inte vidare i processen.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/soka-jobb/lediga-jobb/sommarpersonal-till-eslov-2193?ittk=hNi5zNJpgIxWT8seAMGRnTVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs

 

 

 

Butikssäljare

Clas Ohlson – Helsingborg

 

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Är du redo? Våra butiker i Väla och Ängelholm behöver fylla på med nya medarbetare som är sugna på ett extrajobb i butik; nu och med stor sannolikhet över sommaren!

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundmöten, svarar på frågor och berättar om våra produkter. I din roll ingår det också att arbeta i kassa och vara en del av varuflödet i form av påfyllning.

För att uppnå detta arbetar du bland annat med att:

 • Vara tillgänglig och kontakta kunder proaktivt samt alltid sträva efter att ge kundservice i världsklass

 • Ha inställningen att göra varje kund nöjd, oavsett situation, inom givna ramar

 • Delta i samtliga arbetsuppgifter i butiken samt följa rutiner och arbetssätt

 • Medverka till att utveckla kundmötet, butiksrutiner och arbetsuppgifter

 • Hjälpa till i introduktionen och i utbildningen för nya medarbetare och kollegor

 • Vara delaktig i att butiksytor, bakomlager och kontor är städade och i god ordning

Vem söker vi?

 

 • Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration

 • Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av våra produktkategorier är meriterande

 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

 • Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss

Vi tror att du som söker dessa tjänster brinner för mötet med kunder och drivs av att få arbeta med försäljning. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Bli en del av oss!

Tycker du rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen är igång och vi gör intervjuer och urval löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt – dock inte senare än den 4 april.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid med en omfattning på ca 10 timmar i veckan, där det också finns möjlighet att jobba extra vid behov. Start enligt överenskommelse.

Om du har ytterligare frågor kopplat till tjänsten ber vi dig kontakta någon av rekryterande chefer på:

Viktoria.Wingemo@clasohlson.se (Väla) eller Niklas.Brannmark@clasohlson.se (Ängelholm)

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl! Endast ansökningar som registreras via vår hemsida kommer tas med i urvalet.


Mångfald & inkludering

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem, för alla typer av människor. Vi uppskattar, respekterar och värderar varandras skillnader och delar med oss av information och kunskap för att lära av varandra. Mångfald är för oss att vara en dynamisk organisation som uppmuntrar till olika idéer och perspektiv. Vi hoppas att du, med din personlighet och bakgrund, vill vara med på vår resa som ska ta oss framåt i ytterligare 100 år. En resa där vi gör det möjligt för alla att bidra med sin fulla potential i vår dagliga verksamhet.

 

 

Ansök här: https://jobb.clasohlson.com/jobs/1116833-butikssaljare?ittk=QnUxZ0S27U-MHdcCaVT4RTVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs

 

 

 

 

Säkerhetstekniker ALARM-tjänst AB – Tomelilla

 

 ALARM-tjänst AB är den totala säkerhetsleverantören som levererar helhetslösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom passage, larm, brandlarm och CCTV, lås och dörrautomatik. ALARM-tjänst är en godkänd anläggarfirma vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetslösningar.

Lås & Nyckelservice AB och ALARM-tjänst AB slog ihop sina verksamheter under början av 2020 och ingår under samma koncern som gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhet inom säkerhet.

Varaktighet: Heltid, tillsvidare
(provanställning om 6 månader kan tillämpas)

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Tjänsteställe: Tomelilla eller Kristianstad

Arbetstider: Mån-fre kl: 07.30-16.30

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en självgående tekniker inom inbrottslarm, brandlarm, passage och CCTV. Som tekniker kommer du att installera och driftsätta både små och stora anläggningar samt utföra service och förebyggande underhåll. Du är vårt ansikte utåt, där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problemställningar på bästa hållbara sätt. Teamet består av ett antal säkerhetstekniker som leds av arbetsledare.

Kvalifikationer:

Vi söker en person som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som säkerhetstekniker alternativt installatör eller driftsättare inom inbrottslarm/brandlarm/passagesystem, kunskap inom CCTV är en bonus.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten samt kunna jobba självständigt eller i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet.

Du kommer att få arbeta i ett team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig och kompetensutveckling när så önskas. Krav är B-körkort, tidigare erfarenhet i yrket och har jobbat med säkerhetssystem i minst 2 år.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register.

Förmåner:

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator.

Kontaktpersoner:
Larry Nilsson 0417-783 95

Sök tjänsten via
vår infomail:
info@alarm-tjanst.se

 

 

Ansök här: https://alarm-tjanst.se/jobba-hos-oss/?ittk=QnUxZ0S27U-MHdcCaVT4RTVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs

 

 

Ledande Ställverksmontör

Eltecno – Vellinge

 

 

Om tjänsten

Vi på Eltecno designar, konstruerar och tillverkar El-centraler och LSP-Ställverk. Du är en del av arbetsteamet inom ställverk. Som montör hos oss kommer du arbeta självständigt såväl som i team beroende på typ av projekt. Arbetet leds av projektledare och arbetsledare.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där inget projekt är det andra likt och där varje projekt innehåller nya utmaningar för dig och ditt team. Tillsammans jobbar ni med ert projekt från start och hela vägen in i mål.

Även om varje projekt är olika så finns det vissa moment som är återkommande – som ställverksmontör hos oss innefattar arbetet både mekaniskt och elektriskt montage.

Din profil

Vi söker dig vars nyfikenhet och kunskapstörst är stor. Du bör ha god erfarenhet av mekaniskt arbete, plåtbearbetning, elektriskt montage och kabeldragning. Du har förmågan att arbeta snabbt och effektivt utan att göra avkall på noggrannhet och kvalitet. Du är ansvarstagande, prestigelös och samarbetsvillig. För att lyckas i rollen ser vi att du:

 • Har avslutad gymnasieexamen från Elprogrammet eller stor erfarenhet av el-montage

 • Tidigare monterat ställverk/centraler/automatikskåp

 • Har vana av att montera efter konstruktionsritning, elschema och/eller kretsschema

 • Dokumenterade ledaregenskaper

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montage av ställverk,centraler och/eller automatikskåp – vi har dock goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter, men du måste ha en god el-teknisk grund att bygga på.

Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök här: http://eltecno.se/om-oss/jobba-hos-oss/ledande-staellverksmontoer-soekes/?ittk=QnUxZ0S27U-MHdcCaVT4RTVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs